Keď som si s priateľkou dobrovoľne-nasilu pozrel 50 odtieňov geja Greya (páčilo sa mi to viac, než som čakal) a kino bolo beznádejne vypredané, uvedomil som si, že všetci máme nejaké tie úchylky. Nikto z nás nechce umrieť sprostý a preto je potrebné sa primerane vzdelávať. A v čom už by sa len dalo na DM lepšie vzdelávať, než v rôznych úchylkách, ktorými ľudia trpia, skutočne trpia?

 

Rád by som to vzal pekne podľa abecedy a postupne by sme si spolu prešli a vysvetlili tie najznámejšie, či najdivnejšie deviácie, ktoré ovládajú túto spoločnosť. Týmto by som chcel varovať všetky dailymatky/dailyfemales/slabšie žalúdky, aby radšej nepokračovali v čítaní, prípadne len na vlastnú zodpovednosť. Nemienim potom počúvať, že som vás nevaroval alebo fuuuuuj...to je hnus.

 

AKROTOMOFÍLIA – V tomto prípade ide o vskutku sympatickú deviáciu s medicínskym nádychom. Tých, ktorí ňou trpia, vzrušujú totiž pahýle ľudí s amputovanými končatinami. Vzrušenie našťastie nespôsobuje amputácia ako proces, preto týchto ľudí nehľadajme v nemocniciach na operačných sálach alebo v lesoch, kde by kládli amputačné pasce. Týchto kajšmentkerov vzrušujú zahojené pahýle a preto sa domnievam, že ich možno stretnúť v rôznych spolkoch, pomáhajúcich vojnovým veteránom. Takže najbližšie, až zbadáte, ako sa okolo niekoho s kýptikom obšmieta krásna nadržaná čubička, budete vedieť, koľká bije.

 

ALGOLAGNIA – S touto nežnosťou sme sa už všetci stretli. Ide o takmer bežnú závislosť. Títo ľudia potrebujú pre sexuálne uspokojenie zažiť a cítiť bolesť. Zaraďujeme sem sadizmus a masochizmus.

MASOCHIZMUS  je sexuálna úchylka, pri ktorej postihnutý dosahuje telesné uspokojenie tým, že sa necháva týrať. Nemusí ísť vždy len o fyzickú bolesť, masochista môže vyvolávať konflikty v partnerskom vzťahu, lebo ho uspokojuje pocit napätia a sexuálny styk v rámci rituálu udobrovania. Za masochistov možno považovať i tých, čo vyvolávajú konflikty v krčme za účelom bitky, prípadne cigánske pouličné tance (desiati na jedného). Masochizmus súvisí s už spomínaným sadizmom. Často sa tieto dve úchylky vyskytujú spoločne, čiže takto postihnutej osobe je jedno, či on dodrbe niekoho alebo NIEKTO (xixi) jeho. Masochista chce hrať svoju úlohu ako otrok (možno preto tak veľa ľudí pracuje za minimálnu mzdu v neprijateľných pracovných podmienkach), žiak (veční študenti s troma vysokými školami), komorník (wtf? možno v iných krajinách).

SADIZMUS je pravým opakom a preto takúto osobnosť vzrušuje a nachádza pohlavné uspokojenie pri týraní svojho partnera alebo ak vidí trýznenie ľudí, či zvierat. Pri sadizme treba rozlišovať sexuálny sadizmus a nesexuálny, čiže psychický sadizmus. Podstata sexuálneho sadizmu spočíva v túžbe po sexuálnom styku, spojenej s túžbou po spôsobovaní bolesti a ponižovaní druhého. Psychický sadista pôsobí i v bežnom živote ako tyran, často ich stretneme na pozíciách managerov, učiteľov či iných zmrdov, ktorí nám robia zo života peklo. Poprosil by som vás, aby ste si nemýlili dojmy s pojmami. Ak uvidíte, ako nahá žena naháňa nahého chlapa s bičíkom v ruke a plieska ho po riti, to je ok, kľudne ma zavolajte. Avšak, ak uvidíte, ako nasratá žena bije opitého chlapa valčekom na cesto, tak ide o domáce násilie a radšej zavolajte políciu.

 

AMAUROFÍLIA – Možno ste sa už skúšali milovať so zaviazanými očami, prípadne zavretými, nie, so spiacou opitou partnerkou sa nepočíta. Viem, že ste to skúšali, neokúňajte sa mi tu, veď sme videli film a čo je vo filme, treba vyskúšať. Amaurofilom táto možnosť nepostačuje a preto potrebujú k sexu niekoho, kto je skutočne slepý, nie ako Matt Murdock, ktorý sa tak len tvári. Kamarát mi vravel, že vraj slepota zosilňuje iné zmysly, takže to môže byť pre takého slepého človeka super zážitok, ale čo by som z toho mal ja, moc nechápem. Možno keby sme sa v rámci predohry chceli zahrať na skrývačku, radosť z výhry by ma možno nažhavila, i keď by asi nešlo o fair-play. Takže najbližšie, až stretnete frajera s čiernymi okuliarmi, bielou paličkou a namiesto zlatého retrievera bude mať na vodítku sexi blondínku, vieme, že ide o typickú amaurofilku.

