Tak napokon je pravda, čo sme odjakživa tušili: tí nafintení vytočení chaloši len prechádzajú ťažším obdobím!
V New York Times práve vyšiel článok, ktorý sa môže stať novou vodou na mlyn mnohých homofóbnych kreténov. Našťastie len hypoteticky, keďže náckovia nevedia čítať. 
Ak aj vaša ingliš pokulháva, v skratke vám jeho obsah vyjavíme: mladý gay aktivista Michael Glatze, ktorý sa roky rokúce intenzívne angažoval v gay komunite a boji za práva homosexuálov, zrazu prehlásil, že už nie je teplý, a začal proti svojim ex-vlastným radom mocne brojiť. Svoje viac ako dekádu trvajúce homošstvo označil ako prechodnú slabosť a odpornú záležitosť, odhodlaný teraz robiť čo sa dá, aby proti teplým bratom bojoval. 
Je v tom samozrejme - fanfáry! - prerod na dobrú kresťanskú ovečku, ktorá sa striasa hnusom pri predstave nocí strávených… veď viete čím. K zvratu ho vraj namotivali zdravotné problémy, ktoré ho tak vydesili, že rýchlo vymenil lubrikačný gel za Bibliu. Kedysi sa účastnil vydávania gay časopisu a natáčal filmy o gay mládeži, dnes agituje v protismere a vypisuje otvorené listy Rickymu Martinovi. Lebo Ricky je tajný vodca všetkých homosexuálov, z ktorého na diaľku čerpajú homosexuálnu energiu, obsypanú glitrami a perím. Bububu!
Glatze nie je zďaleka jediný, ktorý hlása poheteráčtenie na základe vstupu do cirkvi. Ak chcete vedieť viac, prípadne tiež túžite vymeniť svoje obtiahnuté tričenko za mužne prepotenú košeľu, naťukajte do Googlu "ex-gay movement".
A toť jedno veľmi vtipné videjo z rôznych gay-rights demonštrácií:

A ak ste to ešte nevideli, nenechajte si ujsť podrobný popis homosexuálnych posteľných praktík, ktoré chce Obama záludne importovať do Afriky. Eat da poopoo!