Priatelia, máme tu pokračovanie. V prvom rade, chcem vyjadriť svoju radosť nad vášnivou diskusiou, ktorá sa  rozpútala po prvom dieli. Zároveň chcem vyjadriť ľútosť nad ľuďmi, ktorí nechápu sarkazmus a to nasledovne – je mi vás ľúto. Pre ostatných (no dobre, aj pre tých nechápavých) tu je nové zamyslenie k aktuálnej téme.

 

Trocha matematiky

 

Aktuálna téma mi napadla pred pár dňami v potravinách. Dáme si na úvod malé matematické okienko (všimla som si, že tu mame pár matematikov).

 

Úloha: V potravinách o 21:00 sa nachádza 5 žien a 3 chlapi. Spolu bolo však v potravinách 7 ľudí.

Otázka znie nasledovne: Koľko ľudí v potravinách v tom čase bol muž, ktorý vyzeral ako žena?

.

.

.

.

.

Čas na premyslenie

.

.

.

.

.

Položiť perá (čakám k tomuto nemiestne poznámky)

.

.

.

.

.

Tí, ktorí odpovedali  1, mali pravdu a vyhrávajú právo čítať ďalej.

 

Ženská móda

 

Áno, veľmi ma trápi, prečo dnešní muži vyzerajú ako ženy. A to vôbec nezasahujem do témy homosexualita. Tým by som to práveže ešte odpustila, ale prečo, preboha, sa heterosexuál oblieka ako žena? Odfarbuje si peroxidom vlasy, trhá obočie, či robí copík(y)? Prečo majú dnešní chlapi tenšie nohy ako ja a ešte to zvýrazňujú ultra skinny džínami z HMka?

Ženy, úprimne, toto sa nám páči?

Pravdepodobne tu nenájdem ani jedného takého polochlapa, ale ak tu nejaký, ktorý sa v tom našiel, je a teraz to číta, tak sa prosím ozvi a vysvetli mi to.

 

Chcela by som pri tejto príležitosti vymenovať zoznam ľudí, ktorí by nemali nosiť skinny džíny:

1.Muži

 

No prosím, aký krátky zoznam!

 

Mám pár otázok:

 

Čo je toto?

 

Pil-C

 

Potom toto

 

 

A prečo jedna z týchto bozkávajúcich sa žien má bradu?

 

samurajský copík

 

 

Tu sa opäť dostávam k minulej téme, prečo je veľa žien single. No jednoducho preto, že mužov sa síce rodí dostatok, ale počas ich života sa nejaké percento z nich stáva ženami, pretože sa im asi páči ženské obliekanie. Alebo čo. Má to ale aj svoje výhody, mať takého „moderného“ chlapa, môžeme zdielať šatník, len sa bojím že môžu vznikať nezhody, keď si budeme chcieť dať obaja ráno tie isté legíny.

 

Legíny

 

Pre tých, ktorí sa ešte stále nezmierili s nevkusne nosenými legínami na ženách, tu mam výbornú správu, prichádzajú legíny pre mužov! Nájdete ich tu:

https://refresher.sk/14747-Panske-leginy-vacsim-hitom-ako-skinny-jeans-Onedlho-mozno-realitou

 

Veľmi sa teším na obdobie, kedy to k nám dorazí. To si len sadnem s kamoškami do Auparku a budem obdivovať mužské zadky v legínach. Juj!

Ale teraz vážne, chlapi, buďte prosím chlapmi a my budeme ženami. Tak, ako to má byť.

 

Trocha som sa na konci rozcítila, ale to nič nemení na veci, že som stále zúfala a single (ani ja tomu po minulom článku neverím, ale je to fakt) a hľadám partnera (nie vyššie opísaného, inak beriem fakt hocičo) – čakám kontakty v diskusii.

 

A aby ste nepovedali, že len pýtam a nič nedávam, odhalím ďalší  parameter mojej osoby.

Výška: 163 cm (aj keď po tomto článku by to asi chcelo hrúbku nôh)

Ďalší parameter bude na konci ďalšieho článku, takže čakám na vaše tipy (napr. váha, hĺbka, farba čohokoľvek na mne atď.)

 

Čaute

Martina Martina