Ako sa už prebralo v diskusii, v nedeľu 26.5. sme sa stretli na motokárovom okruhu v Dunajskej Strede. Takisto ste si v diskusii vykňučali reportáž, takže tu je:

Počasie vyšlo na parádu, okrem rannej prehánky ktorá mi iba potvrdila márnosť môjho bytia - auto som v sobotu večer umyl úplne zbytočne, ráno vyzeralo hrozne (a ešte aj bolo zaprskané od blata). Účasť bola výborná, kvôli technickým ťažkostiam nedorazila jedna MX-5ka a kvôli chorobe dve z hlavných lákadiel dňa (pani sestra a Nissan Skyline R34). Na začiatok sme si za pomoci Spiroveho RC auta a rúk vysvetlili nejakú tu teóriu a následne sme si dali pochod za rodinu po trati.

Padol výstrel zo štartovacej pištole a Gastro krídlo začalo pripravovať catering. Prvé kolá na trati boli opatrné, no postupne sme všetci začali zrýchľovať. Na grile prebiehali rovnako urputné súboje, no mäso ťahalo za výrazne kratši koniec. Muky priniesol výborné syry, WiFi zase skvelý chlebík s tematickými dekoráciami. Gordon sa hecol s pivom a altánkom, Hefo sa zhostil pozície šéfkuchára na grile a mohol by som pokračovať, skrátka každý prispel k parádnej atmosfére počas celého dňa.

Prišiel čas odovzdať ocenenia:
Cenu za najtešivejšieho pasažiera by som chcel odovzdať Modrej Kobyle, ktorá si každú jazdu užívala ako nikto iný.
Cenu publika získala Ajka (po zašnurovaní do 4-bodového pásu - týmto ďakujeme za spoluprácu a za výber vhodného outfitu).
Cenu starostu obce Malé Dvorníky získava RWD so svojimi nerezovými výfukmi.
Cenu agenta v utajení získava WiFi (keby som vám povedal prečo, musela by vás všetkých zabiť).
Cenu pracovne nazvanú “No fucks given” získava Hefo so svojím A-klasse.
Cenu festivalu Ekotopfilm získava Edo so svojim tichým zabijakom (a priviezol aj elektrické BMW!).
Cenu pudu sebazáchovy odloženého doma získava mladý Ingister (keby som tomu chlapcovi povedal že tuto najebeme do toho stĺpa, tak tam zvrtne volant raz-dva).
Cenu za neúčasť výhráva tentokrát moja sestra, no v pohári konštruktérov si suverénne drží prvé miesto Pedro.
Cenu za detský čin roka získava Kňour, ktorý nezištne pomohol mladému páru s ich nepojazdným autom (chalaňovi od Žiliny sa deň predtým vysypal na inej akcii rozdeľovač, tak spolu s priateľkou prespali v aute a čakali na rytiera na Land Cruiseri).
Cenu afrických vyvolávačov dažďa získal Spiro za svoju do bodky naplnenú víziu (je to chlap čo drži slovo a keď povie že cestou domov zmokne, tak kurva cestou domov zmokne!).

Nejaké fotky pre tých, čo neprišli:

Pokiaľ máte akékoľvek pripomienky/nápady na zlepšenie/sťažnosti, napíšte ich do diskusie, alebo na mailovú adresu z prvého článku. Pokiaľ by ste si to chceli niekedy zopakovať, alebo sa ku nám nabudúce pridať, dajte vedieť.