Pribúda čoraz viac informácií, ktoré nasvedčujú, že áno.

National Geographic, Fox News, časopis Týden a iné zdroje informujú o tom, že hormóny vyprodukované človekom obsiahnuté vo vode môžu spôsobiť mutáciu samcov rýb na samičky. A nielen to - endokrinné disruptory, ako sa tieto hormóny volajú, môžu spôsobiť aj zmeny sexuálneho správania - napríklad frigiditu. Endokrinné disruptory sa do vody dostávajú prostredníctvom moču žien užívajúcich hormonálnu antikoncepciu. A to sme si mysleli, že tá má okrem občasných šialených výkyvov nálady len pozitívne stránky.

Ďalšie výskumy potvrdili, že tieto hormóny môžu spôsobiť aj zmeny pohlavia človeka. A teda že matky, ktoré pijú vodu z vodovodu, porodia vplyvom týchto zmien dievčatko, aj keď počali chlapca. Dokazujú to napríklad zvýšené počty narodených dievčat v Arktíde. Deje sa to následkom toho, že vplyvom vetrov a morských prúdov je vo vodách Grónska až 10-násobne viac endokrinných disruptorov ako napríklad v okolí Ruska. Tieto sa prostredníctvom vody a rýb dostávajú do potravinového reťazca a spôsobujú nezvratné zmeny pohlavia či sexuálneho správania. Takto postihnutú vodu vraj nedokážu efektívne filtrovať ani čističky vôd či domáce filtre vody. Deje sa to aj u nás, keďže voda sa do rezervoárov dostáva z riek a potôčikov a do nich zase často práve zo ženských toaliet... Fuj.

Hormónami zamorená voda teda spôsobuje zmeny v ľudskom organizme - tie sa často prejavia práve narodením dievčatka namiesto chlapca. Môže sa však stať, že sa dieťa aj narodí ako chlapec, no tento jedinec bude v neskoršom živote frigidný, hermafrodit, alebo sa narodí s nepoužiteľne malým penisom.

Viac info si prečítajte v článku časopisu Týden tu: https://instinkt.tyden.cz/rubriky/ostatni/tema/mrtva-voda-hermafroditu_24516.html.

A čo teda robiť, aby sa to nám ani našim deťom nestalo? Vraj treba piť minerálku... respektíve alkohol vyrobený z čistej, pramenitej, nerecyklovanej vody.

 

Ďalšie zdroje tu:
https://blog.tyzden.sk/michalhornak/2009/12/19/antikoncepcia-ekologicka-katastrofa/
https://news.nationalgeographic.com/news/2009/11/091112-drinking-water-cocaine.html