Nezáleží na tom, o koho ide. Môže to byť aj tvoja manka, ktorú presvedčím, aby pre mňa šľapala chodník... Samozrejme, nechcem nikoho uraziť. Tvoju manku som použil len ako ilustračný príklad. Pointa je - žiadna žena nie je v bezpečí!

Je dosť možné, že sa vám podarilo počas vášho nudného homosexuálneho života zasunúť aspoň raz. Možno vás mal dokonca niekto aj naozaj rád. A možno sedíte v pivnici vašich rodičov s koženou maskou so zipsom na ksichte a dúfate, že jedného dňa vystreknete až na monitor počítača. Toto nie môj prípad. Som totiž PIMP, vitajte v mojom svete.

Ak si ľahko zabudnuteľná postava a máš pod sebou kaluž moču zakaždým, keď oslovíš peknú čubku, toto remeslo nie je pre teba. Každá čubka po rozhovore so mnou cíti jemné chvenie v podbrušku ešte poriadne dlhú dobu. Keď som vonku a hľadám nové čubky do stajne, v hlave si rýchlosťou svetla spočítam, koľko sexy čubiek sa nachádza v miestnosti. Ak sa ťa kamarát opýta, či si videl tú čubku s peknou riťou, okamžite mu kontruješ – ktorú? Tú so zadkom ako 14-ročná lolita alebo tú čubku v rifliach, čo vyzerá ako Martina Šindlerová z roku 2005? Nikdy nemôžeš odpovedať ako typický brkohonič – „Nie, kde???!!“. Správny pimp dokáže prirodzene vycítiť každú jednu pičku v jeho zornom poli a dokáže na mieste vyhodnotiť silu jej osobnosti.

Toto však vie aj každý poriadne nadržaný škaredý nerd. Pimp musí okamžite vedieť, čo by danej čubke povedal v konkrétnych situáciách. Všetko, čo vyjde z mojich úst, je hladšie ako detská prdelka a okamžite strhne pozornosť mojím smerom. Keď je pimp v Tescu, neosloví čubku, čo tam pracuje štýlom „Eeeeeeeeee, ukázali by ste mi, prosím, kde sa nachádza sekcia so zeleninou?“. Pimp si okamžite všimne čubkinu visačku s menom a povie: „Natália, mala by si sa častejšie usmievať, zohrieva ma to v rozkroku.“ Keď Natália povie ďakujem, pimp pokračuje: „Natália, chcem robiť halušky, kde sú zemiaky? Ukáž mi, kde sú zemiaky.“ Nie je to iba o tom, že jej dáš kompliment, je to hlavne o tom, že od začiatku začneš čubke vravieť, čo má pre teba spraviť. Musíš okamžite prebrať kontrolu nad situáciou. Keď budete spolu kráčať, spýtaš sa čubky, či má rada zemiaky. Opýtaš sa na jej prácu, aké má plány do budúcnosti a celkovo ju prinútiš rozprávať čo najviac. Akonáhle si dal čubke kompliment, povedal jej, čo má pre teba spraviť, prinútil ju rozprávať o sebe - začal si diktovať vlastný tón tvojho budúceho vzťahu s ňou.

Akonáhle získaš čubkino číslo, tvojou misiou bude dostať sa jej do hlavy a neskôr aj do jej srdca. Musíš prísť na spôsob, ako ovládneš jej myšlienky. Musíš zistiť, kto tá čubka vlastne je. Kto je najdôležitejšia osoba v jej živote? Myslí si, že je pekná? Čo má na svojom tele najradšej? Čo naopak na sebe nenávidí? Akonáhle ju začneš spoznávať, začni sa zaujímať aj o jej minulosť. Kto ju vychovával/zneužíval? S kým si ako dieťa najviac rozumela? Hrala sa so súrodencami na doktora? Musíš sa pýtať špecifické otázky, ako napríklad, čo ju napĺňalo šťastím, keď  bola malá? Okamžite však kontruj aj otázkou, čo ju robilo nešťastnou. Akonáhle zistíš, z čoho bola nešťastná, vieš o nej ako osobe skutočne veľa. Keď vyčmucháš veci z jej minulosti, orientuj svoju pozornosť na budúcnosť. Ak je čubka sprostá, pravdepodobne o budúcnosti nikdy nepremýšľala. Vtlač jej preto do hlavy vlastné myšlienky. Chcela by si študovať na vysokej škole? Chcela by si si založiť firmu? Chcela by si ísť do dôchodku v 35-ke? Začni siať semienka do jej hlavy, že si úspešný a ambiciózny a ak sa bude okolo teba motať, spravíš aj z nej úspešnú ženu. Áno, tieto praktiky odkukali borci z OVB práve od nás...

Taktiež musíš čo najskôr zistiť, aké kvality hľadá čubka v mužovi a čo od neho očakáva. Ak ti napríklad povie, že má rada vysokých chlapov a ty meriaš iba 170 cm, pripomeň jej, že ona má 160 cm, takže ty vlastne SI vysoký. Ak ti povie, že má rada poctivých a úprimných chlapov (ty ako pimp musíš ojebávať stále), povedz jej, že si na tom rovnako a tiež nenávidíš, keď ti ženy klamú a očakávaš úprimnosť, aj keby z neba podprsenky padali. Napriek tomu, že si jej nepovedal, že nie si klamár, dosiahol si práve s čubkou hlboké spojenie na emocionálnej úrovni, pretože obaja máte radi rovnaké veci.

Stále maj na pamäti, že ľudia ako som ja nemajú svedomie. Ak chceš byť pimp, musíš vedieť klamať, až sa ti bude z huby prášiť, v prípade, že to bude nevyhnutné. Ak odo mňa čubka očakáva špecifickú odpoveď, ktorá je síce lož, poviem jej ju v 100 prípadoch zo 100. Treba byť však opatrný. Jedného dňa totiž donesieš čubku do svojho háremu a to môže byť problém... O tom však až nabudúce... PIMP-PIMP HURAAAA!