Dúfam, že domácu úlohu z minulej časti sme si všetci splnili a mravce máme naštudované, tým pádom by sme sa dnes mohli presunúť k interesantným a neobvyklým chuťovkám.

 

FOLIKULIZMUS je vám prosím pekne, keď k uspokojeniu dochádza pri sledovaní žien, ktoré nafukujú alebo stláčajú balóniky či lopty, prípadne sa s nimi hrajú alebo na nich sedia. Takže zamestnať sa ako klaun, ktorý bude usporadúvať detské narodeninové oslavy, pričom balóniky nechám nafúkať MILF-ke (MCBP) a mal by som po problémoch. Prípadne, ak poznáte niekoho, kto organizuje tie ženské cvičenia na fitloptách, už viete aké chúťky uňho prevládajú.

 

FORMIKOFÍLIA – Týmto sa dostávame k domácej úlohe, pretože pôvod tejto úchylky je v latinskom formica, teda mravec. Jedná sa o jednu z variant zoofílie (tej sa budeme venovať neskôr), kedy sexuálny záujem takto postihnutých (v pravom zmysle slova) ľudí sa sústreďuje na malé živočíchy, ako napríklad: slimáky, mravce, kliešte či iné drobné potvory, ktoré si prikladajú na svoje pohlavné orgány. Takže prosím pekne až najbližšie zbadáte na lúke sexi nahatú žienku, čupiacu nad mraveniskom, utekajte kade ľahšie, o chlapovi trtkajúcom mravenisko radšej ani hovoriť nebudem.

 

FROTÉRIZMUS – S nasledujúcou debilitou spoločnosti sme sa už stretli asi všetci. Prejavuje sa u mužov tým, že sa v tlačenici pritisnú k žene a tak dospejú k ejakulácii. Táto sexuálna úchylka je najčastejšie praktizovaná v preplnenom autobuse (najčastejšie 50, 88, 96, doplň si svoje číslo busu), nepríjemný tlak ďalšieho spolucestujúceho na vašu osobu. Na telo sa vám tlačí muž aj napriek tomu, že má okolo seba dostatočný priestor na to, aby sa takémuto správaniu vyhol. Neviem ako vy, ale mám pocit, že týchto kreténov behá po svete faaaakt veľa. Pravidelne nastupujem do autobusu medzi prvými a aj keď je všade kopa miesta, tak nejaký slizký, tlstý, upotený zmrd príde a sadne si vedľa mňa. Krista, keby som bol jebavá osemnástka, tak to ešte pochopím, ale ako vraví slovenské príslovie: Čo je veľa to je málo.

 

GRAEOFÍLIA – Úchylka, kedy postihnutého vzrušujú iba staré ženy. Nie staršie, ale prosím pekne staré. Úbohá Großmutter je rada, že udrží moč, namiesto pičného mazu tam má len taký púder a nie aby myslela na vaše prasačinky.  Ak si nejaká starká zbalí zajka, lebo je to zlatokopec, tak prosím, ale aby takto narušení jedinci znásilňovali babičky, tak to si fakt vyprosím. Ruky, nohy dolámať. Tfuj!

 

GENITÁLNE MUČENIE – Sem možno zaradiť všetko, čo vás napadne od hryzenia, štípania, fackovania, naťahovania až po drvenie či polievanie pánskej výbavy horúcim voskom. Ak máte partnerku, ktorej aj keď stý raz vysvetľujete, že nemá používať zuby, vás ignoruje, tak je to genitálna mučiteľka, a preto jej treba kúpiť náhubok.

 

HIEROFÍLIA je oproti vyššie spomenutým kuriozitám jednoznačne ľahšia forma sexuálnych podivínstiev. Postihnutému k uspokojeniu úplne postačuje svätý obrázok, prípadne iný artefakt. Ja síce už dávno vravím, že všetci veriaci sú fanatici a keby im šlo len o vieru či modlenie sa, tak to v kľude zvládnu aj doma a nemusia sa zgrupovať v kostole, ale teraz aspoň viem, čo tam tak dlho robia v tých laviciach.

 

HIRSUTOFÍLIA si užívala výslnie v rokoch minulých, dnešné trendy prikazujú holiť sa, či je to žena alebo muž, všetci sa holia (poniektorí aj to, čo by nemali, áno ženy, narážam na tie oholené/vytrhané obočia, ktoré si dokreslíte ceruzkou či vytetujete natrvalo, HNUS VELEBNOSTI!). Lenže pre hirsutofilov je toto neprípustné a vzrušujú ich partneri, ktorí majú v podpazuší či na ohanbí krásne afro a chlpaté nohy. Pri vzťahu s takýmto jedincom síce ušetríte na žiletkách a návštevách kozmetických salónov, no môžete si byť istá, že upravené ochlpenie je hygienickejšie a voňavejšie ako voľne bujnejúce machy a lišajníky. Na druhej strane môže byť celkom sranda, keď takto vystrašíte gynekológa a hlavne v zime nepotrebujete pančušky či otepľovačky.

