Úlohou tohto článku je vniesť trochu nadhľadu a možno aj humoru do problému utekajúcich z Afriky a tak. Tejto téme sa budeme venovať nanajvýš povrchne, lebo v prvom rade to aj tak bude jak hádzať hrach na stenu a v druhom rade niekde v strede začnem byť lenivý, vyjebem sa na to a nakoniec tomu vlastne hovno rozumiem. Fakt tomu celému nerozumiem, výnimočne bez srandy, tak ja len aby ste vedeli. Celé toto má byť o základoch „for dummies“, a tými sú bezpochyby termíny a definície. Nakoľko (inak vraj je to nespisovné slovo, grammarnazi fight!) ide o môj prvý článok a neviem presne, ako na toto celé, tak skúsim taktiku osvedčenú a to, že na to pôjdeme spoločne od jednoduchého k zložitému a budeme používať mnoho príkladov. Záverom úvodu, by som chcel pozdraviť 70% tvároknižnej populácie Slovänska a hlavne tých na facebúku DM a ďalších jedincov, čo sa berú vážne, lebo podľa posledného prieskumu je ich presne toľko.

 

Ekonomická migrácia – pohyb ľudí z miesta, kde im je na piču, na miesto, kde im má byť lepšejšie. Podobnosť s nedeľou na cestách v Bratislave je čisto náhodná a vôbec sa nezhoduje s realitou a časť východu vôbec nie sú ekonomickí migranti. Ja tiež nie som sarkastický, vôbec! Fakt! Príklad však čistou náhodou je, že ak Dežo zo Spišskej Novej Vsi (ak tam náhodou Dežov nemáte, tak sorry) príde do Bratislavy, lebo v Spišskej Novej Vsi nezohnal robotu a jeho deti musia voľačo jesť. Tak okrem toho, že je to chvályhodné, tak Dežo je ekonomický imigrant do Bratislavy. S najväčšou pravdepodobnosťou ten, čo s tým bude najvác nespokojný, je Dežo sám, preto bude frflať a pičúvac, ale aj tak si nájde niekoho, kto sa tu s ním rád najebe jak ringľa a nakoniec si dáko zvykne. Deža budú mať potom šeci radi a budeme s ním žiť šťastne, až kým sa neodsťahuje naspäť, alebo sa jeho rodina nenasťahuje sem. Potom, v oboch prípadoch, prestane byť Dežo zaujímavý.

 

Utečenec – to je ten istý Dežo, jak ten pred tým. Teda skoro, len tentokrát na neho cestou z miesta, kde mu je na piču, napr. Spišská Nová Ves, strieľali, a teda chalan sa celkom opodstatnene cíti ohrozený. A to je na... no zlé, nech toľko nenadávam. Inak Spišskú som použil zámerne, lebo tam na nich radi strieľajú fízli a občas ich tam aj pár hodín nechajú kľačať v klube, len tak pri ožieračke, lebo mohli. Hlavne som chcel, aby to bolo celé trocha autentické a zároveň blízko domova. Dovolím si zdôrazniť, že v Spišskej som bol a viem, že zelení tam nie sú rasisti, lebo sa správajú hore opísaným spôsobom ku každému, len neviem, či im to slúži ku cti.

 

Žiadosť o azyl – to je keď Dežo, či po ňom strieľali alebo nie, požiada o úschovu štátom. U nás takýchto Dežkov schovávame v rôznych záchytných centrách. Máme ich pomerne hafo, veď ajhľa. A áno, tie izby sú krajšie ako na intráku. Zvykajte si, mám krajší balkón, jak Šturák strechu. Nie, fakt si študenti nezaslúžia lepší štandard, lebo keby chceli, môžu si ho zabezpečiť samostatne (viem o tom svoje, keby som chcel, tiež som mohol, ale ja som mohol bývať doma a ostalo mi viac na chlast), len sú to lenivé štetky a k tomu sa im to tam napriek všetkému páči, lebo sú všetci pokope a môžu sa spoločne ožierať. A to sa oplatí.

 

Udelenie azylu – ak Dežovi uveria (fakt mu musia uveriť, lebo to, že ho doma chcú zabiť, sa celkom blbo overuje), že doma po ňom šli a strieľali na neho, pretože, ja neviem, stál v ceste, trtkal vydatú ženu, alebo vypičoval šéfovi, či si zakričal „Jebem Bohá!“ po arabsky t.j. Hatlamatla-uch-uch-oujé Allahu (tým druhým slovom som istý, prvé som odčítal z pier), tak mu udelia azyl, teda schvália jeho žiadosť. No a keď mu to uveria a fakt schvália tú jeho žiadosť, tak chalana presunú do integračného strediska. To už máme len jedno vo Zvolene. A áno, aj to je krajšie jak intrák a starobinec Tvojej babky. Druhý hajzel môjho fotra je krajší jak izba mojej vlastnej babky a hekám snad?! Samozrejme, ak Dežovi azyl udelia, tak si môže zavolať celú svoju rodinu, t.j. manželku a deti, ak ich nemá už so sebou. Svorka skurvených čiernych zbastardelých vyžieračov nášho chatrného sociálneho systému, ktorý o chvíľu skolabuje, a preto sa tu neoplatí platiť dane. Som zabudol, prečo ten článok vlastne píšem, tak som sa musel opraviť. A, samozrejme, dostane aj príspevok v hmotnej núdzi a podporu, aby si našiel dáku robotu a tak. Ideálne sa integruje, keby nie, tak neviem. Tento Dežo potom môže požiadať aj o udelenie občianstva.

