Piatok večer. Krčma. Kamaráti a známi. Tretie pivo. Príde na rad moja „obľúbená“ téma, že som príliš dlho single a mám s tým už kurva voľačo robiť. Reagujem, že nie som úplne ten typ človeka, ktorý osloví náhodnú okoloidúcu či spolucestujúcu vo vlaku a už o tri dni si mení na Xichtoknihe stav „nezadaný“ na „vo vzťahu“ a v dopravnom podniku nemenovanej firme, kde pracujem, si veľmi niet z čoho vyberať, keďže až na pár výnimiek zo všetkých kolegýň sa stali, resp. aspoň stávajú kolegovia (tento proces spravidla vyzerá tak, že najprv sa žena naučí od starších kolegov a kolegýň nadávať ako správny chlap, následne sa prestane maľovať a celkovo starať o svoj zovňajšok, lebo keď vstávate medzi 2:00 a 3:00 v noci, je každá minúta spánku drahá, neskôr začne verejne grgať a zavŕšený je tým, že sa dá ostrihať nakrátko). Potom mi známy (po tom, čo si mohutne odpil z krígľa) odporučil zoznamku na portáli jedného nočníka patriaceho jednej nemenovanej finančnej skupine mienkotvorného denníka. Niekoľko týždňov som túto radu ignoroval, no napokon mi to nedalo a účet na zoznamke som predsa len vytvoril. Preštudoval som si celú plejádu profilov a zhodnotil som, že o niektoré perly je škoda sa nepodeliť, napríklad s tými „nešťastníkmi“, ktorí už vytvorili s osobou (či už opačného alebo rovnakého pohlavia) nejaký zmysluplný vzťah a zoznamovacie stránky nenavštevujú. Citáty uvádzam s originálnym pravopisom pre zachovanie autentickosti.

Som mladá sexy blondínka, ktorá hľadá lásku na celý život“.
A skromnosť je jedna z mojich najsilnejších stránok.

Hľadám si nových, ukecaných a príjemných kamarátov!
Áno, presne na to sa chodí na zoznamku! Aby niekto mohol byť jej kamarátom, musí mať nad 162 cm.

Taktiež by mohol byť primerane zabezpečený (zamestnanie, auto...)miliony nehľadám, len mám dosť už tých skrachovancov kadejakých.

Píše 19-ročná dievčina, ktorá sa podľa vlastných slov venuje písaniu. Veľa šťastia v Evita Press!

 

Mám rada zábavu, rada si pozriem dobrý film, milujem leto, grilovačky, rada chodím do posilovne a tak“.

Píše 26-ročná žena v domácnosti zo Záturčia. S ňou musí byť ale prča!

 

No poviem jednoducho .. niesom chuda to preto lebo kazdy kuka len na vyzor taze tak :D no :D :D ale neodcudzujte ma hned ;-)“.

Prečo by som ju odCudzoval?

 

Bavia ma auta,lakaju ma motorky..a obdobne smery sportove“.

Vyvážanie sa osobným automobilom bude hádam onedlho už aj olympijská disciplína.

 

Žena vyzerajúca, ako keby prežila černobyľskú haváriu hľadá muža od 160 do 180 cm, od 40 do 60 kg.

V takom roku 1940 o takýchto mužov asi núdza nebola, ale dnes jej požiadavky splní zrejme jedine tak Somálčan-vegán.

  

Chcem sa porozprávať a spoznať nových ľudí...a tiež mám túžbu dobre sa naučiť hovoriť po slovenský“,

píše Ukrajinka, ktorá sa chce zjavne z nepokojmi zmietanej (U)krajiny nanominovať nejakému Slovákovi do obývačky. Škoda, že nie je pekná, na rozdiel od 95% mladých Ukrajiniek.

 

Neviem podviest a načo ket ma uspokojiš napíš mi ti osamela duša hlavne z lipt.mikuláša a lipt hradku už sa na teba teším ja to s tebou budem mislet važne“.

Píše dievčina z Podturne, ktorej nápadník by mal mať od 158 do 161 cm a od 55 do 65 kg.
Gimli, prišla tvoja chvíľa!

 

Ja tu nehladám nejakú známosť. Na tieto zoznamky jednoducho neverím. :). Takže som sa sem zaregistrovala len zo zvedavosti, aby som videla kolko ludí je na tom rovnako ako ja teda single. :) Keby že predsa len chcete napísať tak píšte.
Zdôvodňuje svoju prítomnosť na zoznamke asi tak ako poslanec svoju neprítomnosť v parlamente a ešte to aj v poslednej vete vyvráti.

 

Rada sa s niekym zoznámim. Mam rada hory a psov .
Hľadá horu alebo psa. Hurá, mám šancu!

 

Ahoj volám sa veronika chcem si najst vztach uš dlho som bez sťahu neni som ako ostatne babi .. som pohode a zabavna niekedy. mam rada deti .
Hľadá: „Mal by bit priatelski cha pat babu a mat cíti ju rát aby chcel rodinu“.
Pokec sa presťahoval?

 

Neodsudzuj ma slovom ani skutkom...pokiaľ newieš prečo robím to čo robím...nie som powinná byť taká,aká by som mala podľa teba byť...to je TWOJ OMYL,nie MOJE ZLYHANIE...!!! ODPÚŠŤAM...!!! NEZABÚDAM...!!! VRACIAM...!!!
To posledné menované radšej nechcem vidieť naživo. Ďalšia „pokecovina“. Tieto zhluky poľsko-slovenských slov za vehementného využívania caps locku napísala 24-ročná dievčina, ktorá je tak „šikovná“, že už má aj potomka. Tzv. napustil a zdúchol.

 

Nie som si úplne istá, či verím na seriózne zoznámenie sa takouto formou, ale zase ani nemám čo stratiť, ak to skúsim. v každom prípade rada spoznám milých a zaujímavých ľudí (aj keby z toho nemal byť hneď vzťah)“.
Budem zabíjať svoj drahocenný čas len preto, aby sme si pol roka písali o kokote živote a nakoniec z toho aj tak nič nebolo, tak určite.

 

Sme takí, akými chceme byť, ľudí z nás nerobí oblečenie či vystupovanie, ale práve to, čo cítime v sebe ..pretoze krasa je vsedna, obycajna a bezna,, . A hlavne netrva vecne. ... Na com zalezi je vo vnutri cloveka..a to , že niekto vidí a myslí si niečo iné je už len jeho vec,, pretože najprv treba spoznať a až potom súdiť... Dobre vidíme iba srdcom, to podstatné je očami neviditeľné...
Slečna, ktorá by si určite nikdy nenasrala do huby, zrejme práve preto hľadá niekoho, kto zarába nad 1000 € v čistom mesačne, má od 180 do 191 cm a od 80 do 105 kg.

 

Mám rada úprímných a prijemnych inteligentných ludí“.
A práve preto jej (im)potencionálny partner musí byť v znamení lev, katolík a zarábať 1500 - 2000 € v čistom mesačne.

 

18-ka z Lučenca sa charakterizovala takto: „Som mila, slusna.... Niekedy viem byt aj dost protivna.“.
Duchaplné. Hľadá niekoho od 16 do 26 rokov, ktorý bude zarábať od 500 do 1500 € mesačne, bude mať od 160 do 170 cm, od 60 do do 73 kg a býva najviac 50 km od Losonca. Ak v danom diapazóne nájde niekoho, kto spĺňa tieto požiadavky, neostáva mi nič iné, len jej pogratulovať.

 

Čo dodať? Snáď len 90 centov a vybrať sa niekam mimo Bratislavy na pivo.