Odkedy poznám dailymale, začal som si uvedomovať, že nie som sám, kto si myslí, že takmer každému na Slovensku kvalitne jebe a je dobré vedieť, že existujú jedince, ktoré zapadnú do mojej predstavy normálnosti.

 

Anyway, nie o tom som chcel napísať. Ešte malé upozornenie - vy, ktorí si o sebe myslíte, že ste vyliezli zo Štúrových vajec alebo že pracujete pre jazykovedný ústav, nechajte si svoje gramatické opravy pre niekoho, koho to bude zaujímať.

 

Takže keď už máme zoznámenie a úvod za sebou, môžem začať. Každému v živote sa raz (niekomu viackrát) stane, že hladina oxytocínu stúpne a táto kurva hormón vás môže dostať do pekných sračiek tým, že namiesto hlavy rozmýšľate zadkom. To bol aj môj prípad. Ako všetko v tomto živote, aj táto kapitola môjho života začala nevinne, nejakou tou jebačkou v parku. Viem, znie to romanticky, ale keď ste najebaný a musíte dávať pozor, či si neľahnete do psieho hovna alebo či vás neprekvapí o tretej ráno nejaká kurva psičkár (čo bol náš prípad), tak to až také romantické nie je. Keďže som v tom období ešte stále úspešne študoval štvrtým rokom bakalára a navyše aj pracoval na nejaké tie romantické vecičky, času moc nebolo, obom to vyhovovalo. Friends with benefits, proste pecka, sen každého chlapa. Navyše to bola moja spolubývajúca, takže za jebačkou to nebolo nikdy ďaleko.

 

Po roku neustáleho pracovania, jebania, učenia sa a jebania prišiel prvý zlomový moment v podaní spoločného bývania (bez ďalších spolubývajúcich), vravím si OK, čo sa také hrozné môže stať, že? No kokot sa môže stať!! Uplietol som si bič sám na seba. Niekde v tomto období som dostal asi ten najprijebanejší nápad svojho života (doteraz, určite časom urobím aj väčšie kokotiny) a to bol ten, že poďme sa zobrať.

 

Po roku zasnúbenia a milióne otázok, kedy bude svadba, sme sa rozhodli naplánovať svadbu.

Ako správny chlap som sa rozhodol pre svoju nastávajúcu urobiť všetko, čo jej na kukadlách uvidím. Začalo sa vyberať miesto, najskôr to bol malý zámoček v Ostrave, super cena, všetko by bolo fajn, keby sa moja „milovaná“ manželka nerozhodla zmeniť svoj názor. Záloha bola už samozrejme zaplatená a nevratná, ako inak. Rozhodnutie nakoniec padlo na Grécko. Svadba na móle pri západe slnka, vravím si fajn, to by som mohol mať predplatený blowjob aspoň na rok. No nemal som.

 

Ako sa termín blížil, začal som trochu pociťovať nervozitu a hlavne obavy z môjho rozhodnutia. Nakoniec som si nebol až taký istý, ako som si bol pred rokom a vtedy som mal počúvať svoju hlavu, vyjebať sa na všetko, vziať saky-paky a vypadnúť niekam ďaleko. Po konverzácii s nastávajúcou o obavách som zistil, že máme podobné issues (ďalšie znamenie). Nakoniec sme to pripísali predsvadobnej nervozite s konštatovaním, že do toho ideme.

 

Svadba bola super, všetko klapalo, sen možno každej ženy, v každom prípade to bola posledná pekná spomienka na naše manželstvo. Po návrate domov sme spolu vydržali asi dva týždne. Nejako ju totiž nenapadlo sa zmieniť o tom, že už nejakú dobu trávi hodiny denne na facebooku dopisovaním si s nejakým týpkom. Tak sa zbalila, vzala mi psa a panvicu na steaky (to jej nikdy neodpustím) a vypadla do piče. Bohužiaľ naše manželstvo trvá doteraz, lebo sme špeciálny prípad typu Češka a Slovák sa vzali v Grécku a nestihli si to ani nechať uznať na úradoch svojich krajín. Vykľulo sa z toho jedno z najlepších manželstiev na tomto svete asi preto, že už ju nemusím vidieť. Samozrejme naše manželstvo speje k neodvratnému právnemu koncu. Ja som sa po období, kedy som bol rozhodnutý, že sa nikdy nebudem viazať, dostal do obdobia, kedy mi zase jebe a pripúšťam, že možno ešte niekde behá nejaká rovnako ujebaná baba ako ja, s ktorou by som to teoreticky skúsil.

 

Pretože ako by povedal jeden standup komik: „Ženy sú úžasné stvorenia a ak nie si vadný, ženu potrebovať budeš. S nimi to síce nejde, ale bez nich tiež nie." A ja môžem iba súhlasiť, veď koho by bavilo po večeroch samého naťahovať káčera.

 

No a čo by to bolo za článok bez nejakého poučenia a pointy. Pointou je, že ľuďom jebe, a to kvalitne a permanentne. Pri siedmich miliardách ľudí by však v tom bol čert, keby niekde neexistoval niekto, komu nejebe a dá sa mu veriť.

 

Live long and prosper.