David Wygant – ktorý sám seba nazýva „koučom pre randenie a vzťahy“ napísal pre magazín askmen.com zaujímavý článok v ktorom popisuje „best practices“ pre spávanie s viac ako jednou ženou. Čo teda mužom, ktorí o niečom takom snívajú radí?


Čo by si mal na začiatok vedieť:

-         Áno, môžeš spávať s viacerými ženami – ale všetky o tom musia vedieť.

-         Ak k nim budeš úprimný, budú si môcť vybrať a rozhodnúť sa či to akceptujú alebo nie.

-         Po čase si z nich aj tak s veľkou pravdepodobnosťou vyberieš jednu a na ostatné sa vykašleš.


Ten zvláštny stav..

Zistil si, že si v zaujímavej situácii: Spoznal si ženu, ktorá sa ti páči, skvele sa spolu bavíte a sex je tiež super. Stretávate sa pár nocí v týždni, občas prespíš ty u nej, občas ona u teba. Popritom však chodíš von aj sám, randíš s inými ženami a bavíš sa. Skrátka sa nechceš viazať – nech už je to preto, že si práve ukončil dlhý vzťah; nechceš do niečoho skočiť príliš rýchlo, alebo chceš nazbierať viac skúseností.

Nech je to akokoľvek - ak si úprimný sám k sebe a vieš presne čo konkrétna žena pre teba znamená - máš otvorené dvere k ďalším sexuálnym partnerkám.


Hlavne neklamať

Spávať s viacerými ženami je super. Hlavne v prípadoch kedy si v pondelok s jednou a v utorok s inou, necítiš žiadnu vinu a dokážeš si to s každou z nich tým pádom naplno užiť (po viacerých stránkach). V tomto prípade je dôležité nenechať ženu v ilúzii, že ste jej jediný.

Ak sa ťa žena spýta, či je tvojou jedinou – nikdy, nikdy jej neklam. Povedz jej na rovinu, že sa nechceš viazať. Ak sa rozhodne, že vzťah s tebou ukončí – je to v poriadku, pretože by si od ženy nemal očakávať viac ako jej vieš ponúknuť ty sám. Ak teda máš viaceré sexuálne partnerky, je najlepšie byť úprimný – odbúrava to fakt veľa stresu v partnerskom živote.


Pamätaj si

Ďalšou dôležitou vecou je pamätať si rozdiely medzi ženami s ktorými sa stýkaš. Daj si pozor, aby si si nepoplietol s ktorou zo žien si mali tú hlbokú konverzáciu o živote a nebavil sa na druhý deň na túto tému s inou. Alebo aby si v posteli nevykríkol iné meno. Čas ktorý s každou zo žien stráviš je pre ne dôležitý. Ak si nezvládaš pamätať veci, tak nebuď s viacerými ženami, pretože budeš vyzerať ako nezodpovedný a necitlivý idiot.


Mysli na rozdiely medzi ženami

Tvoj vzťah s každou zo žien musí byt zvláštny, výnimočný a iný. Zaznamenávaj si v akej fáze sa váš vzťah nachádza, či už spamäti, alebo si veď denník (len nech ti ho nenájde!). Nechceš predsa pokaziť peknú vec. Je veľmi pravdepodobné, že po tom, čo jednotlivé ženy spoznáš na rôznych úrovniach, bude sa ti jedna z nich páčiť oveľa viac. Pravdepodobne sa potom na tie ostatné vykašleš a skončíš s tou pravou. Nikdy nevieš ako sa veci vyvinú a preto vnímaj vzťah s každou ženou zvlášť a váž si čas strávený s každou z nich.


Ak to nevieš, nerob to

Spávanie s viacerými ženami je super, no nie je to pre každého. Niektorí muži sa potrebujú sústrediť naraz len na jednu ženu – či už z dôvodu emocionálneho, fyzického alebo mentálneho. To je úplne v poriadku. Mysli preto hlavne na svoje osobné potreby a nie na to, aký máš imidž pred kamarátmi. Ak môžeš mať naraz len jednu ženu – super. Ak to chceš skúsiť s viacerými – tiež super, len mysli na to, aby si si to s každou ženou užíval rovnako, bol úprimný a dal im najavo, že sú výnimočné.

 

Zdroj: https://www.askmen.com/dating/dating_advice_500/562b_multiple-sex-partners.html