Vždy som chcela skúsiť sex po telefóne, správach či e-mailoch. Žiadny z mojich partnerov mi to doteraz nedoprial. Tak som si myslela, že v tomto ohľade ostanem pannou naveky, veď čo už v mojom veku?

 

Predstavte si všedný večer, akých zažijete tak tritisíc, kým vám ich nezničia deťúrence, ktoré nie a nie zaliezť do postele, alebo polovička, ktorá si bude zásadne strihať nechty večer v posteli. Také večery si niektorí pamätajú už iba matne. Keď ste si ľahli do postele a tam nikto, kto by vás rozčuľoval. V byte ticho, poprípade ako podmaz zapnutá tá bedňa, v ktorej zásadne púšťajú to isté dookola, stopäťdesiatuôsmu časť pandrláka alebo vejna.

 

Na dráte dvaja-traja kamaráti. Nič svetoborné. Aspoň nemám pocit, že som v tej posteli sama. Z jedného rozhovoru sa však začína zvrhávať celkom zaujímavá debatka. Ako to má rád a čo dôležitejšie, ako to robí rád žene. Hmm, jednoznačne zaujal, nechávam sa strhnúť predstavivosťou a kontrujem správami ako najlepšie viem. Celý rozhovor trvá nakoniec dve hodiny a ja končím spotená po dvoch orgazmoch. No, ak je tento chlapec minimálne spolovice taký šikovný, ako sa zdá cez písmenká, klobúk dolu. Ochutnala by som, skúsila a presvedčila sa kľudne aj na vlastnej koži.

 

Poznám ho pár týždňov. Pravdupovediac, nikdy som si ho ani len na okamih nepredstavovala ako sexuálneho partnera. Milý chalan, na kamaráta tak akurát. Kľudne sa so mnou šplhá na Starý most, aby sme videli tú veľkú valiacu sa masu vody, čo sa chce vyliať každou hodinou von. Je s ním sranda. Ako s málokým v dnešnej dobe. Ale to je nepodstatné. Reči sa začali zvrhávať po tom, ako som spomenula potrebu masáže. Po dnešných horolezeckých výkonoch by jedna bodla. Hneď si ma virtuálne nahú položil na masérsky stôl. Keď som sa ohradila, že po pár stretnutiach sa mu predsa nevyzlečiem a nepoložím dobrovoľne pod ruky, odpísal, že on byť oblečený nemusí. No nebolo mi treba veľa, aby som sa chytila, a pokračovali sme nerušene v debatke. Bol nežný a tak akurát drzý a zvrhlý. Aspoň na môj vkus. Veď každému, čo mu vyhovuje.

 

Po mojom aj jeho, hmm, ako by som to slušne nazvala, vyvrcholení, som zavelila na spánok. Veď úloha splnená, hneď sa nám bude lepšie spať. Chlapčisko však nie a nie prestať písať. Nástojím, že je pol druhej a ráno čaká robota a podobné výhovorky. Chce si to skúsiť trocha reálnejšie po telefóne, aspoň nech ma počuje vzdychať.


Tu musím urobiť odbočku. Chlapi, keď sa raz už žene nechce a spravila sa dvakrát pri písaní sama, aká je možnosť, že by ju mohol urobiť tretí raz? Podľa mňa nulová, keďže už ani predstava vzdychania do telefónu ju neláka. Nech ste akokoľvek šikovní.


Nenechávam sa teda obmäkčiť, veď nasilu to nemá zmyslel. Navyše som unavená a chcem spať.

 

Ráno sa zobúdzam s takým príjemným pocitom, ktorý mávam väčsinou po dobrom sexe alebo kvalitnom spánku. Dnes v noci bolo oboje, i keď jedno z toho, mierne povedané, fejkové. Ráno 7:42 správa: „Ahoj sexoška :DDD“ Hm, no to trochu zabil chlapec. Ten mobil som pred prvou rannou kávou ani nemala radšej zapínať. Sex po telefóne na dobrú noc? Áno! Ale odosielateľ si asi neuvedomil, že baba zvrhlá večer nemusí byť zákonite aj ráno ihneď po prebudení. Po dávke kofeínu som už ako tak schopná reagovať aj na takpovediac zvrhlé správy. Počas celého dňa si píšeme ďalej, o tom čo, ako a hlavne kedy budeme robiť live.

 

Keďže som nemala najbližších pár dní čas, dohodli sme sa, že uvidíme, kedy príde vhodná doba na realizáciu. Nebudeme to predsa siliť. Po pár dňoch som si však uvedomila, že som sa evidentne dohodla sama so sebou. Smsky typu chcem ťa ochutnať, je mi zima, príď ma zohriať, stojí mi, urob s tým niečo, boli na dennom poriadku. Zozačiatku mi to pripadalo milé, tak som odpisovala. Neskôr ma to začalo otravovať, mám svoj život, nebudem si celé dni s mokrými gaťkami vymieňať nemravnosti. Ešte k tomu s chlapom, ktorý ma nikdy nechytil ani len za zadok. Naživo teda nebol taký suverén.

 

Skrátka sa mi sprotivil. Príliš tlačil na pílu. Čo ho presvedčilo, že chcem počúvať denno-denne o jeho schopnostiach lízať? Jeden virtuálny sex? Nevedela som sa ho zbaviť. Musela som mu to vysvetliť z mosta do prosta. Presne ako keď som mala 19 a jeden chuligán z ulice mi veľmi rýchlo a stručne vysvetlil, kam si môžem svoju pubertálnu náklonnosť k nemu strčiť. Tak mi pripadá, že chlapi trochu zmäkli. Alebo stvrdli? Ani sexuálna maniačka predsa nepotrebuje dokola počúvať o stave údu akéhokoľvek chlapa, ani svojho, tobôž cudzieho. Keby ma tak nechal vydýchnuť a dal priestor aj normálnej konverzácii...

 

Takže, chlapi, hlavne netlačiť a ak predsa, nie okato a neodbytne. Pre nás ženy je ponaučenie jasné - ani virtuálny sex nie je bezpečný.

 

Pic by Karae