 

ANTROPOFAGOLAGNIA - Tu už fakt zachádzame do extrémov, nakoľko ide o fantazírovanie, týkajúce sa znásilnenia a následného pitvania (vrátane jedenia) svojho milenca. O tom zjedení svojho milenca by nám možno porozprával nejaký ten Hannibal Lecter , prípadne ak sa prenesieme do zvieracej ríše, Čierna vdova či Modlivka zelená. Osobne by som teda takýchto ľudí stretnúť nechcel a radšej ani nechcem vedieť, kde pracujú. Ostáva nám len dúfať, že tieto ich fantázie zostanú navždy v ríši snov.

 

AUTOASSASSINOFÍLIA (nejde o závislého hráča Assassins Creed) je považovaná za veľmi vážnu psychickú poruchu, ktorá ohrozuje trpiaceho na živote. Toho totiž sexuálne motivuje a vzrušuje samovražedné správanie. Na základe týchto znakov by som povedal, že takíto ľudia by boli super zamestnanci call-centra na linke dôvery.

 

Telefonický rozhovor by mohol prebiehať asi nasledovne:

 

A (autoassassinofilik): Dobrý deň, tu linka dôvery, ako mi môžete pomôcť?

S (samovrah):  Dobrý deň, ja vám? Snáď Vy mne? Manžel mi dnes zobral zlatú kreditku a to som mala ísť do Rakúska nakupovať s priateľkami, čo mám teraz robiť? Taká hanba, to im mám akože zavolať, že nemám peniaze na nákupy? On je taký sadista, mám toho už plné zuby, asi sa zabijem!

A: Hmmm....grrr...počúvam vás, povedzte mi viac.

S: Čo presne chcete odo mňa počuť, ako neznášam svoju závislosť na peniazoch alebo ako sa chcem zabiť?

A: Tak čo s tou smrťou, nebavme sa o hlúpostiach, poďme k veci.

S: Ja neviem, ešte to nemám premyslené, možno by som si vzala lano...

A: Áánooo...pokračujte.....

S: ... spravila si slučku a obesila sa na strome pred jeho chatou.

A: To znie úúúžasneee, ale zoberte si stoličku a neskáčte z konára, aby sa vám nezlomil krk. Takto sa budete krásne pomaličky dusiť, povraz sa vám bude zarezávať do hebkej pokožky na krku, budete márne lapať po dychu, popraskajú vám žilky v očiach a ten krásny vzdych, ten slastný vzdych, čo vydáte pri poslednom výdychu.... prepáčte, nechal som sa uniesť.

S: Ďakujem, pomohli ste mi.

A: Ooo nie drahá, to vy ste mi pomohli.

 

AUTOPEDERASTIA nie je nič pre mužov s nedostatočne vyvinutým kolibríkom. Táto praktika je vhodná pre statných chlapov s riadnou anakondou, pretože medzi ich záľuby možno zaradiť pokusy zasunúť si penis do vlastného análneho otvoru. Toto ide trošku mimo moje chápanie aj napriek tomu, že mám celkom bujné predstavy. Možno sú to nejaké homopraktiky, ktorými zabíjajú chlapi čas, kým ich partner je v práci a oni už majú doma navarené a upratané. Skúšal niekto?

 

BELENOFÍLIA je našťastie oproti predchádzajúcim celkom OK, ide o človeka, ktorého vzrušujú ostré hroty špendlíkov, ihiel alebo zložito prepracované piercingy. Tu je to úplne jasné, ide o celospoločensky tolerované tradície prepichávania ženských (i poniektorých mužských) uší. V dnešnej dobe by sme tam mohli zaradiť i tetovania, lebo čo môže byť lepšie, než do seba nechať pár hodín bodať ihlou s atramentom. Pod takýmito ľuďmi si predstavujem rôznych tatérov, piercerov či rehoľnú sestru Ľudovítu.

 

Nebojte sa, budúca časť už nebude taká disgusting. Nakoľko si stojím za svojim, že každý má nejakú úchylku, očakávam, že mi v diskusii napíšete, akými trpíte vy. Prípadne nejaké super zážitky, keď na vás partner vybalil nejakú popiči požiadavku v sexe.