Tu je zaciatok.
Rosa. Padá rosa. Nie je noc a nie je ani deň. Takže z toho logicky vyplýva, že je buď ráno alebo večer. Jedna z mnohých víl čarovného lesa sa prechádza po rannej chladnej rose. Takže je ráno a naša kúzelná víla nie je nikto iný ako borovičková víla Míla Ethanomila. Ono, medzi nami povedané - víla Míla Ethanomila má všeobecnú špecializáciu nielen na borovičku, ale na svetlé alkoholické nápoje všeobecne, voči ktorým má od nadzemskej prozreteľnosti vrodenú rezistenciu. Je to presne ten typ génu, ktorý mal aj Winston Churchil na alkohol. Jak chľastal, tak chľastal, stále si držal bontón a fazónu.
Bontón!  Piči!  Bontón! - ako ma minule niekto názorne poučil v diskuske. /bože, to je patvar - segiň mačence/
Takže naša víla zasahuje pri borovičkách, vodkách, čerešňoviciach - proste pri destilátoch bielej farby. V posledných rokoch ju chuderku našu dojebávajú pančované nepálenky riedené potravinárskymi chemickými vôňami. Ale taký je už život.

Trošku je jej špatne.
Včera musela zaskakovať za kolegyňu becherovkovú vílu, ktorá zas musela zaskakovať namiesto odborníčky na whisku a burbon. Áno aj medzi anjelmi a vílami chýbaju odborníci. A špecialistky víly obzvlášť. Ledva-ledva sa konečne nájde vhodná adeptka na trávu a vzápätí nejaký pozemský chuj na pozemskom blbom svete vymyslí, čo ja viem, metaxometamín a náborové oddelenie je v riti, lebo víla, ktorá by rozumela tejto novej droge a zároveň mala rezistenciu jednoducho nie je. A naviac si HR oddelenia paralelných vesmírov kradnú adeptov tak, že neborák Všemohúci na to Všetko čumí jak bager na tvrdú hlinu. Vlastne, odkedy stvoril tento nepodarený svet, je len akýmsi štatistom. A ani len karizblok si nestačí meniť.

To je samé...

  Kurva, toho som nestihol - mohol si ešte požiť - čárka do karizbloku.
  Do riti, daľší - zase čárka.
  Jebs - no na čo si tam ty chuj liezol - čárka.


Crn Crn.  Šéfe jeblo lietadlo v dajakej riti - tu máte hrable - čiarkajte si to hrabľami.


Ale vráťme sa k naše víle Míle Ethanomile.
Nie je jej dobre. Rezistenciu má na svetlé destiláty a včera musela chľastat becherovku, aby ju nevychľastali ešte takmer deti. Takže je jej biedno a clivo. Vlastne preto sa išla prejsť rannou rosou, aby prišla na iné myšlienky. Ale asi to nebol dobrý nápad, keďže v chladnej rose jej prechladli tučné nôžky a v nosíku cíti soplík. Kurva. Chvíľku si tu zdriemne na čistinke a počká na slniečko, nech ju trošku prehreje.


PIIIIIP  PIIIIIP PIIIIIP   
Aach do riti,  skurvený pager.
Dnes mám mať predsa pohotovostné voľno. Snáď to nebude nič vážne. Vytiahne mobil, zručne odsmrkne soplík od nosa pomocou palca pravej a vyťuká centrálu.


Be Ve eM eE 40%, ozve sa svojím prístupový kódom.
Ahoj, moja, ahoj. Nič mi nevrav, viem, že máš mať voľno, ale tvoji zverenci majú dosť veľký problém a ja tam nemám koho poslať - ozval sa stroho riadiaci smeny.

Akože, moji zverenci - nesmelo hlesla naša osoplená Ethanomila.
No ty si im do vienka dala lásku k borovičke - jedná sa o nejakého Piťa, Hakiho, Zajaca a Murka. Hrozí nebezpečenstvo, že si ublížia alebo niečo také. Musel som ich uzavrieť do časovej kapsuly, kým im niekto od nás nepomôže a keďže sú to tvoji zverenci a si k nim najbližšie, musíš to vyriešiť ty.

Pravdepodobnostný alkoholik, dvojbunkový Jano z Orešian predpovedá, že keď sa Haki v tom Olcite dobľuje, tak ho ten Murko asi zabije a ešte k tomu Murka zabije jeho statný tato, lebo tá rumunská zánovná konzerva na kolesách je jeho. Piťo, ktorý svojim bohatierskym prdom spôsobil celé nešťastie, sa od žiaľu dzigne do Ružína, ale ten je našťastie prázdny. Zajac, ten sa dzigne za ním.

A Janova predpoveď má aké skóre?, spýtala sa víla.
Práveže dosť vysoké - keďže posledných 11027 predpovedí mu nevyšlo, takže je vysoko  pravdepodobné, že už mu snáď dačo vyjde. A okrem toho, predpoveď robil pod vplyvom borovičky, takže zhoda destilátov určuje aj vysokú pravdepodobnosť jeho predpovede.

