Pri mojom vstupe do Kráľovstva dokonalosti, predo mnou stála neľahká úloha a to pripraviť si prezývku, ktorá by bola hodná tohto vznešeného prostredia. I zamyslel som sa úporne a počas hlbokej meditácie, trvajúcej 8 sekúnd, ponoril sa do svojho vnútra a našiel tam dokonalú harmóniu. Jej výsledkom sa stal nick ÁnoAjNie.

 

ÁnoAjNie je totižto jing aj jang, telo aj duša, biela aj čierna, hmota aj antihmota, je to odkaz na komplexnosť celého vesmíru, je to dokonalosť v tej najčistejšej podobe. A vôbec to nemá nič spoločné s mojou obľúbenou vyhýbavou odpoveďou pochádzajúcou zo seriálu Tučniaci z Madagaskaru. To však nie je všetko, pozrime sa ešte na podprahovú správu, ktorú nám zároveň vysiela. Čo sa stane keď zmiešame bielu a čiernu? Dostaneme sivú, čo je jasná referencia na kinky posteľné radovánky na päťdesiat spôsobov a rafinovaný odkaz všetkým dejlyfímejlkám.

 

Ale pokračujme ďalej, ak ste aj vy, podobne ako ja, hútali nad významom, posolstvami a vôbec osobami ukrytými za prezývkami na DM, nezúfajte, pomoc je tu a stačí, keď sa pridáte k môjmu nasledujúcemu bádaniu. Najväčšou výhodou tohto výskumu je, že som sa s dotyčnými nikdy nestretol a preto nemôžem byť ovplyvnený nepodstatnými vecami ako reálne fakty o uvedených osobách. Vo svojej práci radšej uprednostním metódu ekvilibristicko- selektívnej logiky.

 

Prvým a zároveň aj najtvrdším orieškom bádania bol jednoznačne Luborg.

Podľa vzoru Ľuboslav, ten čo ľúbi Slávov, podobne aj Luborg ľúbi, ale chýbajúci mäkčeň na L nás upozorňuje, že je to láska tvrdá, odzadu a bez lubrikantu. A koho to vlastne ľúbi? Org čiže orgán. A my, znalí nedávnej histórie vieme, že Palko je orgán. Vyznáva sa nám teda zo svojej neutíchajúcej leč nenaplnenej túžby po Vladimirovi Palkovi? Také jednoduché to samozrejme nemôže byť. Jeho skutočné vyznanie a obdiv smerujú ku kresťansko-demokratickým pilierom a tento nick je teda čistý a nefalšovaný manifest za tradičnú rodinu.

 

Ajka. Najpriamejšie svoje posolstvo vyjadruje Ajka. Pravdepodobne už aj príslušníci nedávno objaveného amazonského kmeňa neďaleko Humaitá, sú oboznámení s tým, že Ajka má stredu každý deň. Preto niet divu, že aj jej nick hovorí to isté. Povrchný bádateľ, by možno prišiel k unáhlenému záveru, že Ajka je len zdrobnenina bežného ženského mena, ale my sa vieme pýtať tie správne otázky. S čím sa rýmuje Ajka? So slovom paradajka a tá je červená ako prekrvené pozadie samice paviána vábiacej samcov. Paradajka je plná šťavy, čiže vlhká a zároveň je plná semena. Jednoznačnejší odkaz na jej nespútanú sexualitu už asi ani nemôže byť. A za túto otvorenosť ju veľmi uznávam a posielam čokoládu pozdrav.

 

oFrk. Základom je slovo frk, teda vtip alebo žart a mohlo by sa zdať, že Frko si zaumienil zasvätiť svoj život stand-up komédii. V skutočnosti, on ale nechce, aby sme sa smiali na ňom alebo s ním. Veru nie, on chce, aby sme padli na kolená, klaňali sa a prevolávali „Óóó frk“ čo nás prekvapivo vedie k profilu človeka, ktorý by len kvôli vtipu neváhal vládnuť nad našimi životmi a ktorého celé a pravé meno znie Josif Vissarionovič oFrkin.

 

Otras mozgu. Aký je otras mozgu? Je nepríjemný! Po ňom človeka nútia ostať v nemocnici a nemôže pokračovať vo svojich obľúbených aktivitách ako padanie zo skaly, havárie na motorke či nežné objímanie sa v klietke. Často je sprevádzaný zvracaním. Takže, čo je nepríjemné a spojené s nutkaním na tyčku? Predsa gastrosonda do žalúdka. Čím sa nám Otras snaží povedať, že jeho životným snom bolo stať sa gastroenterológom príp. dlhým gumeným šlaufom, v tomto bode bude výskum ešte pokračovať.