 

Neudelenie azylu – ak to Dežovi nikto neuverí, resp. Dežo bude kokot a povie, že sem ide len kvôli cashu a nie preto, že na neho strieľali, alebo náš Dežko neprejde cez previerku SIS (nikto nevie, čo toto vlastne znamená btw.), tak ho deportujú hybaj hajde tam, odkáľ prišol. V našom príklade naspäť do Spišskej Novej Vsi. Samozrejme, deportácia, ak skutočne prebehne, tak prebehne tak, že na náklady nášho štátu, resp. EÚ (oni to tak trochu chcú celé financovať). Jop, inak medzičasom má Dežino ešte štatút žiadateľa o azyl a má zvýšenú ochranu, t.j. prechodný pobyt u nás a musíme sa o neho starať. Na oplátku, on môže odísť len v prípade, ak mu to povolia úradníci, a keď sa vydá na ďalšiu vandrovku, musí povedať, čo a kam by rád.

 

Čo od nás chcú tí zmrdi z Európskej únie!!! Židoboľševici zasratí skorumpovaní na čele s treskozachraňovačkou Beňovou TFUJ! No tak tí od nás chcú, aby sme zobrali z tých žiadostí, čo ich majú Taliani (to sú tí skorocigáni s pizzou a mafiou) mrte a s nimi aj tých všetkých ľudkov, ktorých k tým žiadostiam majú priložených (ha! že človek jak príloha ku žiadosti, kolegovia ocenia, dúfam... prosím? nie? no nič, ja som sa zasmial...) a postarali sa o nich spôsobom podľa našich platných právnych predpisov. Teda, Deža fakt môžeme poslať aj ta het, keby po ňom doma nikto nevystrelil. Problémom trochu býva to, že keby po Dežovi nikto nestrieľal, asi by ostal doma a hlavne, to už by musel mať jaký pech, keby ho v dnešnej Líbyi nikto nechcel aspoň tak trocha zabiť. Neviem, či si v tomto ohľade u nás pomôže, ale mňa do toho, napokon, nič.

 

No a teda tí modrí komunisti chcú, aby sme tento rok zvládli 785 takýchto Dežov a buď im udelili azyl, alebo ich odlifrovali naspäť, t.j. vybavili ich žiadosti o azyl. Majú toho teraz po chuja, lebo sa nedokázali dohodnúť s Talánmi, ktorí to pred tým zvládali a liali tam pochuja cashu. No ale potom prestali, lebo si začali myslieť, že to nie je len ich problém. Podľa mňa mali pravdu, ale to je len môj názor. Samozrejme, Dežkovia by nám tu asi ostali, ale je na nás, či im to dovolíme, alebo nie. To som sa snažil trochu vysvetliť hore s tým celým konaním a tak.

 

Každopádne, poďme trochu k dôvodu, prečo som začal celý tento článok písať. Pretože mi neskonale lezete na nervy. Je mi jedno, čoho všetkého sa bojíte a je mi jedno aj vaše video, v ktorom prirovnávate ľudí k žuvačkám (aké príznačné a inak tu je lepšia verzia, fakt popičovečka s klobáskou). Je mi vážne ukradnutý váš názor na upaľovanie kresťanov v Afrike, pretože tých by ste aj tak mali tiež za opice (ooo áno, sú čierni! shocker!). Čo mi jedno nie je, je to, že púšťate do sveta sprostosti a nie ste ochotní si ani trochu pozrieť zopár faktov o tom, čo sa vlastne deje okolo vás a ako funguje váš vlastný štát. Mám plný tvároknih statusov o opiciach a zoo, ktoré si nezaslúžia žiť, to by mi tiež bolo jedno, ale končím v momente, keď ten istý človek pletie emigranta s utečencom. Áno, pre neho rovnaká čierna opica, ale, bohužiaľ, nie je to to isté a keď chcete viesť debatu, mali by ste poznať aspoň tieto základy.

 

Riešenie tohto problému, našťastie, nie je ani na mne, ani na vás, lebo o tom rovnako ako ja, hovno viete (ušný červ Horkýže). Áno, napriek tomu, čo som sem popísal, neviem, fakt netuším, čo je najvhodnejším riešením, ale mám takého tucha, že to nebude potápanie tých pltiek, na ktorých nám sem Dežkovia jazdia. Možno ani nie je najlepšie ich k nám prijať, ja vážne neviem a dúfam, že toto niekto vyrieši za mňa. Viem, ale, že na Slovänsku zavládla panika a niečo podobné ako nedávno pred referendom, len v omnoho väčšej miere. Strach z neznámeho by mohol byť heslom roka 2015 pre túto krajinu. So calm your fucking tits down.