Ženy potrebujú na sex dôvod, muži miesto. (Billy Crystal) Možno práve preto si môžeme priblížiť pár posledných úchyliek.

 

NOZOFÍLIA – Sexuologické slovníky nám ju definujú ako fascinovanie človekom, ktorý má smrteľnú chorobu. Takže ako môžeme vidieť, predvádzať bunga-bunga tance možno aj keď je človek chorý a nevládze. Takže nabudúce už žiadne výhovorky typu bolí ma hlava či mám krámy a chlapi, prosím vás, soplík a smrteľná horúčka 37,2 sa dá tiež prekonať. Kde takýchto ľudí stretnúť? Predpokladám, že by to mohli byť tie sexi sympatické sestry na ARO či JIS oddelení, prípadne možno doma práve pozerajú film A walk to remember alebo Sweet November.

 

NEKROFÍLIA – Táto sexuálna úchylka patrí medzi vážne duševné poruchy a hlavne je nám všetkým známa. Postihnutý, doslova, je sexuálne priťahovaný mŕtvolkami a dochádza tu k vzrušeniu, ale častokrát aj k súloži. Za prvý stupeň by som osobne považoval sex s doskou (žena si ľahne na štýl ohobľuj ma), druhý stupeň je sex s tak opitou partnerkou, že počas sexu zaspí a za tretí, najhorší stupeň, by som označil tie skutočné mŕtvoly. Vraj to má svoje výhody, mŕtva žena neodporuje, nepapuľuje, po sexe sa nechce túliť a ak je v správnom štádiu rozkladu, pichneš kam chceš, no i tak zo mňa zástanca tejto praktiky nebude. Ak by som si ale predsa len prepil mozog na absolútnu trosku, tak by som takýchto parťákov našiel pracovať asi niekde v márnici či na cintoríne.

 

OCULOFÍLIA sa dá označiť ako očný fetiš. Trenie o oko, strkanie genitálií do očných buliev, prípadne ich výprask pohlavnými orgánmi. Skvelý spôsob, ako získať zápal očných spojiviek, počkať, do očných buliev? WTF? To ma akože vyžmurká ako doteraz žiadna, či ako to mám chápať? Kto nemal ženu bez oka, asi nevie, o čo prichádza, brrrr....

 

OFIDOFÍLIA – Spoločensky prijateľnejšie sú predstavy, že sexuálne úchylky, obzvlášť tie divné, sa vyskytujú u mužov. Ale aby si dailyfemales nemysleli, že len chlapi sú prasce, tak ofidofília sa vyskytuje z 90 percent u žien. Páni, čo spraví vaša partnerka, ak na prechádzke lesom zbadá hada? Utečie? Začne jačať ako nemecká siréna hlásiaca bombardovanie Berlína? Nie? Typická ofidofilka, zvláštna úchylka, kde sa človek ukája hadom. Z objektívneho dôvodu sa považuje za druh zoofílie. Našťastie vo väčšine prípadov ale akt vzrušenia nenastáva zo zvieraťa, ale z adrenalínu a z predstavy nebezpečenstva smrti jedom z hadích zubov či uškrtením.

 

PIQUERIZMUS – Títo nadšenci sa vyžívajú v bodaní a rezaní partnera pri súloži ostrými a hranatými predmetmi. Takže až vás najbližšie vaša piatková jednorazovka bodne pri tom vidličkou či opätkom do vajec, viete o nej okrem mena a veku ďalšiu informáciu.

 

PYROPUBIZMUS – Odporúčam vyskúšať a následne očakávam recenzie s popisom plusov a mínusov. Je to vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Čím to len bude, ach tie puritánky. Ale asi im to v tomto prípade vážne odpustím, nakoľko muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapaľovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šľahajúce plamene silným výronom lásky. Toto by som si vážne pozrel. Predpokladám, že bez riadnej hadice a niekoľkodňového celibátu by partnerke asi pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou zhorela mindža a potom na chirurgii už ťažko vysvetlíte, že to bola len taká hra.

 

PEDOFÍLIA je v súčasnej dobe azda najodsudzovanejšia forma abnormality. Je zaujímavé, že táto záľuba smeruje k občanom skôr s vyššou inteligenciou a čo je najhoršie, väčšina takýchto ľudí nevidí na týchto sklonoch nič kriminálne či patologické. Takéto šarlátové písmo by sa možno mohlo dať na každý pár, kde je vekový rozdiel viac ako 15 rokov. Lebo zatiaľ, čo jeden z partnerov mal kedysi len 5 rokov, ten druhý už vyskúšal polovicu dediny, no našťastie to už nevyzerá tak sprosto, keď máte 50 a ona 35.

 

PISSING – Ide o pitie, cikanie alebo kúpanie sa v moči inej osoby, s cieľom dosiahnuť sexuálne vzrušenie. Možno by nám o takom niečom porozprával pán Bohumil Stejskal. Nikto ma nepresvedčí o tom, že to, čím mu naplnili bazén, bola len hrdzavá voda od hasičov. Štanky to boli!

 

SALIROFÍLIA – Ľudia ňou trpiaci sa vyžívajú v zneucťovaní a špinení ostatných. Môže ísť o trhanie oblečenia, rozmazávanie make-upu, či dokonca ničenie obrázkov celebrít v magazínoch. A ja som sa vždy čudoval, prečo mi na základnej škole požičal kamoš taký dolepený Playboy.

