Začiatkom roku došlo k prenosu vírusu, predtým prítomného u netopierov a menších živočíchov, na človeka. Vírus zmutoval a začal sa úspešne šíriť medzi ľuďmi. Vďaka pomalej reakcii úradov, utajovaniu skutočností a vysokej mobilite ľudí sa čoskoro rozšíril po celej Zemi. Krajiny postupne zavádzali opatrenia, ktoré, samozrejme, medzi pospolitým ľudom príliš populárne neboli. Pretože bežné lieky zaberali len do určitej miery, bolo každému jasné, že situáciu vyrieši len účinná vakcína. Na jej vývoji pracovali popredné firmy a ich vedecké tímy, s masívnou podporou štátov. Napokon sa vakcínu podarilo vyvinúť a svetlo na konci tunela sa rozsvietilo.

Ok, to bola tá pre ouce. A teraz si povedzme, ako to bolo naozaj.

Ten vírus je umelý, to je jasné. Vo Wu-chane, kde akože nejaký týpek zjedol nedopečeného netopiera, je labák na vývoj koronavírusov. Vyvinula ho tam americká armáda v rámci supertajného projektu. Teda...vlastne nie armáda, ale Bill Gates. No je to supertajné. V labáku sa im rozbila fľaštička a niekto omylom vírus vyniesol z prísne kontrolovaného prostredia von. Teda vlastne nie, vypustili ho úmyselne. Starý Rotschild, ten, čo je už pár desiatok rokov akože pod drnom, no v skutočnosti žije na supertajnom podzemnom tropickom ostrove pod Manhattanom, zavolal Gatesovi a povedal mu „Vypusti Krakena! Teda, Golema.“ Billovi nedošlo, o čom starý Rotschild vraví, no pretože išlo o supertajný projekt, nepýtal sa. Tak sa stalo, že supertajný labák dostal za úlohu vypustiť vírus ešte pred obrezaním jeho RNA, čím by sa zaručilo, že Aškenazskí Chazari naň budú imúnni. To naserie.

Gates, celý popolavý, zavolal na PR oddelenie Supertajnej Celosvetovej Židovskej Organizácie na Ovládnutie Sveta. George Soros, ktorý mal práve nočnú službu, nebol správami práve nadšený, no vedel, že jeho povinnosťou je pomôcť dobrej veci. Zo svojho supertajného telefónu teda obvolal všetkých najmocnejších svetových lídrov, od Trumpa až po najposlednejšieho Pelleho a rozdal im úlohy. A pretože Georga každý poslúcha, lebo má na každého (okrem Borisa a Peleho) deepfake video o tom, ako brúsia Verešku, začali postupne napĺňať supertajný mazaný plán a drastickými opatreniami likvidovať svoje ekonomiky a nútiť ľudí využívať home office.  

Mocná Ríša Východu a jej stúpenci hneď od začiatku prehliadli celý supertajný plán. Hneď, ako sa ukázalo, že nový vírus nevyhubí celú populáciu, vyhrabali sa zo svojich prezieravo narobených zásob toaletného papiera, orechov a Bromhexinu a začali bratsky, citlivo, vysvetľovať zvyšku spoločnosti, o čo sa jedná. Vedeckými metódami sa im podarilo odhaliť, že žiadny vírus v podstate neexistuje, preto sú všetky opatrenia voči nemu totálne zbytočné. Ba priam nu-lit-né. Neskôr na vírus síce ochoreli aj niektorí z nich, prípadne mu aj podľahli, no keď sa rúbe les, lietajú triesky. Každopádne. Žiadny vírus neexistuje, to len vlády sa dohodli, prijali opatrenia na zníženie svojich GDP, aby politici mali toho menej na kradnutie. Zároveň tu ale existuje pandémia, ktorá je prepojená s 5G sieťou. Nebezpečenstvo však nepredstavuje vírus, ale testovanie naň. To sa totiž robí výterom z nosa, ktorý je, ako vieme, priamo prepojený s mozgom. Všetci lekári a zdravotníci na svete sa spojili a začali dobrým ľuďom a) inštalovať mikročipy a/alebo b) prepichovať tú tenučkú blanku, oddeľujúcu sople od mozgu. Tie čipy sú na to, aby nás mohli elity* ovládať, aby sme boli poslušní. To by Slovákom museli inštalovať minimálne makročipy, pretože my sme známi svojou odbojnosťou a neposlušnosťou celkovo.

