Práve keď už ste si mysleli, že je všetko nenávratne stratené. Že zašlá sláva produktov éry nášho detstva – chrumiek, pelendrekov či čokolády Rumba je definitívne preč, karta sa obracia!

 

V Bratislavskom River parku nedávno, v úplnom utajení otvorili pilotný stánok novovzniknutej siete rýchleho občerstvenia Treska!

 

treska1

 

Pulty pripomínajúce bežný fastfood, na ktorý sme zvykniutí z foodcourtov nákupných centier, Kofola, a samozrejme menúčka. Volajú sa napríklad Duo 10, 20 a 30 a obsahujú Kofolu, 10-30 deka tresky, jeden alebo dva rožky a 2 žuvačky. Na svoje si prídu aj posh manažérkovia pracujúci v biznis centre. Okrem bežnej tresky totiž predávajú aj tresku „exkluziv“, obsiahnutú napríklad v „menu Exkluziv“ a „menu Exkluziv de luxe“ (mlaý Hubert, treska, viaczrnný rožok a kombinácia dvoch kaviárov). Fastfood má štýlový interiér a steny vyzdobené krásnymi fotografiami tresky v rôznych aranžmánoch...

 

treska2

 

Fastfood ponúka aj franchisongovú licenciu, takže ak máte voľné peniaze a chcete mať vlastný treska-fastfood – nie je problém.

 

Takže hor’ sa do RIverParku do Bufetu Treska naplniť obchodné heslo tejto fastfoodovej prevádzky, ktoré znie: „...dotlačte sa u nás!“