Keďže sa nám sem v poslednej dobe jebú okrem iných aj migranti z kontinentu čierneho ako Ibi Maiga a rozmožila sa nám tu sekcia dailyfemale, rozhodol som sa prispieť chlapským pohľadom na vec, kde nejde zase o nič iné, ako o ženy a jebačku. Takže médiá nám tu neustále omieľajú kultúrne obohatenie, ale čo okrem smrteľných a zákerných chorôb, neznalosti civilizácie a iných fatamorgán, aké si nevieme predstaviť, že existujú, môže ten tzv. tretí svet vie priniesť? Vzhľadom na to, že je tretí, štvrtý či aký, nejde o kariéru, prachy, autá, domy a podobné sračky. Títo ľudia sa stále držia hesla, že trtkačka je pre chudobných a my bohatí radšej pijeme. Témou je teda nevlastná sestra sexu – tanec. Ale nie hocijaký. Konkrétne tri, ktoré začali modernú vlnu multi-kulti aj v tej oblasti, čo je našťastie pre nás chlapov dobrá správa. Vzhľadom na to, že prostredníctvom tanca sa dá celkom dobre odhadnúť, aká kvalita v posteli s danou ženou bude, nie je to nepodstatná vec. Takže poďme bližšie:

 

Kizomba: vitajte v Angole či iných bývalých portugalských kolóniách, kde sa dá tento tanec považovať za domorodý. Odtiaľ sa prostredníctvom voľného pohybu osôb rozšíril do latiny, USA a samozrejme Portugalska so Španielskom, odkiaľ je to krôčik i hen do nášho Kocúrkova. Paradoxne je nekorunovanou kráľovnou tohto tanca istá Sara Lopez, ktorej performance si môžete pozrieť s jej tanečným partnerom tu. Ako ste si mohli všimnúť, daná slečna to tancuje telo na telo s explicitným zobrazením toho, ako to bude prebiehať v mieste a čase, keď s ňou budete sami. K hudbe radšej pomlčím, povedzme, že budiž. Druhá slečinka, ktorá ma zaujala, je tanečná partnerka istého Švéda, ktorého priezvisko mi silno znie česky. Tento kkt nie je podstatný, ale tá žena, keďže je latino, tomu dodáva šťavu, napríklad tu. Neodpustím si nespomenúť ešte istú slečnu z Talianska, ktorá tomu už len preto, odkiaľ je, učarovala tu. Ak máte v záľube malé, vrtké, skúste sa mrknúť aj na Mafaldu. Ale teraz to podstatné: je to aj pre lenivcov a chlapom, čo tanec nevonia, pretože keď to dokáže tento trtko z kade ruka z tade noha a ešte k tomu Poliak (sic!), tak to zmákne každý chlap, najmä s takou sučkou. To, že to natáčali evidentne buzny, neriešim. Takže nebáť sa aj stáť ako kôl s minimom pohybu, kde by ste za kordináciu tela zaslúžili po papuli a môžete dostať poriadny kus.

 

Zouk: v tomto prípade ide o brazílsku vec, kedy sa nám mieša r´n´b s prvkami salsy a inými druhmi tanca a vzniká niečo, čo má aj celkom dobrú techniku, pretože je opäť v popredí čo, no ako inak žena. Nebudem chodiť okolo horúcej kaše, pretože to nie je až tak spopularizovaný tanec ako kizomba, ale kvôli ambasádorke mi nedalo nespomenúť aj túto srandu, aby mal kto nasledovať dobrý príklad. Veď sa môžete presvedčiť sami tu.

 

Bachata/Taraxinha: sú v podstate sesterské s kizombou, čo sa týka miesta a tieto tance perfomujú práve aktéri kizomby, takže sa tým zbytočne zaoberať nebudem, len dodám, že ide o niečo rytmickejšie pre tých, čo by si chceli skrotiť nejakú mačičku, čo to tancuje.

 

Záverom ešte jedna vec, tancuje sa väčšinou spolu s tzv. social nights, čo nič iné neznamená, ako nejaký camweb naživo, kde si navzájom vyberáte, s kým si trsnete a potom, ak to klapne aj rovno budete jebať. Pri tom, ako sa to tancuje, ani o nič iné nejde. Takže povedzme, že tú mame pohybovo nenáročný a rytmicky asi tak ako moloch vľavo tanec, kde nám ženy svojou aktivitou pekne odprezentujú, ako sú na tom so svojimi schopnosťami. Pre ženy to má tiež svoju výhody, kedy niektoré zúfalky v 26 a vyššie môžu získať niečo, čo by v normálnom bare výbuchancov nenašli, lebo na toto treba aj trošku filipa, že i tadiaľto vedie cesta. A tak sa im na koniec môže ujsť viac než len dvacka na taxík za fajku.