 

Samolepka. Táto prezývka pozostáva z dvoch nesúvisiacich častí. Prvá časť je slovo samo/sama vo výraze „Ja sama“, ktoré vyriekla ako svoje prvé slová už niekedy v piatich mesiacoch pri prebaľovaní a boli prejavom jej výnimočnosti a samostatnosti už v takomto mladom veku. Druhá časť lepka/lepok je priznanie sa k populárnej diéte, ktorou sa snaží odčiniť staré hriechy z dôb výkrmných pobytov u starých rodičov na Zahorí, keďže je všeobecne známe, že iba Chuck Norris dokázal presvedčiť svoju babku, že už má dosť.

 

Morgana. Je inšpirovaná Morganom, čo je to britský roadster. V konečnom dôsledku je to však len metafora pre tisíc technických problémov otvorený priestor nad hlavou, rýchlosť a vietor vo vlasoch. Preto Morgana je vlastne sloboda a tak ako sloboda je zakončená na A tak aj Morgan(a) si pridala A na zadok.

 

Pepe. Toto slovo rozložené na jednotlivé slabiky znamená polyetylén čiže plast a naznačuje, že podobne ako niektoré plasty je z pohľadu dĺžky ľudského života večný a nezničiteľný, ale zároveň je aj priehľadný, ako človek, ktorý neskrýva nič. A prečo je táto slabika použitá dvakrát za sebou? Pretože sa hrdo hlási k odkazu svojich predkov, ktorými boli také veľké osobnosti ako Čaučau a Kuskus.

 

joki. Pôvodne mal meno Joker, áno presne ten The Joker, so svojou desivou až maniakálnou minulosťou. Je tu znova, ale zároveň nám chce povedať, že už sa zmenil a je „ok(i)“. Vo vzduchu ostáva visieť jediná otázka, prečo je celý nick malým písmom? Lebo chce zostať nenápadný a bez povšimnutia si niekde v kúte spriadať svoje diabolské plány. Môžeme teda veriť tomuto človeku? Rozhodne nie a ak vám je život milý, neotáčajte sa mu chrbtom.

 

Ma3x. Tento nick zvádza amatérov k prečítaniu ako „matrix“. ale my životom podkutí vieme čítať aj medzi riadkami a preto správne to má znieť „má 3 krát“. Panel expertov sa do tejto chvíle nezhodol v tom, čoho sa má trikrát týkať, môžeme si len domýšľať či počtu stykov, čo by boloa prachsprosté chválenkárstvo nepovolená reklama pred 22. hodinou alebo počet skontrolovaní kľučky po zamknutí dverí a to je... veď viete.

 

Test

 

Na zaver si dáme malý testík, úlohou bude rozanalyzovať prezývku slsp. Takže si vyberte pero a papier a môžete začať samostatne.

Nič? No dobre pridám malú nápovedu, je to akronym. Stále nič? Dobre, tak ďalšiu nápovedu, akronym v čistej korporátštine. To nemyslite vážne, nič ste sa nenaučili veď je to také simplexné. Tento akronym znamená „som lazy (a) som pig“. Prvá časť znie „(Ja) som je suis lazy“, ako vrúcne vyjadrenie k rodnej hrudi a k tým častiam domoviny kde ešte stále pretrváva neskazený základ našej svojbytnej existencie. Tí, čo to prečítali lejzy, si dajú národne-uvedomelú facku a zároveň aj jeden bod za správnu odpoveď. Áno, je to súčasne priznanie sa k elementu lenivosti ako základu existencie každého správneho chlapa, ale len on má tú guráž to priznať aj verejne. Druhá časť „som pig“ je strohým konštatovaním príslušnosti ku znameniu v čínskom horoskope.

Maximálny počet bodov: 4.

 

Vyhodnotenie testu:

-1 až 0 bodov: Ste hanba celého Kráľovstva dokonalosti

1 až 2 body: Urýchlene dodáte vtipný článok na nejakú šteklivú tému (nie, o šteklení to nemá byť)

3 až 4 body: Do diskusie musíte priniesť pekné ženské sesky (kľudne aj osobne)

viac ako 4 body: Získavate pozvanie na jeden drink podľa výberu autora testu, do pohosvinstva, ktoré obľubuje a v čase, kedy sa mu to hodí

 

Vypracoval:

Prof. ÁnoAjNie, emeritný profesor, Katedra ekvilibristickej logiky, Fakulta insitnej filozofie Vysokej školy života