Včera som si len tak vykračoval po meste a videl som mamu s deckom. Zrazu pri nich zastavila dodávka ministerstva sociálnych vecí, rodiny a zamestnávania zbytočných ľudí za štátne peniaze. Vystúpili z tade celkom štyria homosexuáli (mali ružové tričká, takže to boli stopro teplometi) a za srdcervúceho plaču matky schytili nič netušiace decko a šupli ho do tej dodávky. Za tmavými sklami som videl pedofila, ktorý si už-už sťahoval nohavice, aby mohol svoju čerstvú obeť naložiť do riti. Bol to istotne pedofil, lebo mal drahé hodinky a tie majú len bohatí ľudia a všetci bohatí sú pedofili. Alebo všetci pedofili sú bohatí? Pomôžme si diagramom. Profesor Cass, vložte do starého rozjebaného projektora diagram číslo jedna.

 

 

Ako vidíme na obrázku, bohatí ľudia sa delia na Smerákov (tí si to zaslúžia, lebo chránia ľud pred zlom) a pedofilov.

 

 

Konšpiračné teórie

 

Tak za tento príbeh by som na niektorej z mnohých slovenských konšpiračných fasbookových stránkach zožal tristo likeov páčikov a asi dvadsať komentárov od konsternovaných mamičiek na materskej dovolenke, ktoré popri kŕmení krpca a diskutovaní na mimibazare a modrom koníkovi stíhajú sledovať najnovšie trendy v pokusoch o zotročenie ľudstva a jeho týranie zlými buzerantmi.


Ak ešte stále premýšľate o vplyve vitamínu B12 na rakovinu, ste out. Ak rozmýšľate, či Kennedyho zabila CIA, ste v ťažkom praveku a choďte sa rovno zakopať. Dnes už nie sú v móde chemtrails, ani Hitler dôchodkujúci s Presleym v Argentíne. Dnes tisíce(!) detí kradnú sociálni pracovníci a predávajú ich pedofilom za účelom sexuálneho maratónu (Kvízová otázka č.1: Koľkokrát musím zasunúť, aby moja cicina prekonala súhrnnú vzdialenosť 42,195km? Kvízová otázka č.2: Koľko tabletiek z dôveryhodných emailov musím zjesť, aby mi narástla na objem 42,195km3?).


Princíp je prostejší než kilo hovien na kilo cukru. Sociálni pracovníci sú totiž teploši. A to, prosím pekne, nie hocijakí, ale keďže sú to ženy, tak sú to lesby! Ako všetci vieme, teploši a lesby sú amorálne stvorenia, ktoré sa neštítia ani takej ohavnosti ako pchať chlapovi vtáka do prdele, takže nejaké unášanie detí je pre nich úplná malina. Určite sa pýtate, ako sa tam títo teploši dostali a prečo ich odtiaľ nikto nemôže dostať. Je to preto, lebo už spomínaní pederasti, s ktorými majú podpísaný dodávateľský kontrakt na TISÍCE(!) detí ročne denne, sú vplyvní jedinci, ktorí cez nasadených politikov ovládajú štát. Je to vlastne dokonalá symbióza, pretože bazeranti sú vlastne nižší vývojový stupeň pedofilov a spoločne rozvracajú The Tradičnú Rodinu™ - tj. ožratý chlap, neverná manželka, rozmaznané decko, dom na hypotéku, auto na leasing a pes, ktorý má viac rozumu ako všetci traja dokopy, lenže má tú smolu, že vonku vkuse serie a ak do toho hovna stúpim ešte raz, tak prisahám, že všade porozhadzujem otravu a potom toho bastarda stiahnem z kože!


 

 

Kto ničí tradičnú rodinu?

 

Nechal som sa uniesť, ale späť k téme. Jediné, čo The Tradičnú rodinu© chráni pred rozpadom a decko pred natrhnutím sfinkteru, je Katolícka cirkev. Ak máte práve pocit, že sme spravili capa záhradníkom, tak sa nemýlite, ale keď mohla byť prostitútka sväticou a nacista pápežom, prečo by nemohol byť farár bojovníkom za análne panenstvo? Z toho nám vyplýva, že ak máme zabrániť Apokalypse a tomu, aby sa Jaro Slávik stal ministrom kultúry, musíme chodiť do kostola, počúvať kázne a aby sme náhodou nezaspali, rozptyľovať sa hádzaním peňazí do zvončeka. A voliť KDH.

 

Ak máte náhodou nejaké námietky, napríklad prečo neunášajú deti z rozvojových krajín alebo ako je možné, že unášajú tak veľa detí ročne a vy vo svojom okolí taký prípad nepoznáte, tak ste asi jedným z nich. Veď kto by neuveril niečomu, čo sa píše na internete, naviac ak to má konšpiračný nádych. A hlavne, kto by neuveril niečomu, čo vám dojemným hlasom podfarbeným klavírnym brnkaním prednáša so slzami v krásnych modrých očiach sám Paľko Bruchala.


