Viem, že si tu a čítaš tento článok. Ty. Áno, ty. Ty kokot, čo sa furt na drblom fejsbruku pchá ženským do riti. Ona zverejní ultra umeleckú fotku, ako sa prechádza po popadanom lístí a ty to hneď ako prvý olajkuješ a napíšeš do komentárov si jednoducho krásna! alebo nejakú podobnú sračku.

 

Ona napíše do statusu zamračeného smajlíka a ty sa hneď pýtaš čo sa stalo. Čo si myslíš, že sa asi stalo? Päť minút jej nikto nevenoval pozornosť, takže začína strácať pocit, že je stredobodom vesmíru. Ale ty to ako správna živá rohožka napravíš. Ona sa ti posťažuje, že jej niekto niečo zlé povedal, alebo to nemuselo byť ani nič zlé, pretože nejde o to čo povedal, ale ako to povedal. Ty jej na to povieš, že jej len závidia, pretože je taká úžasná. Gratulujem, práve si splnil úlohu emocionálneho tampónu.

 

Ešte stihne zdieľať nejakú otrasnú hudbu a ty sa tam verejne tváriš, že to predsa aj ty počúvaš a aké je to fasa a kto to nepočúva nemá vkus. Potom si dá sprchu a vieš čo urobí? Pôjde a dá niekomu inému. Niekomu, kto jej nepíše také pičoviny. A to je to, čo som ti chcel napísať. Nedá ti, určite nie, keď sa jej budeš plaziť pri nohách ako tá jej smradľavá, odporná čivava, ktorú má radšej ako teba. Nikdy ti nedá, tak prestaň otravovať, lebo ja sa fakt snažím tieto kravy všemožne vyhadzovať z news feedu, ale dementi ako ty sa šíria ako mor po celom internete a vypisujú tieto zvratky dokonca aj ženským, ktoré nejak špeciálne nelovia pozornosť.

 

Samozrejme sa jej zastaneš v každej verejnej škriepke. Asi sa cítiš ako hrdý rytier, čo udatne bráni princeznú pred zlým drakom a dostane jej kundu ruku a pol kráľovstva. V skutočnosti nie si rytier, ale strážca háremu. A vieš, kto strážil hárem? Eunuch. To si ty. A ten, kto sa s ňou vadí to je človek, čo sa jej snaží konečne vštepiť trochu rozumu, nech z nej nie je večne len umrnčaná, sebastredná pizda. A ty mu to kazíš.

 

Dúfam, že si na seba hrdý. Pretože nielen, že si sa v jej očiach navždy vyradil zo zoznamu potenciálnych sexuálnych partnerov (pravdepodobne už dávno predtým), ale čo je oveľa horšie, ešte si aj stratil všetok rešpekt, ktorý k tebe mohol pociťovať ktokoľvek, kto si tie veci prečítal. Myslíš, že by toto urobil tvoj dedo? Určite nie, lebo potom by si sa celkom isto nenarodil, lebo by si tvoja babka narazila niekoho iného.

 

S pozdravom

 

Tichý pozorovateľ verejného ponižovania sa mužského pokolenia na medzisieťach.

 

Aby mi zase nevyčítali, že som zamindrákovaný chuj a zároveň kopírujem Nemeša (čo potom zrejme znamená, že aj Nemeš je zamindrákovaný chuj), tak vám sem dám aj video deciek a zvierat. Enjoy