V 9 z 10-ich článkoch na DM sa tvrdí, že číslovka v názve je super, lebo britskí vedci majú podivné prízvuky (trápny plagiát z nadpisu iného článku - check). Týmto prichádzam o svoje virtuálne panenstvo, podobne ako Hank Moody, keď začal blogovať, len úplne inak a o dosť horšie. Aj by som vám to osobne všetko vytmavil, ale až na zopár výnimiek ste tam neboli. Áno, chápete to správne aj tí pomalší, bol som na stretku a #zedlisteminohy. Týmto zdravím všetkých čo mali ruky hore (tie virtuálne, aj keď to na vás cielene nebolo vidieť).

Asi vám ich aj spomeniem/predstavím, nech viete aj tí, čo ste nevedeli. Mám aj maturitu tak to zajebem na kapitoly.

1. Ajka - Predstavoval som si subtílne žieňa z Terchovej a ona, že jeeeb cecky, mordor, frajer vysoký blonďák, všetko úplne naopak. Inak páčik (a dáva pokuty za neopätované násilie na žene).

2. Joki - Predstavoval som si Zakiho klon, len bez účtovníctva. Celkom naporádku, možno aj vpíščanoch by ho brali, ale priskoro zdupkal z newspiritu, zjavne vie kedy treba prestať a nebičuje mŕtveho koňa (nie je z BA, srab).

3. Otras Mozgu - Mal som víziu umierneného p(f)unkáča, niečo ako, chlapík ešte stále na steny sprejujúci "Punk není mrkev". Ale je to môj vzdialený kolega, takže je najsamfasa a milujem ho. A vraj nie je môj šéf, tak platí aj to s nohami horeuvedené.

4. Chalaň na R - ani za tú kokotlebu si meno nespomeniem, takže pracovne to bude Romuald. Lebo Fantaghiro bola cool skôr ako to bolo cool. A on je vraj priamo DM admin, takže tento odsek sa najskôr nikam nedostane. A keby hej, tak mu vďačíme za veľa, ja ako úspešný IT predstierač, mám dostatočný počet hmlistých predstáv o tom, čo k chodu takéhoto webu treba.

A to je asi všetko čo som z účasti stihol zaznamenať, ostatní odišli skôr, než som ich stihol konkrétnejšie zaregistrovať a fundovane opí(ch)sať.

Kapitola posledná: 
Úprimne, asi som čakal viac. Za ten čas, čo čítam DM články (a zriedkavo aj nejakú tú diskusiu) som si vás všetkých glorifikoval. Ale dozvedel som sa, že Nemeš plešatie, Norielle už nepije, Niekto má rád ľudí a Astrálny feťák sa zmazal a už k nám hovorí len ako fialové svetielka. Zhodnotené pár slovami - celý môj prokrastinačný život je totálne naruby a je to vaša chyba. Aspoň v rádiách si vypočujem, že nie ste zlí, plavíte sa do neznáma a celé je to v dolinách. Ale, to už je eufemizmus, takže sa plynulo vraciame k druhej časti nadpisovej rovnice.

P.S.: Nabudúce vám dám opravný termín, nemáte za čo (Do Hory Osudu vrhať drahé kovy odmietam).
P.S.1: V diskusiách mám rád ceckaté gify a vzájomné ohnojovanie.