Ako som už v minulej časti sľúbil, tentokrát to vezmeme tak lightovo a nebudeme zachádzať do extrémov. Túto časť si môžu prečítať aj ženy, takže kľudne odložte tie kýbliky na zvracanie a poďme sa vzdelávať, lebo ako vravieva Putin: "Učiť sa, učiť sa, učiť sa je vždy lepšie ako mučiť Merkelovú či jej psa!"

 

CHREMASTISTOFÍLIA postihuje podľa môjho názoru stále menej a menej ľudí, nakoľko takéto osoby vzrušuje, ak sú okradnuté či sú účastníkom nejakého podvodu. Myslíte si, že sú tieto osoby náramne vzrušené i pri vyplňovaní daňového priznania? Osobne som sa s takýmito jedincami ešte nestretol, ale predpokladám, že by si prišli na svoje ako veritelia Váhostavu či investori v B.M.G. Invest. Ak niekoho, kto trpí takouto chuťovkou poznáte, pokojne ho za mnou pošlite a ja už mu od tých peňazí rád pomôžem.

 

DAKRYFÍLIA je podľa mňa rozvíjajúca sa choroba u novodobých romantikov, pretože predstavuje sexuálne vzrušenie vyvolané slzami partnera. Pre takýchto ľudí by mali zo zákona vymedziť všetky citovo labilné satanovo plemä, ktoré im môžu vyplakávať koľko len budú chcieť, spokojnosť na oboch stranách zaručená.

 

DENDROFÍLIA Dendra = stromy, philia = príťažlivosť. V takejto nezvyčajnej kombinácii behajú po svete milovníci menom dendrofilici. Sú to ľudia, ktorí pociťujú neodolateľnú sexuálnu túžbu ku stromom, kríkom a zelenine. Vzrušuje ich sexuálny styk s kmeňmi, dobre tvarovanými koreňmi a vetvami. Neviem si to síce veľmi dobre predstaviť s nejakou čučoriedkou, šípkou či černicami, ale proti gustu žiaden dišputát. Dendrofilici svoju sexuálnu úchylku pochopiteľne pred svetom schovávajú, takí objímači stromov by asi protestovali, preto o tom nie je do veľkej miery počuť.

Avšak takí aktivisti dendrofilici v JuEsEj sú na inej méte. Chcú totiž legalizovať mnoho vecí spojených s ich túžbami, ako napr. legalizovať vzťahy so stromami, získať plné práva ako homosexuálne páry či dostať vysoké odškodné od štátu v prípade výrubu svojho partnera. Samozrejme sa snažia, aby sa dendrofília nepovažovala za chorobu, ale za sexuálnu orientáciu a následne by im štát mohol preplácať zdravotné zákroky vzniknuté vo vzťahu. Predpokladám, že odstraňovanie triesok z pipíša či šušurky. Čo si budeme hovoriť, nová doba. Odteraz, keď si objednám v reštaurácii šalát, tak sa poponáhľam v jedení, aby mi ho niekto neznásilnil a môj orech na záhrade si ohradím elektrickým plotom.

 

DEFLORAČNÁ MÁNIA - Ide o ľudí, ktorí sa snažia zbaviť panenstva čo najviac osôb. Možno predpokladať, že táto mánia sa rozbehla v posledných rokoch, kedy už spoločnosť toľko nedbá na to, aby sa do chomúta vstupovalo nepoškvrnene. Tejto romantickej úchylke veľmi nerozumiem a aj čo som sa pýtal kolegov a známych, tak sex s pannou nie je zrovna ten naj. Chce to veľa príprav, času, opiátov, kalerábov a iných zbytočností, ktoré si môžete odpustiť pri skúsenejších čubičkách.

 

EFEBÓLIA predstavuje úchylku, pri ktorej má homosexuálne orientovaný muž silný pohlavný vzťah k mladým dospievajúcim chlapcom. Starší a rovnako starí muži efebolika nevzrušujú. Medzi hlavných predstaviteľov by som zaradil farárov a ich miništrantov. Je to čistá láska, odohrávajúca sa na posvätnej pôde, a nakoľko v takomto prípade nie je šanca na nepoškvrnené počatie, nemusia sa ničoho obávať. Takíto jedinci sú nielen známi úplatkári s fidorkami, ale i kúzelníci. Svojimi čarami opantajú mladého miništranta a ukážu im nezvyčajné triky. Stačí sa predkloniť, stiahnuť nohavice a čakať, kým ucítite farárov prst v zadku, ale on vás pritom oboma rukami drží za ramená, že woooou......magic level 3000.

