„A teraz sfúkni sviečočky...! Fúú... Výborne, Barborka! Ideme krájať tortičku..“
..a potom to odporné pípanie. Budík! ..a krásny sen.. bol navždy preč.
Už sú to takmer 4 roky, čo som malú videl naposledy. Tak rád by som si ten sen dosníval. Ale dnes určite nie. Dnes musím byť v práci načas. Dnes je výročie VOSR - Veľkej otvorenej sexuálnej revolúcie a ja nemienim riskovať problémy. Predvolanie na veliteľstvo HG (Horjanova Garda) nie je žiadna sranda. Tí chlapci to s kovovými štipcami a s gumopryžou proste vedia. Najhoršie je, že z toho majú radosť. Celé noci si to vedia užívať...

A tak rýchlo kontrolujem svoju slávnostnú uniformu - kožené slipy a vybíjané popruhy. Ako každý rok si vzdychnem,  aké je to blbé, že je február. Škoda, že výročie prevzatia moci LGBT komunitou nepripadlo na jún. Aspoň by človeku nebola taká kosa. Celolatexové kombinézy sú len pre elitu.
„Máš vzadu uvoľnený popruh“, povedal Fero, keď sme sa dosprchovali.

Fero je fajn. Mám šťastie, že mi pridelili Slováka. Iným sa domov nasáčkovali Židia a Američania a ani si pomedzi čísla análneho sexu nemôžu pokecať. V noci ma Fero dosť často budí výkrikmi zo sna. Spomína na svoju manželku. Lenže tá je ďaleko. V tábore pre všetky ženy, ktoré odmietli lesbický sex. To nás spája. Tá moja musela ísť tiež...

Na raňajky som si dal banán s mäsovými guľkami, zapil teplým jogurtom a makal som do roboty. Chvaladildu, mám super robotu - upratujem mrdky v jednej z pornotelevízií - kANAL 69. Po tom, čo boli iné televízie zrušené, scenáristov ubudlo. Tak som rád, že som aspoň takto zostal trocha pri fachu.

Pred domom prechádzam okolo masturbujúceho suseda. Jeho foxteriérovi trčí zo zadku análny kolík. Ale už sa nečudujem. Po tom, čo sa kolega oženil so pštrosom a náš šéf upratovacej čaty je oficiálne ženatý s dvadsiatimi tabletami šumivého celaskonu...

„Pán sused! „Psst! Počkajte..!“ - oslovil ma sused, keď si práve utieral ruky do snehu.

Zľaknem sa. Čo sa zas tomu bonzákovi nepáči? Cvočky mám naleštené a piercing v oboch bradavkách je tiež predpisový. „Čo sa deje, pani Jolanka?“ pýtam sa suseda..

Chýba vám dúhová vlajka v okne. Nerád by som... to hlásil. Nechcem, aby mal celý dom problémy. HG robí peklo už aj za nakrivo zavesený obrázok Viktora Horjana na nástenke. Takže...“
„Jasné! Určite to napravím, hneď ako prídem z práce, pani Jolanka! A ďakujem!“

Usmeje sa a podá mi ešte slizkú ruku. Uf, to bolo o chlp. Dávam mu predpisovú jazýčkovú a sadám do auta pred domom.

Ale musím čakať. Ide ma poraziť! Partia fetišistov oslavuje piate výročie znásilňovaním výfukov. Mojej škodovke sa nevyhli. Asi preto, že je červená. Podľa zákona sa nesmú sexuálnym praktikám klásť žiadne prekážky a každý má právo na slobodné prejavenie sexuality. Ale ja musím byť o 5 minút v robote! Sakra!

Našťastie sa ten chlápek v kukle so zipsom z hlasným orgazmickým chrochtaním odpojil a mohol som naštartovať. Slávnostnú orgiu som stihol len tak-tak. Aj keď sa mi ušiel len flek medzi 72 ročnou účtovníčkou Helenou a kamerovým technikom Romanom, ktorý mal psoriázu a pri orgiách s ním to vždy strašne škriabe.

V slávnostnej reči šéfka oddelenia výroby programu nezabudla pripomenúť význam veľkého februára a že dnes, 8. 2. 2020, nesmieme zabúdať na obete, ktoré v mene Sexuálnej slobody priniesli hrdinskí západní bojovníci v boji s pokryteckým Novoruskom. Pod dúhovou vlajkou so skríženými dildami hovorila tak horlivo, až si opľula starostlivo pestovanú bradu.

Samozrejme, všetci sme sa tvárili povinne nadšene. Mávali sme prideleným perovým boa ako šialení, len aby si pri preverovaní záznamu zo slávnosti nikto z HG nevšimol nič podozrivé.
Potom som sa dal do práce. Štúdio bolo plné kondómov. Včera nakrúcali obľúbenú detskú reláciu Pipik a Šušurka a deti si robili zvieratká z nafúknutých kondómov.

Bol som rád, že mám kopec roboty. Aspoň pri nej dokážem zabudnúť. Na svoju ženu v prevýchovnom tábore pre netolerantné ženy, na malú Barborku, ktorú si adoptoval nórsky klub tanečníkov pri tyči a na všetky tie pekné časy, keď existovala kresťanská láska, tradičná rodina a kým sa štátnou ideológiou nestal pohanský kult Análneho dilda.

A už asi tisícikrát si bolestne uvedomujem, že všetko mohlo byť inak, keby som v tú sobotu.. IŠIEL!.. a hlasoval 3x áno!