Tak nám zabili Ferdinanda. Teda nebol to Ferdinand, ale Robert Fico. A našťastie ho nezabili, len postrelili. A potom sa začali diať veci.

 

Situácia bola tak vážna, že pre istotu zobrali lekárom mobily, aby neinformovali o zdravotnom stave dona Roberta. Chvíľu som nevedel, na akom legislatívnom základe, ale potom som si spomenul, ako sme sa v škole učili o ústavnom zákone č. 666/1984, podľa ktorého si smeráci môžu robiť, čo len chcú a ostatní ich môžu tak bozať v riť. A medzitým si premiérov ochrankár nahráva na stanici páchateľa a videá s ním posúva medzinárodne hľadanej osobe do Londýna. Nakoniec, nie je to náhoda, že Šukaj-Estét uvalil na prípad informačné embargo a na verejnosť tak presahujú len tie informácie, ktoré sa hodia Smerohlasu a žiadne iné.

 

A keďže už máme majstrovstvá sveta, tak médiá oslovili expertov zo zahraničia, aby aj s elektronickou ceruzkou rozobrali akciu. No a vyšlo im, že ochrankári pochybili. Šéf Úradu na ochranu ústavných ničiteľov je človek, ktorého jedinou kvalifikáciou je členstvo v strane HLAS. Ale ani on, ani minister vnútra necítia potrebu abdikovať. Nakoniec také veci sa aj tak robia len v krajinách s politickou kultúrou.

 

A politici medzitým našli aj skutočného páchateľa. Sú ním zlé mainstreamové médiá. Preto sa s nimi už nehrajú, ale namiesto toho chodia do Londýna k ľudskej latríne - náckovi Danymu Bombicovi. A čo ako nie som nekritický fanúšik prehnanej politickej korektnosti a woke ideológie, napadá mi presne 0 prípadov, keď nebinárne pičoviny niekoho zabili, lebo im bránil odfakliť si vtáka, alebo nechcel zaviesť záchody pre tretie pohlavie. Za to mi napadá hneď niekoľko miliónov príkladov, keď niekoho zabili náckovia len preto, lebo bol mentálne retardovaný, komunista, alebo Slovan. To ale natvrdlí fanúšikovia našej najsociálnejšej a najslavienskejšej vlády v dejinách ignorujú a stále za najväčší problém Slovenska považujú 72 pohlaví. Áno, toho Slovenska, kde stále nemáme ani len registrované partnerstvá. Možno Šminkovičová by mohla rozprávať, aká Sodoma Gomora nastala v Rakúsku, odkedy tam registrované partnerstvá schválili.

 

Samozrejme medzičasom niektorí naivní ľudia ako napríklad Šimečka začali volať po politickom zmierení. A kapitán Semafor ako gesto zmierenia povedal, že by najradšej Šimečku roztrhal. Ale keďže Šimečka mu do rúk nepadol, tak sa aspoň pochytil s nejakým náhodným okoloidúcim na benzínovej pumpe. Našťastie ho nezrazil ako semafor, len mu vyrazil z rúk cukríky.

 

Nakoniec sa žiaden „ostrouhlý“ stôl nekonal. Ani neviem slovami opísať, ako veľmi som bol prekvapený, že príslušníci strán, ktoré nevedia ponúknuť nič iné než strach, nenávisť a korupciu, sa zrazu odmietajú uzmieriť svojimi oponentmi.

 

Aspoň polícia koná. Očividne sa do funkcie dostal ten policajt, ktorý vie čítať a zistil, že máme aj také trestné činy ako nebezpečné vyhrážanie sa, podnecovanie, schvaľovanie a podobne. Takže začali stíhať ľudí za schvaľovanie atentátu. Našťastie mám tu pre vás lawhack. Stále môžete hovoriť niečo ako „Prostred futbalového zápasu by [ľudia] vypratali štadión cez prestávku, postavili by tam kôl a takéhoto človeka by obesili, doslovne a do písmena obesili,“  alebo „Potom by pohrabličkovali, tú mŕtvolu by niekde rozprášili v mori a pokračoval by futbalový zápas ďalej s dobrým pocitom, že sa zbavili darmožráča.“

 

Toto sú výroky poslanca Chmuliaka staré aspoň rok. A keďže OČTK na čele s pánom 363 stále nezačali trestné stíhanie, znamená to, že tieto výroky sú v poriadku. Ibaže by nie, a polícia a prokuratúra stíha opozičníkov za veci, ktoré u koalície blahosklonne prehliada.

 

Inak keď sme už pri Blahovi, tak polícia skonštatovala že nespáchal trestný čin, keď si v kancelárii vyvesil fotku revolucionára, ktorý strieľal svojich politických oponentov. Ale nepredpokladám, že by kliftoni boli rovnako tolerantní, ak by ste adorovali iných juhoamerických diktátorov.

 

Takže určite nechoďte pred banskobystrickú nemocnicu s portrétom Pinocheta a nepúšťajte nahlas Start up the rotors až budú Fica prevážať vrtuľníkom na nejakú rakúsku kliniku, lebo slovenské zdravotníctvo po 13 rokoch smerovania a robovania vyzerá ako z ugandského hororu. Ešte raz zdôrazňujem, nerobte to.

 

Na dobrej strane, SIS sa aspoň podarilo prekaziť podobný teroristický útok ako na bol vlani na Karlovej univerzite. Má to len jeden háčik. SIS žiadne bližšie informácie nemôže poskytnúť, a NAKA ani generálna prokuratúra o ničom nevedia. Niekto skeptický by mohol povedať, že si to celé Gašparovi poskoci vymysleli, aby mali ďalšiu zámienku na ďalšie priťahovanie šróbov.

 

A tak si tu žijeme. Len teda situácia ide do prdele rovnako ako v roku 1948.