Dnes nemusel dlho čakať, kým sa objavila dvojica s urputnou chuťou na sex. Mal pre každý prípad v batohu fľašu s neperlivou vodou, vo vrecúšku z látky, lebo tá tak podozrivo nešuští, rožok natretý taveným syrom a s kolieskami nitrana, pár gumáčov, sladké mu robilo dobre na nervy, dorazili však skoro, ešte pred zotmením. Život je plný čakaní na niečo. Niektoré čakania sú krátke, že si ich ani poriadne neuvedomíš a iné nekonečne dlhé, v každom prípade sa však vždy niečoho dočkáš. Tentokrát to bolo dokonca s požadovaným dobrým výsledkom.

Chlap vyzeral poriadne nedočkavý, zrejme sa už pokúsil frajerku zlomiť na iné miesto činu. Živo si predstavuje, ako sa mu teraz v hlave preháňa, prečo sa musia trepať tak hlboko do lesa. Uškrnul sa a v duchu mu odpovedal, no preto, kámo, lebo ja na vaše vystúpenie čakám tu. Chlapík ťahal so sebou peknučkú tricinku a aj keď sa jej možno po tricinke zošuchlo už viac rokov ako sa patrí, ešte vykazovala známky zachovalej mladosti, pevný zadoček a podľa bradaviek škeriacich sa cez tenké bavlnené tričko bolo jasné, že je hore naostro a môže si to podľa polohy ceckov dovoliť. Ešte sa zúfalo neklátili k zemi, len zľahka priliehali k telu a boli nadupané ako po slušnej objemovke. Veľké cecky, to on rád. Keď konečne zastala, chlapovi sa viditeľne uľavilo. V tvári mal takmer čosi ako vďačnosť a on sa v duchu bavil, že dobre ťa, žrebček môj zlatý, ženská popreháňala, kým ste nedošli tam, kde chce ona. Nedočkavo ju začal objímať, pahltne bozkávať, ako keby jej chcel zožrať jazyk a sťahoval ju dole na trávu. Ona chvíľu otáčala hlavu na všetky strany, ale to si on už u žien zvykol, že sa nevedia tak rýchle uvoľniť a stále bojujú s obavami, že ich niekto vyruší. Niektoré ešte tesne pred orgazmom stihnú očami prebehnúť okolitý terén, kým sa neupokoja a definitívne neuvoľnia hrádze svojej chlípnosti.

Túto dvojku už poznal. Fixovala sa na rovnaké miesto v lese a od chvíle, ako ich prvýkrát vystopoval, z troch otázok kto, kde a kedy, riešil už len poslednú. Musel uznať, že výber miesta mali perfektný, najradšej by im šiel za to potriasť rukou a vzápätí musel po tejto predstave dusiť v sebe záchvat smiechu. Tak to by ich asi nepotešilo, keby vedeli, že to robia do akejsi imaginárnej trojky. Urobí sa väčšinou naraz s nimi a ani sa ich nepotrebuje dotýkať, ohmatávať im telá, sliznice, pchať do ich telesných otvorov svoju ruku, jazyk, penis... Vyhne sa takto trápnym dramatickým scénam so žiarlivosťou niektorého z aktérov, kvôli čomu cudzinec v trojke dostáva vždy najmenej pozornosti. On o ich pozornosť nestojí, práve naopak. Jemu stačí táto čistá nádherná scenéria, ktorú si môže zo svojej skrýše v húštine vychutnávať a z ktorej sa mu občas zakrúti hlava tak, že sa oprie o kmeň stromu.

Husté krovie si vylepšil odlomenými haluzami, ale vďaka jeho maskáčom nebolo treba veľa úprav, aby bol pre dvojicu zabratú do sexu neviditeľný. Mal tak nerušený výhľad na ženské telo zakliesnené nohami do mužovho chrbta. Ich telá drvili trávu, hustú a mäkkú, takmer na kašu. Ležali tam, kde je koniec borovicového lesa obrúbený mladými lieskami, miesto, kde sa tá najzelenšia časť lesa spája s nebom. Pripadali mu ako lesní bohovia. Tlmene vzdychali a aj keď jej on občas zľahka zakryl ústa, zvuky prenikali až k nemu. Spod trička vyhrnutého k ženinej brade sa vynárali fantastické prsia, veľké, ťažké, každé zapretie mužovho tela do ženinho ich rozvlnilo. Čím hlbšie do nej vnikal, tým viac sa strácal spev okolitých vtákov, šum stromov, celá tá lesná paráda mizla. V tichu, ktoré vždy nastalo, cítil už len šumenie svojej krvi v ušiach a keď mužove telo stuhlo ako kmeň stromu, jeho telom zalomcoval kŕč. Bolo to dokonalé. Dokonané.

Keď odišli, vyzliekol si tričko, poutieral sa ním a z batohu si vytiahol čisté. Napil sa poriadne z fľaše, oprel sa pohodlne o strom, zapálil si a prestal vnímať svet okolo. Prebral ho až podozrivý šuchot v kroví. Rýchle uhasil cigaretu o drevo.

„Ako sa ti to dnes páčilo?“

Šokovaný civel na ženu, ktorá stála oproti nemu a trochu pohŕdavo sa na neho usmievala.

„Čo tak pozeráš? Nielen Boh vidí všetko. Tak čo? Páčilo? Dala som si záležať na umeleckom dojme. Pridala som viac oduševneného vzdychania, to sa ti muselo páčiť.“

Pochopil, že urobil chybu, keď bol presvedčený o svojej dokonalej neviditeľnosti. Najradšej by v tej chvíli zomrel, ale pri jeho babráctve by si musel určite aj umieranie zopakovať.

