Uplynulá sobota sa niesla v celoštátnej aktivite „chodenia na hroby“. Osobne proti tomu nič nemám. Či je človek kresťan alebo ateista, oceňujem to. Väčšina z nás žije mizerné životy a po našej smrti po nás neostane žiadna stopa. Ak sa k nám potom aspoň raz za rok dogúľajú naši najbližší, zapália nám sviečku a odpľujú si do blata vedľa hrobu, čo proti tomu namietať?

 


Samozrejme, toto všetko je pekné, ale chcem písať o niečom inom. Pripomenúť si smrť blízkeho je fakt fajn, ale predsa len ma viac zaujímajú ženy. Áno, ženy na cintorínoch. Chlapi, ak si chcete nájsť ženu, na žiadnej párty ich nenájdete toľko, ako na cintorínoch v tú magickú sobotu. Neviem, či som sám, ale každý rok sa kochám tým, ako sa na cintorínoch vyroja zástupy krásnych žien. Docestujú z celej krajiny aj do miest, kde sa pekné ženy nerodia. Fakt ste si to nevšimli, vy ťuťovia? Mám na to aj teóriu. Ženy si pri tej svojej pridrbanej romantickosti myslia, že to bude veľmi fajn. Cintorín si zásadne predstavujú ako tie pekné romantické miesta z amerických filmov, kde máte rodinné hroby z bieleho mramoru a vysoké platany a topole poskytujú tieň párikom laškujúcim na lavičkách. Nikdy (NIKDY) im nedôjde, že tu sú cintoríny neromantické a že je v tom čase taká kosa, že sa nám ani nepostaví, ba čo viac, scvrkáva sa!

 


Keď ide žena na cintorín, nahodí sa tak, ako na žiadne rande. Milujem to. Najlepší je posun času. Stmieva sa skôr, teda môžem temer nepozorovane pokukovať po krásaviciach rôzneho veku. Väčšinou iba tak úkosom, pretože sú v sprievode bratov a otcov, čo náramne sťažuje situáciu. V tej tme totiž musíte prísť dostatočne blízko na to, aby ste videli detaily a krivky, ale držať si vhodnú vzdialenosť, tak akurát mimo dosahu slzného spreju. Tma má aj iné výhody. Človek sa cíti ako Batman a tie škaredé ženy proste zmiznú. Neviem, ako to funguje. Asi splývajú s tmou. Minule som v jedálni zazrel fakt krásne dievča... ale mala fúziky (True story®). No čo narobím. Ale na cintorínoch sú iba prvé akosti, žiadne fúziky, ani nič. Niet sa čoho báť. Teda späť k téme, pozor na bratov a otcov. Ak sa však žena drží mimo stáda, je vhodné priblížiť sa a započať zvádzanie. Nezabúdajme, že ženy sú romantické, rozumej ovplyvniteľné, no a navyše sú nasrané, pretože zasa raz je na tom cintoríne taká kosa a ich predstavy nevyšli.

Na takýto akt je vhodné mať patričnú výzbroj. Konkrétne ja v saku (sako dodáva dôveryhodnosť a oddiaľuje tasenie spreja) stále nosím plátennú vreckovku, baterku, zápalky, gombík a šitíčko, stravný lístok, vizitku a pre istotu aj nejaké drobné. Kvôli zime, znemožňujúcej kopuláciu v priľahlých drevinách, toho viac nepotrebujeme. Bolo by pekné povaliť ju na bok a nehanebne pomilovať, no musíme sa zmieriť s tým, že tento akt slúži iba na nadviazanie kontaktu. Ideálne by bolo mať len pre istotu aj taký ten klacek z Mužov v čiernom, po ktorom si obeť nič nepamätá. Ale taký som nikdy nezohnal a z toho plastu z eBayu ma skoro kleplo. Ešte že to malo free shipping.


Modelová situácia vyzerá tak, že dievča prechádzajúce tými úzkymi priechodmi medzi hrobmi vďaka svojim skrehnutých nohám spadne na gebuľu. Preto je dobré byť vtedy nablízku a hneď podať pomocnú ruku. Správny šofér predsa predvída. Plátennou vreckovkou jej očistíme blato a prípadnú krv. Vtedy prichádza na rad baterka, ktorou jej posvietime na cestu. Nebudeme sa pýtať či smieme, budeme nástojiť, veď je to pre jej dobro. Zotrváme tam počas kontemplácie a pretože v tme jej určite vypadli zápalky, ponúkneme jej svoje. Po zapálení sviečky nasleduje ponuka na odprevadenie k bráne cintorína. Pri ceste sa snažíme o výmenu kontaktov. Keby došlo k pozvaniu na neskorú večeru, je dobré mať pri sebe stravný lístok, aby sme nemíňali prachy na niečo, čo možno nevyjde. Ak sa večera nekoná, je fajn mať poruke vizitku. Pár drobných je na taxík. Keby niečo. Ak je na vlastnom aute, môžeme si za ne kúpiť niečo dľa vlastnej ľubovôle. Kontakt máme a ďalej vieme ako.

Takto teda fungujú cintoríny. Príjemné je, že o tom veľa ľudí nevie, teda naša šanca je mimoriadne vysoká. Prajem Vám veľa úspechu. Určite sa Vám zadarí, pretože na nácvik máte celý rok.