 

 

 

Od juvenilnej justície po vierozvestcov

 

Viete, väčšinou píšem o veciach, ktoré ma serú a potrebujem sa z nich vyrozprávať. Ale táto juvenilná justícia je presný opak. Keď som tie veci čítal, nevedel som, čo si o tom mám myslieť. Ale tak ma to fascinovalo, že som sa od toho nemohol odtrhnúť. Onedlho sa z toho stal pre mňa fetiš. Čítať nové príhody teplých sociálnych pracovníkov a náreky vystrašených internetových matiek, to je niečo, v čom sa vyžívam. Všimnite si tú dokonalú dejovú líniu, zmysel pre dramatickosť, má to všetko, čo má dobrý príbeh mať – záporákov, nevinné obete a klaďasov, ktorí to všetko nakoniec zachránia.


Kto by mohol byť väčší záporák ako teplý úradník a bohatý pedofil? To je priam archetypálne zlo. Keby to bol len obyčajný trápny peďák, tak to maximálne u citlivých pováh vyvolá malé hí!. Ale bohatý pedofil, to je priam na revolúciu! A cirkev? Dokonalý kladný hrdina, ktorý náš národ previedol všetkými historickými úskaliami. Normálne už mám pred očami ten obraz, ako Rudolf Vaský a Martin Daňo pochodujú s fakľami a mobilmi v rukách, za nimi hŕba chlapov v sutanách a tých nasleduje zástup bohabojných Slovákov tiahnuci sa od Sniny až k nenávidenej Bratislave. Je to tak dobré, že Dobšinský by o tom vydal celú zbierku a Špilberk by o tom natočil vysokorozpočtový rodinný film s výbuchmi a patetickými dialógmi... Keby sám nebol bohatý (a istotne aj pedofil).


Ale najlepšia na tom je tá hystéria. Vždy niečo nové, čo vystraší ľudí. Stále nejaký nový, dokonale vybájený bubák a ľudia stále s bezradným, zachmúreným pohľadom lamentujú, v akej strašnej dobe to žijeme.


V skutočnosti však netušia, že práve cirkev sem túto ohavnosť priniesla! Neveríte? Dôkaz máme všetci pred očami už celé stáročia, no nikto si ho doteraz nevšimol. Ladies and gentlemen, behold!

 

 

Tento útržok z hlaholiky jasne ukazuje, že Cyril a Metod, kresťanskí vierozvestci, boli gayi s tak neprekonateľnou fixáciou na mužský pohlavný úd, že ho niekoľkokrát zakomponovali aj do abecedy pre Starých Slovákov. Takže konšpirácia o juvenilnej justícii je vlastne len zásterkou konšpirácie o skutočnej juvenilnej justícii, ktorú riadi katolícka cirkev! To, čo píšem je pravda, pretože je to písané na internete a nie je to uverejnené v žiadnom mainstreamovom médiu, takže to MUSÍ byť pravda! Položme si teraz dve zásadné otázky:

 

1. V AKEJ HNUSNEJ DOBE TO ŽIJEME?

2. Čo bude ďalej?


Dámy a páni, čítajte DailyMale, počúvajte Slobodný Vysierač, prijmite Rudolfa Vaského za svojho spasiteľa a kto tento článok dá na vysrali.sme.sk, tomu priklincujem vajcia k podlahe.

 

 

 

Od Kotlebu po Marca
 

Keďže som splnil limit 1000 slov a získavam od Cassa nárok na kupón na erotické ehm masážne služby v hodnote 5 eur u pikerskej kurvy Eriky, tak si ešte dovolím taký malý oznam pre všetkých intelektuálov a angažovaných politických expertov:


Kto sa tento týždeň ešte nepojebal z Kotlebu, nech sa hlási na matus.kostolny@sme.sk a bude zaradený do žrebovania o účasť v najnovšom diele Lampy, kde sa Štefan Hríb bude v guledrtiacom posede skrúcať na stoličke a pýtať sa hostí, čo pre Slovensko znamená, že do druhého kola žumpných volieb sa do súboja s jedným sociopatom dostal miesto druhého sociopata tretí sociopat a prečo je tak hrozné, že existuje teoretická možnosť, že na relatívne bezvýznamné, ale dobre platené miesto v štátnej správe sa dostal práve tento magor, keď nám všetci tí ostatní magori doteraz nevadili.


Hosťami bude morálny kompas a blogerský preborník Samo Marec, nejaký rešpektovaný, pavučinami obrastený politológ z univerzity Feťáka Dušana v Šiatorskej Bukovinke, ten rakovinár čo robí tie smiešne obrázky a nejaký náhodný Afričan.


Pre tých, čo nemajú čas pozerať to, lebo náhodou chodia do práce alebo vyvíjajú nejakú inú zbytočnú činnosť, zosumarizujem priebeh: Samo Marec povie, že toto je už fakt vrchol (už číslo 133856 v jeho blogerskej kariére) a teraz si už fakt zaslúžime nechať sa zbombardovať. Politológ sa nebude vedieť vykoktať. Rakovinár bude čumieť do stropu a hovno povie a Afričan si bude pochvaľovať, že je to popiči, lebo je to lepšie ako v Afrike, takže sa nemáme čo sťažovať.