Takmer na 100 precent - asi, snáď, možno.
A ešte mám otázočku - zahuhlala víla. Jeho posledná vydarená predpoveď bola aká?

No to bolo v roku 1998 a predpovedal, že po noci vyjde slnko, čo sa aj stalo, takže sama vidíš, že prepovedať vie.

Dobre, dobre. Hoď mi prosím, ale TELEPATICKY, celú situáciu do hlavy. Bo ten nováčik minule mi hodil do hlavy akurát flašu borovičky - chuj jeden, neviem aký magor ho zaúčal. Dzigni ma do časovej kapsule, nech to mám za sebou.

Ok. Mala by si to mať v hlave. Máš plán?
Jasné, že hej. Zjavím sa pred autom, premením sa na krásnu cickatú kočku - otvorím tú rumunskú konzervu, svojím zjavom očarím Hakiho a nechám ho v kľude dobľuvať paseku. Snáď sa tam tráva znova príjme. Neboj, mám to pod kontrolou. Okrem toho mám dnes voľno a borovička je aj moja láska. Po tej včerajšej becherovke potrebujem resetnúť. Ostanem ja dnes s chlapcami a dám na nich pozor. Možno obštastním Piťa, ako sa tak prehrabujem jeho životom, tak veľa radosti okrem toho chľastu v živote nestretol.
No, to by malo výjsť. Ale nieže si pri tej premene necháš akože zo zjebu vtáka jak salámu pod sukničkou, bo na porade sa to kurva ťažko vysvetľuje. Máme ľudom pomáhať a nie z nich robiť kokotov.
To som bola kúštik zhulená, to je inak chyba menežmentu, poslať ma na akciu rovno zo školenia o mäkých drogách - no šak čo, aspoň bola zábava.
No nič, idem na to, normálne sa teším na juncov mojich borovičkových.
Keď sa ti mám priznať, v dobe, keď som im do vienka dávala lásku k borovičke, nečakala som, že tú lásku budú brať až tak vážne.
No.
A teraz chlastajú jak chuji.

Čáry, chmáry, JEB !!!

.....Obrátil som sa k nemu a uvidel bledú tvár amerického trúbkara bez trúbky. Oči mal vypleštené a líca vyduté jak rosničiak v ruji. Áno. Neborák Haki sa poblil, ale ešte mal toľko duchaprítomnosti, že držal. Zrazu Murko šliapol na brzdu a Olcitík zastal. Zajo a Murko vyskočili z auta, keď tu zrazu sa k autu pritočila kozatá stepilá buchta, ktorá sa bohvie ako zjavila pri nich. Haki a Piťo s úžasom na ňu čumeli. Obratne odsunula sedadlo v aute a vypustila kamošov von. Haki spôsobne ručal na čistinke lesa, nespúštajúc oči s krásnej kočky.
Tak čo, chlapci, zabávate sa?, koketne sa prihovorila Murkovi.
Aale - toten chuj, Piťo prdol jak slon a Haki to nezvládol. Eštik dobre, že si ho otvorila, bo by mi motor dobľuval a foter by ma rozjebal na kašu. My sme na rybách, len totí vodohospodárski chuji vypustili Ružín, ta ideme na vyrovnávačku.
A ty čo tu tak sama v lesu, sa nebojíš?
Ani nie - som smädná - nenašlo by sa dačo?
Máme vodu už len v chladiču a ešči pivo. Piva je dosť. I borovičky máme dakus.
Tak daj borku.
Tu maš k temu i jedno pivo - nežeby to chutilo lepše, ale lacnejše to vyjde.

O dva dni v čarovnom lese.
Na zemi leží jedna veľká rozburdaná psychedelická deka. Pri bližšom skúmaní zistíme, že to nie je deka, ale naša borovičková víla. Ledva žije. Je očividne zdevastovaná a asi aj obľutá. Bolí ju strašne hlava a vydávačka, čo svedčí o tom, že vychodňarska žurka se kurva zadarela. Raz darmo. Keď má mať voľno, tak má láskavo ostať doma a nepliesť sa pod nohy nadrbaným vychodňarom, hoc aj zverencom. Matne si spomína, jak sa večer išla muchlovať do auta s ľahučko pripitým Hakim. Keď jej od nachcípaného nosíka odpadol soplík asi tak na dva gramy rovno na Hakiho. Situáciu nezvládla ani ona a ani Haki. Jeho držiaky sa uvoľnili a vnútro už raz zachráneného auta v sekunde vyzeralo, jak keď jebne zhnitý sklad zelovocu. Bože to zas bude rehotu na porade. Ná čo, aspoň jej kolegyne povedia, ako to všetko bolo.

 

CRRRRRRRRRN, CRRRRRRRRRN, kurva čo je CRRRRRRN

V Zajacovej izbe zúrivo zvoní budík. Je štvrtok. Morózne vstáva. Sadne si na postel - chytí hlavu do dlani.

To bol kurva sen. Dnes ideme na tie ryby - snáď to nedopadne horšie. Aha? zabudol som, že som pesimista.

Takze horšie to dopadne určite.

 end ľudia