 

STATUOFÍLIA – Jedná sa o pohlavné uspokojovanie na sochách. Toto si neviem detailne predstaviť, ale trenie ženy o sochu Dávida má asi pre niekoho slušné grády. Dávnejšie som počul, že vraj niekde v Ázii otvorili park sôch so sexuálnym podtónom, možno preto sa im tak darí.

 

TUŠÉRSTVO – Tušér dosahuje vzrušenie dotykmi intímnych miest anonymných ženských objektov. Obvykle, akoby náhodou, siahne v dopravnom prostriedku alebo v parku na prsia, zadok či genitálie okoloidúcej ženy. Celkom smutné, tu niet čo dodať.

 

TERGOMASTIA – Spálili ste sa počas opaľovania na slnku? Lúpete sa ako had a váš partner vám s radosťou pomôže ošúpať vám chrbát či ruky? Dajte si pozor, možno sa sexuálne ukája lúpaním spálenej kože druhej osobe. Týmto asi trpím aj ja, pretože olúpať priateľku ako pomaranč bola celkom sranda.

 

VOYEURIZMUS – Jedna, z môjho pohľadu najčastejších úchyliek a máš ju aj ty, možno o tom len nevieš. Voyeur je osoba, ktorá sa vzrušuje pohľadom na sexuálne konanie či vyzliekanie. Keby sme nemali kúsok voyeura v sebe, určite by nevzniklo také zaujímavé odvetvie ako je pornografia zarábajúca ročne miliardy dolárov či eurobubákov. K danej praktike nesporne patrí autoerotika, kedy sa pozeráte na masturbujúcu osobu. Vysokoškoláčky by nám iste vedeli rozprávať, však? Takto si predsa príde každý na svoje. Voyeuri sa vynadívajú, exhibicionisti sa predvedú a prostitútky si zarobia. Veľakrát sa stáva, že takýto jedinci navŕtajú diery do stien na verejných WC, v šatniach a iných zariadeniach, špehujú na nudistickej pláži, či vás pozorujú ďalekohľadom z paneláka oproti, snažia sa ostať v anonymite. Typ pro bono, na kúpalisko či FKK, zásadne v zrkadlových okuliaroch.

 

ZOOFÍLIA – Môžeme ju rozdeliť na tri základné skupiny: Vidiecka zoofília – väčšinou ide o konanie duševne obmedzených ľudí, často bez akéhokoľvek vedomia perverzného konania Príklad, bača a ovečky. Mestská zoofília – sa vykonáva často s plným vedomím perverznej povahy, zvyčajne spočíva v styku ženy so psom či muža s fenkou, pretože ide o najľahšie dosiahnuteľné zvieratá. Adspektná zoofília, šoubiznis. Ženy, ktoré sú aktérkami pohlavného styku so zvieratami, nemusia byť nevyhnutne zoofilne založené, robia to pre potešenie publika.

 

Dúfam, že ste sa niečo nové, aj keď často nechutné dozvedeli. Po naštudovaní som si uvedomil, akí sú ľudia chorí a kam to speje. Samozrejme, ak sa cítite dotknutí, že som na nejakú vašu špeci chuťovku pozabudol, sem s ňou do diskusie. Na rozlúčku, aby ste si zmazali z tváre tie zhrozené výrazy:

 

Na mol ožratý Bača si ľahne medzi svoje stádo oviec, jednu ovečku si objíme a hovorí:

"Poď sem moja. Dám ti dve možnosti a ty si už vyber, na čo máš chuť:
A) Buď ťa pomilujem romanticky, nežne, možno ťa aj pobozkám !!! alebo za
B) ťa ošukám tak tvrdo, že sa ti nohy s kopytami z toho zohnú, ako ti to urobím, čo povieš ???

Ovca sa na neho pozrie a odpovie "BÉÉÉÉÉÉÉ !!!

 

 

Bača si kúpi štyri ovečky a chce aby sa mu rozmnožovali. Lenže ovečky stále nič a nič. Tak zabehne k veterinárovi a povie mu, aký má problém a ako zistí, že ovečky sú tehotné. Tak mu veterinár hovorí: "No bača, v prvom rade potrebujú sex a ak budú ráno ležať na tráve, tak sú tehotné." Tak bača príde domov, ovečky naloží na vlečku, zájde s nimi do lesa a každú z nich vypráši. Ráno ide pozrieť, či ovečky ležia na tráve, no ovečky nič. Tak ich zasa naloží na vlečku, zavezie do lesa a poriadne zasa každú vypráši. Ráno ide pozrieť na dvor, no ovečky zasa neležia. Tak sa totálne nasere, naloží ich na vlečku, zavezie zasa do lesa a celý deň až do vyčerpania s nimi trtká. Ráno je taký unavený, že nemá ani síl ísť pozrieť na dvor, tak hovorí žene: „Choď sa, prosím ťa, pozrieť na dvor, či ovečky ležia na tráve.“ Žena sa vráti a hovorí: „Na tráve neležia. Všetky sú naskákané na vlečke a jedna trúbi na klaksón.“