 

HOMILOFÍLIA – Ľudia, ktorí chodia do kostola (vyššie spomínaní fanatici), to robia kvôli viere, prípadne vďaka záujmu o architektúru či históriu. Homilofilovia, tých vzrušuje predstava sexu v priebehu konania omše, prípadne pri inom náboženskom akte. Ha! Vravel som to. Vždy som tušil, že tam normálni ľudia chodiť nemôžu. Takže najbližšie ak zablúdite do kostola a uvidíte ako niekomu spod kazateľovho stolíka trčia len nohy a on pritom divne rozpráva a ošíva sa, viete kde je chýbajúci miništrant. Rovnako vám bude jasné, prečo sa spovednica tak trasie a vychádzajú z nich zvuky umierajúceho byvola.

 

 ANAKLITIZMUS – Chlapi sú síce väčšinou „večné deti“, ak ho však do sexuálnej rozkoše privádza obliekanie sa do dupačiek, nosenie plienok alebo spanie v detskej postieľke, máte tú česť s prívržencom takzvaného Adult baby syndrómu, v našich končinách skôr známeho pod pojmom anaklitizmus. Opäť, v JuEsEj má tento smer približne 15 tisíc registrovaných členov, väčšinou mužov. (Aj vy ste si všimli, že väčšina úchyliek sa týka mužov? Bože, sme to ale prasce.) Osobne si myslím, že dupačky vo veľkosti dospelého chlapa v našich končinách zoženiete asi ťažko a hoci vám ich vaša známa možno ušije či uštrikuje, radšej jej povedzte, že je to na maškarný ples a nie na sexuálnu zábavu vášho partnera. Dávnejšie som dokonca videl dokument o takýchto ľuďoch, kde bol manželský pár z USA, ktorý si založil škôlku pre dospelých. Vraj to bolo najprv len zo srandy, ale neskôr sa to rozbehlo do vážneho biznisu a museli ešte aj zväčšovať kapacity. Ľudia z celého sveta im tam chodia na týždňové pobyty, pričom sa prezlečú za dieťa a nechajú sa prebaľovať, kŕmiť (áno aj kojiť) či umývať. Proste komplet servis za brutálne prachy.

 

INJEKTOMÁNIA je sexuálna úchylka spočívajúca v rozkoši zo vstrekovania kvapalín do tela. Myslíte, že sem možno zaradiť všetkých narkomanov, športovcov či užívateľov inzulínu? Ja by som napríklad skúsil alkohol. Na základe vašich parametrov (pohlavie, vek, váha, atď.) by sa vypočítalo, koľko ml alkoholu vám majú pichnúť do žily, aby ste sa opil povedzme na 2 promile. Šup tam s tým a už si len užívať to opojenie. Má to samé výhody, odbremeníte svoju peňaženku a aj ľadviny.

 

KANDAULIZMUS – Táto sexuálna rozkoš spočíva v tom, že sa ukazuje nahé telo svojej manželky/frajerky priateľom. Koľkí ste to už spravili, aby ste sa pochválili, akú roštenku ste klofli? Pochváľte sa v diskusii. Dnes v čase internetu prežívajú zlaté časy, fotografie nahých alebo prinajmenšom obnažených frajeriek, bývalých frajeriek a manželiek nájdete na každej lepšej webovej stránke venovanej amatérskej pornografii (kamarát mi vravel). Predstava, že nejaký nešťastný osamelý browser/honibrk onanuje práve pri pohľade nad jeho kráskou, spôsobuje kandaulistovi tú pravú nefalšovanú rozkoš.

 

KOCZWARIZMUS Sexuálne vzrušenie až orgazmus sa dosahuje priškrtením alebo pridusením. Počul som, že vraj zníženým prísunom kyslíku je orgazmus lepší, ale nakoľko na to už pár ľudí zomrelo, tak neodporúčam.

 

KOPROFÍLIA – Najväčšia chuťovka na koniec. Ak poznáte človeka, ktorého vzrušujú výkaly, potom je veľmi pravdepodobné, že trpí touto úchylkou. Väčšina takto postihnutých nevie dosiahnuť sexuálne vzrušenie bez kontaktu hovienok. Sestra KOPROFÁGIA je ešte tvrdšia, ale to si odvážni naštudujú sami. Koprofilikov možno podľa mňa stretnúť ako hovnocucárov či čističov kanalizácií, prípadne vysedávať na maximálne využívaných TOI-TOI hajzlíkoch niekde na letnom festivale.

 

Zaujímalo by ma, s koľkými doposiaľ preberanými úchylkami ste sa už vo svojom bežnom živote stretli, aby sme sa vedeli zhodnúť, kto je tu medzi nami najväčší úchyl. Dnešnú časť by sme mohli uzatvoriť citátom od Toma Clancyho: „Verím, že sex je jedna z najkrajších, najprirodzenejších a najužitočnejších vecí, ktorú si môžem kúpiť za svoje peniaze.“