Tak a je to tu! Po nervydrásajúcom čakaní sa konečne dozviete, kto vyhral v povalentínskej súťaži o fasa výrobky Thibaud Gaudin. Takže tu sú výsledky:

Prvú cenu – tašku, vyhráva Matej Repta.

Druhú cenu – voňafku, Dávid Novotný.

A tretiu cenu – opasok zase entita s mailom diesel.fueled pred zavináčom.

 

Výhercom gratulujeme a ostatným ako cenu útechy posielame odpovede na otázku, prečo nás ľúbite, ktoré nás pobavili najviac (pretože tretina odpovedí bola o tom, že nás ľúbite, lebo nás čítate na hajzli a druhá tretina zase „Lebo!“). Odpovede sú v pôvodnom znení bez úpravy:

 

„Lebo by som chcel vyskúšať aké je švacnúť moju ženu tricinku po žemliciach s tým fasa uber cool remeňom....“

„Cucky mucky, lebo ste najsamsuperlepší portálik so supiš článkami. Lubenkááám <3 :* :*

Vám drbe? Prečo ľúbim dailymail? Som myslel, že to je portál pre chlapov a nadržané nezávislé ženy, ktoré rady píšu a čítajú články pre chlapov. Všimli ste si, že som v predošlej vete použil dva razy slovo chlap? To je tá časť ľudstva, ktorá sa učí potláčať city hneď ako tomu nepohlavnému uzlíku, ktorý všetci zbožnujú hneď od narodenia, matka prvýkrát navlečie modré tričko a foter prvýkrát daruje kopačky/ kanady/ suspenzor/ lego/ etc..

A vy mi poviete, že aby som vyhral prvú cenu (hej boha chcem vyhrať kabelku - deal with it) tak musím vysvetliť pocity, ktoré ani frajerke nevysvetľujem? A ešte to mám urobiť v práci? Pochopte ma, neviem presne čo sa stane keď sa začnem špárať v takýchto pocitoch. Čo keď sa potom rozplačem, lebo zistím, že vás ľúbim ale vy ku mne máte len vlažný vzťah a nič mi nepošlete. Čo keď potom budem potrebovať vedieť či aj vy ľúbite mňa? Čo keď mi aj dokážete lásku a pošlete mi kabelku a ja budem chcieť k tomu kvety každý deň. A nie črepníkové... ČERSTVÉ REZANÉ!!! Čo keď potom budem očakávať záväzok? Budeme si písať každý deň? Budete ma chcieť aj keď budem stará a škaredá?

No vidíte boha už mám slzy na krajíčku a gule mi vysychajú. Toto ste chceli? Idem si s kolegom pokecať o prestavbe bytu a autách na dorovnanie. A pošlite mi tú kabelku, lebo som chlap a chlapi vyhrávajú prvé miesta aj keď sú to kabelky.

Peace Out“

 

„1. lebo nemam ziadnu uplne fasa tasku;

2. lebo niekedy smrdim ako stary cap;

3. lebo ma uz nebavi uvazovat si nohavice spojenymi snurkami do topanok“

 

„Čaute DM,

Idem rovno k veci...ta taška je fakt fasa. Myslím, že by sa hodila môjmu frajerovi. Volá sa Mišo. Ale podľa nasej babky ho mám volat Mišulko. Vraj aby so mnou ostal, čo je dosť absurdné, lebo meria takmer 190 cm a váži 120 kg. Mišulko, nie babka. Babka je naopak, maličká, má cez 80 rokov a stále mi dáva prepotrebné rady do života, napr. „babulka, rozčuluj sa do výšky svojho platu“ a posiela mi všelijaké prezentácie mailom – napr. ako sa žije v Bruneji alebo návod ako vypudiť z domu všetky choroby pomocou rozmiestnenia cibule do všetkých rohov v domácnosti. Btw, ten „cibulový spam“ mi komplet zavíril komp v bývalej práci. No jo no, niekedy aj trochu nasere. Naviac asi keď pri každom stretnutí s mojim frajerom /Mišom/ mu dáva, že: „prosím Ťa, a vydrž to s ňou ešte“. Naviac ma na tom sere to ne-určenie časového úseku...že ešte. Inak je v poho, ja keď mať dvoch frajerov naraz nie je úplne fér, že babi?!!!? /true story/

No ale nie o tom som chcela. Teda k tej taške, že by sa mu asi fakt páčila. Dík.

Pozdravujem a držte sa. Dobre sa čítate.“

 

„Dailymale ľúbim preto, lebo formuje zdravé národné a kresťanské presvedčenie.“

 

„Som vegan!“