Nie som zástanca spikleneckých teórií. A keď mi niekto povie, že je to len pre moju pohodlnosť a lenivosť pátrať po „pravde“, poviem mu: Možno...

 

Ale je tu aj tá možnosť, že je to z dôvodu zdravého rozumu a skepticizmu voči nestabilnej povahe človeka, či lepšie povedané - ľudí. Počul som totiž v nejakom filme takýto dialóg:

 

- Stejne všechni lidé co nevidět skončí v nukleárním holocaustu...

- Ne! To lidi nedopustí! Lidi jsou moudří!

- Blbost! Člověk je moudrý. Ale lidi jsou hovada. Odporná, tupá hovada..

 

A ja skutočne neviem, či patrím k tupým hovadám ja, lebo si myslím, že 9/11 september sa odohral tak, ako to tvrdí oficiálna verzia, alebo sú tupé hovadá tí, ktorí bažia po spikleneckých teóriách, kvôli tomu šteklivému pocitu vzrušenia, že vedia viac, než iní a vo svojej snahe „byť iný“ sa len zaradia k opačnému, možno rovnako početnému húfu hovád.

 

Skúsme na chvíľu predpokladať, že som úplne mimo. Že Židia (kto iný?), vláda USA (čo je pre mnohých to isté), finančníci, slobodomurári a saudskoarabská finančná oligarchia sa naozaj „sčuchli“ a oficiálna verzia je blábol. Predpokladajme, že nič sa nestalo tak, ako sa oficiálne tvrdí. OK. Tak potom chcem vedieť, ako sa to vlastne naozaj stalo. A práve o tom je tento krásny článok. Fiktívny spiklenecký dialóg vládnych predstaviteľov je úplná lahôdka. 

 

Je len na čitateľovi aby posúdil, čo mu príde absurdnejšie.

 

zdroj