Neviem, či iba ja mám také veľké šťastie, ale v poslednej dobe stretávam slečny vhodné na návštevu psychológa.

 

Rozmýšľal som, či chyba nie je náhodou vo mne, ale po zrelom uvážení a pár pohárikoch sme sa s kamarátmi zhodli, že sme úplné normálni a len ženy sú albatrosy.

 

Ale teraz vážne, to už naozaj nie sú medzi nami voľné, normálne slečny, ktoré nemajú sklon k alkoholizmu, nevyriešené problémy s rodičmi, ktoré prenášajú do svojich vzťahov, bývalých priateľov, ktorí ich tak zdeptali, že sa nedokážu znova zaľúbiť, poprípade slečny, ktoré sa asi vyžívajú v ubližovaní druhým, využívať druhých (zdravím bývalú) a tvária sa, že ony sú tie chudinky a vlastne nič zlé neurobili, lebo si to vedia v ich pekných hlavičkách tak odôvodniť.

 

Takže, kde môže (skoro) normálny človek ako ja stretnúť slečnu svojho života.

 

Práca

 

Super miesto, kde stretnúť niekoho, trávite spolu 8 hodín denne, a teda máte šancu sa dobre spoznať, ale po čase hrozí ponorka - cely čas strávený spolu.

 

Diskotéka

 

Wheeey, party miesto, kde pod vplyvom alkoholických látok človek stratí zábrany a odhodlá sa ísť osloviť tú peknú slečnu na bare, ale tá len prevráti očami, čím ti chce naznačiť, že nemáš kľúče od 5-izbového bytu niekde v centre alebo kľúče od najnovšieho modelu mercedesu.

 

Potom je tu druhý typ slečien, ktoré chceš pozvať na drink a akonáhle dostanú drink, tak sa otočia čelom vzad a drink dávajú svojmu priateľovi alebo sa ide pochváliť svojím kamarátkam, ako získala free drink.

 

Slečny, keď vás už niekto pozve na drink, tak buď zdvorilo odmietnite alebo keď sa už necháte pozvať, tak aspoň kým nedopijete, sa venujte človeku, ktorý vám ho objednal.

 

Nie som človek, ktorý si predstavuje pekný víkend tak, že v piatok ruka hore a v sobotu ruka ešte vyššie a ďalší víkend to isté (nehovorím, že som také nerobil, ale určite to nerobím celý rok). Bohato mi stačí sa ísť raz za mesiac niekam vyblázniť a radšej preferujem pokojný víkend na teraske pri dobrom vínku, s ľuďmi, s ktorými sa mám o čom porozprávať a hlavne sa počujeme.

 

Voľnočasové aktivity (Beh)

 

Takže obujem si svoje naložené Acics tenisky a vyrazím na promenádu (Eurovea -> Riverpark).

 

Tu je veľká šance stretnúť slečny, ktoré sa o seba snažia starať a majú aspoň ako takú snahu o  správnu životosprávu. Leeeenže, tieto slečny sa zásadne vyhýbajú očnému kontaktu, lebo sa asi hanbia, že ich niekto uvidí spotené (no lebo po sexe nie si vôbec spotená, strapatá, červená, …) a aj tak si neviem predstaviť tú “pick-up” hlášku “Ahoj, akú máš kadenciu a vertikálnu osciláciu?” alebo “Beháš v aeróbnej zóne?”. Dobre, ja viem, preháňam, stačí sa opýtať, či behá často alebo dlho, ale keď beží oproti tebe, tak nemáš veľmi veľa času a aj tak ma slúchadlá (to platí aj pri súbežnom behu).

 

Druhá možnosť je ísť behať do lesa (čo je aj rozumnejšia alternatíva, lebo menej pri tom trpia kolená), ale vieš koľko slečien som stretol za rok behania v lese? Jednu! A aj tá vyzerala, že nevie, čo tam robí.

 

Voľnočasové aktivity (Festival)

 

Určite veľká šanca stretnúť tu pravú alebo aj nepravú (zdravím chalana z Grapu, čo si nedával pozor). Poviem vám príhodu z Grapu.

 

Stojím na bare a čakám, kým si budem môcť objednať a jedným uchom počujem, ako sa snaží mladík zbaliť slečnu (nepamätám si, čo už povedal), ale slečna sa zrazu otočí na mňa a hovorí, že som tu s priateľom.  Pozerám na ňu, chalan na mňa a nakoniec odišiel. Slečna sa na mňa usmeje a veselo odchádza. Chápem, že už bol dotieravý, ale tak keď som už bol jej partner, tak mohla pri mne chvíľu ostať.

 

Tu žiadam cele mužské pokolenie, nebuďte trápni!!! Keď vám slečna povie nie, tak to znamená NIE.  Poďakujte sa za jej čas a nechajte ju na pokoji. Nie je to zver, že ju musíte uštvať.

 

Hocikde vonku na ulici

 

Tu by som chcel vedieť, či sa niekomu podarilo zoznámiť sa s niekým len tak na ulici. Skúšal som to raz a slečna na mňa pozerala, ako keby som bol úchylák s cukríkmi.

 

(týmto sa chcem ospravedlniť modrookej blondíne pri jednom street fast foode v meste)

 

Oslava kamarátov

 

Toto je asi jediné miesto, kde je reálna šanca niekoho spoznať, lebo vás predstavia vaši kamaráti alebo keď už oslovíte niekoho, tak nevyzeráte ako nadržaný sexuchtivý predátor.

 

Len... keď už dospejete do určitého veku, tak narodeninové oslavy sa zúžia len na takých ľudí, ktorých poznáte už zopár rokov.

 

Uuu a aby som nezabudol na dve mobilné aplikácie  (Tinder & Badoo)

 

Pre tých, ktorý to nepoznajú, jedná sa o aplikáciu, kde si vytvoríš profil, nahráš svoju najlepšiu selfie a hodnotíš ostatných, ak sa obaja zhodnete, tak ti vybehne notifikácia, že tvojej budúcej bývalej sa tiež páčiš.

 

Po vzájomnej zhode sa teda slečne ozvem, a hádajte, čo odpíše…..nič.

 

Jeeees, tak načo si dávala páčik, keď potom nemáš záujem. Vysvetlenie pre ženské pokolenie, keď dáš páčik, tak to znamená, že máš záujem sa stretnúť (teda aspoň vo svete to tak funguje).