„Pozri, nemám veľa času, frajer ma čaká, odbehla som sa len akože vycikať. Teba rajcuje šmírovanie a mňa zas to, keď na mňa niekto čumí. Cítim sa ako hviezda. Ty si môj najobľúbenejší divák. Vedela som o tebe už po dva razy dozadu a do tretice som si povedala, že ti to prezradím. Môžeme sa dohodnúť, vymeniť si kontakty a keď sem s ním pôjdem, dám ti vedieť. Čo ty na to?“

„A do riti!“ ozval sa konečne.

„Čo sa ti nepozdáva?“ zachichotala sa a prezerala si ho prižmúrenými očami. Zbadal v nich záujem samičky, čo by mu za iných okolností možno polichotilo. Teraz to bolo celé absurdné.

„Viem, čo si o mne myslíš…" okúňal sa.

„To nechaj na mňa. Tak čo? Dáš mi ten kontakt na seba?“

„Neviem, čo mám na ten návrh povedať, je to celé bláznivé...“

„Fakt nemám toľko času. Páčiš sa mi, oukej? Dám ti kontakt na seba. Som Bianka. Keď sa spamätáš, tak mi napíš alebo zavolaj,“ znovu sa zachichotala, vytiahla z malej tašky blok, načmárala do neho telefónne číslo a podala mu vytrhnutú stránku. Myslela to zrejme vážne, na pár dlhých sekúnd si ho premeriavala, ako keby zvažovala, či môže povedať niečo viac, ale potom stisla pery a neisto sa otočila.

Keď odišla aj s jeho pocitom neviditeľnosti, prepadla ho clivota. Bola taká hlboká ako jama, do ktorej sa prepadával a bál sa, že už sa z nej viac nevyškriabe von. Tatko mu kedysi hovoril, že človek často túži byť pre okolitý svet viac viditeľný a keď sa to prihodí, obvykle to za nič nestojí. Aj keď on po tom nikdy netúžil, musel uznať, že tatko mal pravdu.

                                                                   ***

Muž čakal, kým sa Bianka vráti z malej. Bola tam pridlho, preto zišiel z chodníka, sadol si na zvalený strom a trpezlivo čakal.

Bianka sa dnes hrala na chrumkavú. Herečka. Bola očividne nadržaná, videl jej lačné oči, počul hlas o oktávu vyšší, ale nie, ona hrala divadielko a vláčila ho po celom lese, aby sa dostali na čistinku, kde sa jej po minule dva razy podarilo dosiahnuť konečne orgazmus. Najradšej by jej vysvetlil, že to nie je tou čistinkou, žiadne také, to je tým, že im je spolu dobre. Je s ňou v lese rád, tu prestáva riešiť, čo s ich vzťahom ďalej, zvláčnie mu v rukách a môže si s ňou robiť, čo len chce. Vie, že sa nevyhne otázkam o budúcnosti ich vzťahu, ale prečo to neodložiť, kým im je spolu dobre.

Minule mu z ničoho nič preletel život pred očami. Úplný úlet. Videl seba ako malého chalana. Tatko ho učí rúbať drevo, lebo to má vedieť každý chlap, nebude predsa pajác. Keď si sekol do ruky a zvrieskol, tak sa hneval, že chlapi sa takto nesprávajú. Potlačil vzlyky a vydržal to aj vtedy, keď mu ruku zašívali. Videl seba ako študenta, čo sa náhle vytiahol do výšky. Mama sa vypytuje, či ešte nemá dievča, prečo nemá dievča a či nie je gay. Tatko mu pyšne rozpráva svoje historky z mladosti, v ktorých vždy vystupoval ako sen všetkých dievčat. Striedal ich rad za radom, pretože bol poriadny chlap. Videl seba, ako placho oslovuje spolužiačku v jedálni. Na obed boli dukátové buchtičky. Nechutili mu, doma ich vždy mali s hrozienkami nafúknutými od rumu. Večer si so spolužiačkou vyrazili niekam do mesta. Aj on sa namočil do rumu a sebavedomie sa mu prudko nafúklo. Princíp hrozienok fungoval. Keď otehotnela, nevedel, čo má robiť. Nevedel, či ju má naozaj rád, ale tatko povedal, že sa má k tomu postaviť ako chlap.

Bianka sa vrátila. Usmiala sa na neho a mlčky pokračovali na ceste z lesa. Vyzerala šťastná, celá žiarila a on jej bol vďačný za tieto obyčajné chvíle. Súčasne sa v duchu hanbil za to, že jej stále nedokáže povedať pravdu o sebe a svojom živote. Možno nabudúce.

Keď prišiel domov, žena ukladala deti spať. Bol rád, že im stihol popriať dobrú noc a vybozkával ich obe na líca. Žena prehodila, že by si tie šachové partičky s kamarátmi mohol občas odpustiť, ženatý chlap by mal mať jediného koníčka a tým je rodina.

„Chceš, aby som bol viac doma?“ otočil sa prekvapene ku nej a chcel ju objať. Odstrčila ho so slovami, preboha, nech jej dá pokoj, je unavená.

Keď si ľahli do postele, otočila sa mu ako obvykle chrbtom. Pohladil jej ho. Ani sa nepohla. Nevedela o Bianke a Bianka nevedela o nej. Raz tento trojuholník bude musieť vyriešiť. Zatiaľ si v duchu predstavoval, ako by sa to dalo vyriešiť úplne jednoducho. Bianka by sa k nim nasťahovala a plnila by mu všetko to, čo mu žena nedokáže dať. Fungovali by spolu úžasne. A keby žena predsa len niekedy dostala chuť na sex, mohli by ju pribrať a skúsili by to do trojky. Pri takejto predstave sa zaspáva ukrutne dobre.