No ale poďme do finále – vakcína. Pretože nás ten neexistujúci vírus všetkých nepozabíjal ani nezotročil a z nejakého dôvodu hanebne zlyhalo aj testovanie, elity museli siahnuť po vakcíne. Tie obsahujú...to je jedno, proste niečo zlé, niečo, čím nás budú ovládať. A tak všetci tí, ktorí od malička boli očkovaní vakcínami, vyvinutými pred 30+ rokmi, broja a bijú na poplach. Pretože vývoj vakcíny v roku 2020, do ktorého boli investované prakticky neobmedzené zdroje, trval kratšie než vývoj iných vakcín v roku 1974. Že to isté platí aj o autách, lietadlách, či čomkoľvek inom, je v tomto prípade jedno. Mimochodom, Mocná Ríša Východu svoju vakcínu vyvinula za +- rovnako dlhý čas, tá sa však nespochybňuje. Rovnako ako to, načo vlastne bola vyvíjaná, keďže vírus neexistuje. A ani jej účinnosť. Anyway, k vakcíne of Pfizeru je aj dlhý príbalový leták. Ten je síce aj k Bromhexinu či Celaskonu, no tie teraz nie sú v kurze. Nik ho síce nečítal, no fotku nejakého týpka, ako ho drží v ruke a znepokojene krúti hlavou, sme videli všetci. Výrobca sa navyše zbavil zodpovednosti za prípadné nežiadúce následky. Teda, neviem o tom, no tvrdia to tí, čo v živote nereklamovali zvýšenú teplotu po tetanovke, tak to tak asi bude. Jo, vedľajšie príznaky. Áno, vážení, toto je jediný liek na svete, kde hrozí riziko kontraindikácií či vedľajších účinkov. Zu Risiken und Nebenwirkungen fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker. Že ich riziko je nižšie než to, že v piatok trinásteho, kým budete letieť do Egypta na all inclusive, vám popred lietadlo preletí čierna mačka, je vedľajšie. To riziko existuje!!!

Pretože vakcína je zlá, nik z rozumne uvažujúcich ľudí sa očkovať nedá (teda, až pokým Lidl nespraví akciu – 10% zľava na alkohol pre každého zaočkovaného). Prví nech sa dajú zaočkovať najvyšší predstavitelia štátu! Mad Mat z toho vycúval, tak ho elegantne zastúpila naša najvyššie postavená milfka. No ale aj to je len scam, vážení. V skutočnosti jej žiadnu vakcínu nepichli. Dostala totiž len dávku bližšie nešpecifikovaných vitamínov, aj to špeciálnou striekačkou so zasúvacou ihlou. Celé to bolo len zinscenované divadlo, natočené v tom istom ateliéri ako pristátie Američanov na Mesiaci, pretože...hm, to je jedno. Asi aby sme sa všetci dali poslušne zaočkovať. Vakcínou, ktorá už tentoraz zaručene bude obsahovať ten čip. Veď prečo inak by tí obrezanci vymýšľali taký komplikovaný, supertajný plán, o ktorom nik nemá ani poňatia, teda okrem úplne každého? A prosím vás, skutočne sa nepýtajte na to, či by nebolo jednoduchšie žiadny (údajný) koronavírus nevyvíjať a nevypúšťať, len jednoducho vložiť čip do už roky existujúcej vakcíny, povedzme proti tetanu, a touto postupne každého potichučky zaočkovať?

Jediná relevantná otázka je totiž: Čo potom? Čo keď nás po testovaní nevyhubia/nezačipujú ani tie prekliate vakcíny? Ako bude vyzerať ďalší krok tohto diabolského supertajného plánu? Stay tuned.

 

 

*zrejme Židia, pracháči, proste celkovo úspešnejší ľudia