Drahé čitateľky Bravíčka, Divej a Denného Muža, v poslednej časti mužskej poradne pre ženy sa vrhnem na najpálčivejší problém, ktorý sužuje našu čitateľskú obec. Nejedna z vás sa cíti ukrátená o gratulácie po ukončenom one night stande a nevie sa zmieriť s tým, že v našich očiach skôr klesla ako stúpla. Prečo sú muži, ktorí klátia jednu za druhou frajeri, a ženy, ktoré sú klátené  mnohými mužmi štetky?

 

Milé ženy, určite ste už počuli prirovnanie ku kľúču, ktorý otvorí každý zámku versus zámka, ktorá sa dá otvoriť každým kľúčom a preto to opakovať nebudem. Pravda je jednoduchá, muž je lovec a žena je korisť. Muž je ten, čo musí použiť sofistikované metódy ako kaleráby, alkohol, Porsche Cayenne, ketamín alebo chloroform. Žena je tá, ktorej stačí povedať áno. Ženy sú tie, ktoré majú moc sexu, držia kľúče od svätyne, majú pin od Pandorinej skrinky, držia prst na spúšti atómových bômb, držia na vôdzke Kerbera pred bránami pekla. Poznáte ten príbeh o páriku, kde žena chcela sex, ale muž povedal počkajme ešte? Nepoznáte, lebo sa také nikdy nič nestalo! Podľa prieskumu britských vedcov, je pre mužov najvhodnejší moment na prvý sex ešte pred prvým rande videním sa. Preto nie je umenie povedať áno, ale presvedčiť ženu aby povedala áno a preto sú tí, ktorým sa to konštantne darí, naši hrdinovia. Ženy nemusia pre sex nič spraviť, stačí si z davu záujemcov vybrať vhodného kandidáta. Pre tie, ktoré vravia, že ich chcú iba sami nevhodní - asi to bude tým, že máte prehnané nároky a preceňujete samé seba - aj Boris Kollár si vyberá, ale to už odbočujem. Taká, čo si bude vyberať každý večer nového, je pre nás iba ľahká obeť a nie úspešný lov. Aj tak ju samozrejme budeme chcieť raz pri pár promile pretiahnuť, lebo kto si neváži ľahké obete, nezaslúži si náročné.

 

Vidíte akú moc máte v rukách? Zatiaľ čo Petrovi Parkerovi povedal strýko Ben, že s veľkou mocou prichádza aj veľká zodpovednosť, vám to nikto nepovedal a samé ste si to neboli schopné domyslieť a potom sa sťažujete na osud, smolu na chlapov, nepochopenie, postavenie planét, karmu, spravodlivosť a presolené hranolky v McDonalde (tento riadok bol sponzorovaný výrobňou homemade hranoliek Hranolky & syn). Nie, čo sa týka mužov, držíte v rukách všetky tromfy a žolíkov, kráľov, kráľovné, junákov a my máme v rukách nanajvýš dvojky, trojky alebo štvorky a jediná karta, ktorá nám môže pomôcť, je platinová kreditka a to tiež iba na špecifický druh žien. Dokiaľ nebude pomer žien a mužov desať k jednému, budete si vyberať  vy a preto nečakajte, že vám zagratulujeme k tomu, že ste sa na silvestrovskej zábave v deväťdesiatom ôsmom vyspali s celými Hornými Orešanmi, lebo neviete povedať nie, avšak je to v pohode, máte radi sex. Toľko empatie som do seba dostal, že mám aj univerzálnu radu na deväťdesiatštyri percent ženských problémov: váš problém je ako tie lodičky, ktoré vás tak sprosto tlačia - nikto vás nenútil kúpiť si ich, nikto vás nenútil obuť si ich a ešte si samé klamete, že ste si ich obuli aby ste sa páčili mužom, aj keď dobre viete, že my si také veci nevšímame. Skrátka môžete si za to samé.

 

A týmto pozitívnym odkazom končí ženská poradňa, odteraz sa budeme venovať skutočným problémom, vraciame sa ku svojej podstate. Áno, budeme pomáhať mužom. V dohľadnej dobe čakajte skutočne mužné články:

Ako zabiť hrabľami medveďa

Ako si vytrieť riť sekerou

Presný a tvrdý úder kladivom - šikovná zručnosť, alebo životný štýl?

 

PS: Pre urazené diskutérky, ktoré spali už so šiestimi mužmi a sú za to obviňované - autor sa nestotožňuje so svojimi myšlienkami.