1. Ema

Keď si v slovníku nalistuješ výraz „basic bitch”, objaví sa pri ňom tvoja fotka. Si absolútne priemerná vo všetkom, čo robíš, od titulu bakalárky, ktorý si si dala poctivo zapísať do občianskeho, po prírodné, nikdy nefarbené vlasy, ktoré ti raz za tri mesiace strihá kamoška zo strednej, ktorá sa rozšupla a vo vašom rodnom meste si otvorila kozmetický salón. Všetko robíš podľa plánu, nejako svojho priateľa, s ktorým si už od strednej, dokopala do statusu snúbenca a napokon si mu ako poistku vzťahu porodila malú Emku, Ninku, Nelku alebo Sofinku. Kočík si si dala doviezť z Poľska, oblečko pre malú objednávaš v zásade z Nextíku a preto jej aj neustále pcháš do tváre telefón, aby si zvečnila svoje chutnutčké módne kreácie, ozdobila ich medvedíkmi a pusinkami a zavesila na Facebook. Medzi tvoje záľuby patrí materská, po ktorej sa však budeš musieť vrátiť na pozíciu predavačky, takže namiesto kariéry radšej plánuješ o rok či o dva porodiť malého Samka, Matúška alebo Jakubka, snúbenca konečne dokopať ku svadbe a potom ho donútiť postaviť dom na pozemku, čo ti darovali rodičia.

 

  1. Brooklyn

Svoj život žiješ tak, akoby si mala osemnásť rokov a svet bol gombička. Moment, ty predsa máš osemnásť rokov a nebyť toho, že ti v značkovom kočíku na tenkej nožičke reve malý Brooklyn, Jessica, Noah alebo Harlow, život by bol skutočne gombička. Tehotenstvo ťa síce prekvapilo, ale rozhodla si sa ho naplno využiť, aj keď to znamenalo vzdať sa na pár mesiacov solárka a piatočných drinkov s kamoškami. Po tom, čo si Brooklyna porodila a za pár hodín už dávala na Instagram selfíčka, ako ti bleskovo spľaslo brucho, sa všetko vrátilo do normálu a ty si opäť môžeš dať robiť umelé riasy, gélové nechty, nadviazané vlasy a samozrejme semtam nejaké to nové tetovanie, najlepšie na predlaktie s menom a dátumom narodenia svojho potomka. Však nech všetci vedia, že ty si teraz pani matka! Tvoj frajer síce Brooklynom nebol príliš nadšený, no teraz s vami rád pózuje na rodinných fotkách v zladených outfitoch od Adidasu. Materskú si šetríš na silikóny, ktoré si dáš spraviť hneď, ako dokojíš.

 

  1. Johanka

Desať mesiacov pred tehotenstvom si začala jesť kyselinu listovú a partnerovi vyhádzala všetky biele slipy, pretože mu vraj stláčali guľky a ohrozovali tak životnosť jeho spermií. Počas tehotenstva si pravidelne chodila na kurzy gravidjogy, ktoré si po narodení Johanky, Dorotky, Ondrejka či Jerguša vymenila za kurzy novorodeneckej masáže, znakovania a varenia čerstvej zeleniny. V rámci bondingu s novorodencom si partnera vysáčkovala zo spálne na gauč v obývačke, a okrem nosenia detí, masáže esenciálnymi olejmi, kojenia do piatich rokov a neočkovania si viac nemáte čo povedať. Byt si zapratala látkovými plienkami, difúzermi a po večeroch ručne vyrezávaš edukačné hračky z dreva. Na ihrisku ťa znervózňujú trojroční zúrivci, ktorí buď piesok jedia, alebo ním ohadzujú iné deti, no ty vieš, že tvoja Johanka taká nebude. Myslíš si, že to bude tvojou dokonalou výchovou v súlade s prírodou, no my vieme, že to bude vďaka organickej raw nízkotučnej bezgluténovej vegánskej strave, ktorou ju plánuješ kŕmiť, a úbohej Johanke nezostane na nezbedníctva žiadna energia. A keďže nevieš variť, tvoj muž má už niekoľko mesiacov milenku.

 

  1. Nikolas

Otehotnela si náhodou, no ani náhodou to nemôžeš dať ostatným pocítiť. Aby si si vykompenzovala fakt, že si sa navždy zahrabala na zaprdenom Slovensku, rozhodla si sa dať medzinárodnú výchovu aspoň svojmu Nicolaskovi, Lucaskovi, Tobiaskovi či Tomaskovi. Čo na tom, že si mohol písať meno s mäkčeňom, to je pre trapošov! Ty hráš za inú ligu, takže ho v šiestich týždňoch zapíšeš na kurzy angličtiny s Helen Doron, v štyroch mesiacoch na plávanie a v roku na kurz hry na husliach. Tvoj potomok sa ti pravdepodobne odvďačí tým, že do štyroch rokov nepovie ani píp. Hoci pevne veríš tomu, že chlapci sú vraj vo všetkom pozadu, voľné (a tiché) večery aj tak stráviš úpenlivým googlovaním vedeckých štúdií, ktoré by potvrdili, že Nicolasko skutočne nemá autizmus. To by si asi neprežila. Tvojou jedinou neresťou je fajčenie, a dodnes si vyčítaš, že si s ním v tehotenstve nedokázala prestať, hlavne keď zistíš, že ti Nicolasko už v desiatich rokoch tajne kradne cigarety. A samozrejme, si slobodná matka, pretože tvoj nabúchač nebol pre teba dosť dobrý a po ňom už neprišiel nikto, kto by si ťa chcel uviazať na krk. Všetci chlapi sú svine.

 

  1. Adolf

Voláš sa Frederika Kotlebová.