 

EXHIBICIONIZMUS – Poznáme dva rôzne orientované typy. Tí prví považujú obnažovanie sa pred cudzími ženami za náhradu pohlavného styku, tí druhí zasa chcú šokovať a strašiť, čiže ide o náhradu sadisticky motivovaného konania. Exhibicionisti prvého typu vyhľadávajú zrelé ženy, u ktorých očakávajú radosť, pochopenie a obdiv za svoje vybavenie, k čomu ale dochádza len veľmi zriedkavo alebo skôr nikdy, nakoľko sa stretáva len s odporom a nepochopením. Takže ak ste žena v strednom veku (najlepšie za sebou a do hrobu ďaleko) a najbližšie na vás v parku vyskočí nejaký chudák, tak mu spravte radosť, pochváľte mu bimbasa a kráčajte si ďalej svojou cestou.

Exhibicionisti druhého typu okrem dospelých žien často vyhľadávajú skôr deti či mládež a tešia sa zo zdesenia, ktoré vyvolali. Tento bubulák chce vidieť úľak, prípadne strach. Pobavenie obete, ironické poznámky týkajúce sa veľkosti jeho genitálií, prípadne otvorená výzva ku styku ho spoľahlivo zaženú na útek, lebo mu prekazia jeho túžbu po anonymnom ukojení sa na vystrašení. V dnešnej dobe si teda srandy asi už moc neužijú, pretože za mojich čias som v 15 rokoch ešte nevedel, čo to je sex, zatiaľ čo dnešné dorastenky už trtkajú prvú ligu. Exhibicionizmu prepadajú skôr muži, čo je smutné, pretože svet by bol razom krajší, keby sa po parkoch túlali 20-30 ročné sexice-tigrice-dračice, ktoré by sa obnažovali na počkanie.

 

FEEDERIZMUS Vyvára vám partner dobroty a pravidelne vám dopraje návštevu v reštaurácii s neobmedzenou konzumáciu (all you can eat)? Nosí vám do postele bohaté raňajky, kŕmi vás nimi a je nadšený, keď všetko do poslednej omrvinky zjete? Možno vám len chce dobre, možno ho vaša chuť do jedla privádza do extázy. K najnovším sexuálnym správaniam patrí feederizmus, teda pôžitok zo vzájomného kŕmenia sa alebo extrémneho vykrmovania partnera. Niektorí jedinci (už dávnejšie spomínané tlustoprdky) sa dokážu vykŕmiť aj samé, a preto majú takto postihnutí jedinci pastvu na oči.

Kedy ste sa naposledy vážili? Nevymenili ste náhodou všetko oblečenie za voľné sukne s gumou v páse či tepláky? Možno je chlap, ktorý vás neupozorňuje na každý kilogram a dopraje vám rozkoš v podobe maškŕt tajným snom všetkých žien, no mali by ste si dávať väčší pozor. Osobne by som medzi feederistov zaradil všetky babičky, pretože ich jediným životným cieľom je už len vykrmovať svoje vnúčatá, aby boli pekne guľatučké a mäkučké.

 

FETIŠIZMUS  predstavuje úchylku, pri ktorej môže človek dosiahnuť vzrušenie, prežívať slasť a zažiť vyvrcholenie len pomocou fetišu. Týmto fetišom môže byť takmer čokoľvek, najčastejšie spodná bielizeň (sexi boxerky, tangá, brazílske nohavičky a nie bombiše po babičke), koža, vysoké čižmy či všeobecne ženská obuv (nie kroksy ani letné pletené čižmičky). V kombinovanej úchylke môže fetišistu vzrušovať použité či špinavé predmety. Čiže ak máte smradľavé tenisky, ktoré už ani len na záhradu nie sú obstojné a obsrané nohavičky, ktoré ak dáte ešte 1x vyprať, tak sa asi samé v pračke rozložia, šup šup, predajte ich na bazári či bazoši. Možno najbližšie v meste stretnem týpka, čo namiesto toluénu na handričke fetuje použité nohavičky.

V miernejšej podobe máme vlastne všetci nejaký ten fetiš, pre niekoho sú to vlasy, oči, úsmev, poprsie, pokožka či obrie pohlavné orgány, ak je poniektorá zaťažená na černoškov. Typických fetišistov by som hľadal v niektorej predajni na boty (stačí si spomenúť na Sex v meste, kde Charlotte dostávala zadarmo či s výraznou zľavou drahé sexi boty od jedného fetišistu) prípadne ako maséra chodidiel.

 

V nasledujúcej časti sa budeme venovať znovu trošku drsnejším praktikám, tak dúfam, že všetky puritánky si budú čítať divú či mimibazar. Pre silnejšie povahy, ktoré sa odvážia na ďalšiu časť, si môžete zatiaľ na domácu úlohu naštudovať čo to o mravcoch, sexu zdar a robote pokoj.