V poslednom čase som tu zaregistroval negatívne nálady voči tak váženému a nedocenenému postaveniu, ba priam poslaniu zlatokopiek. To sa ma dotklo, pretože málo ľudí si uvedomuje, akým obrovským prínosom zlatokopky v našej pokryteckej spoločnosti sú.

 

Mať zlatokopku má množstvo výhod:

- nepotrebuje vašu lásku

- neobťažuje vás so svojimi problémami, na to má svoje povrchné kamarátky

- je sexi

- neustále sa o seba stará

- stará sa aj o vás, ale len toľko, koľko jej to vy dovolíte

- nedáva najavo obavy alebo zhnusenie, ak ste výnimočne obdarený

- nesmeje sa vám, ak ste obdarený pomenej

- ak ste obdarený tak priemerne, povie vám, že ste pre ňu úplne akurát

- je sexi

- nemusíte kvôli nej potiť krv vo fitku, alebo sa holiť

- nekecá vám do toho, ako sa obliecť

- je sexi

ďalšie výhody v článku...

 

Zlatokopka vám poskytne útechu, zábavu, sexuálne vyžitie, odreagovanie, nabudí vás, dodá vám energiu, sebavedomie, životnú silu. Je to snáď málo? A za to všetko chce len materiálne zabezpečenie.

 

Samozrejme, nie každý muž je v pozícii, kedy si môže zlatokopku dovoliť. A potom prichádza na rad osočovanie, aké sú to vypatlané kurvy, každý prikyvuje, hej to je strašné, sú s ním len pre peniaze a bla bla. No a čo?! Nie každého obdarila príroda sexapílom, nie každému sa hádžu modelky okolo krku. Ak nie je chlap obmedzený peniazmi, prečo by si nedožičil trochu tej radosti. Vďaka za to, že aj také baby sú.

 

Mnohé z nich sa dokonca maximálne snažia svojmu živiteľovi spríjemniť spoločné chvíle. Napríklad: muž v robote (aj keď o robote tých, čo si zlatokopky môžu dovoliť, by sa dalo polemizovať), zlatokopka si zájde za živiteľove peniaze ku kozmetičke, kaderníčke, na všelijaké procedúry, do fitka, aby vyzerala preňho čo najlepšie (!), objedná jedlo z nejakej vychytenej reštiky, dá ho doviezť domov, pripraví stolovanie, nejaká sviečka, drahé víno a upravená sexi kočka v priesvitnom kuse látky privíta svojho živiteľa.

 

Pýtam sa: to je nič? Za jej námahu sa jej po dobrom jedle môžete zmocniť a vyšukať z nej dušu. Bez predohry, pretože tá je pre zlatkopku zbytočná tak ako jej orgazmus, ktorý vám mimochodom rada zahrá, aby ste sa cítili viac super (tie výhody snáď nemajú konca).

 

Nikdy nereptá ak to trvá príliš krátko alebo príliš dlho. Potom sa jej môžete vystriekať napríklad na tvár a kým si pôjde do kúpeľne umyť mejkap zmiešaný s vaším semenom a slinami, trochu si poplače, cez sms sa vyžaluje svojej jedinej kamoške, aký má ťažký život, vy si s pocitom dobre odvedenej práce pôjdete zapáliť na terasu a pri pohári drahého chlastu premýšlať, ktorú z uchádzačiek, čo dnes boli na pohovore, chcete prijať na pozíciu „asistentka“.

 

Asi to bude tá vyzývavá kočka, čo prišla na pohovor v krátkej sukni bez nohavičiek a sadala si tak, aby ste si to na tých 1,5 sekundy všimli. Síce si sebavedomo vypýtala nadštandardný príjem, ale chuj do venca (jebať na to), pre vás sú to aj tak drobné.

Po vydarenom večere ste obaja pripravení si ľahnúť do postele a slastne zaspať, teda pokiaľ máte chuť, pretože pri zlatokopke si ešte môžete napríklad pozrieť film, ktorý vyberiete vy, alebo sa hrať na počítači, alebo ak sa vám zažiada, môžete bez slova jebnúť dvermi a ísť chlastať s kamošmi a ak vám sily stačia, kurviť sa ďalej.

 

Zlatokopke nemusíte vysvetľovať, kde ste boli celú noc a prišli až ráno, alebo o tri dni. Nebude vám vyčítať, že ste nezavolali, neodpísali na sms nejaké sračky, že chýbaš mi a tak. Naopak, ak sa jej kamoška opýta kde ste, povie, že máte dôležité stretnutie s klientom, služobnú cestu, alebo niečo, čo počula vo filme, zatiaľčo vy si dávate gangbang na hotelovej izbe. Ale zlatokopka, aby nevyzerala ako chudera, vás bude za každých okolností kryť. Lebo peniaze.

Zlatokopky sú stále rafinovanejšie, pracujú na sebe, niektoré už dokonca majú aj vkus, nemaľujú sa tak veľmi ako kedysi, lebo si niekde prečítali, že to muži nemajú radi a nestrašia vás tri centimetre dlhými nechtami zastrihaných do špica (wtf!).

 

Ak máte peniaze, zlatokopka vás berie takého, aký ste. Malý, veľký, tučný, chudý, škaredý s chlpatým chrbtom, s nedokonalým chrupom, s riedkymi sivými vlasmi, proste ak vyzeráte hoc ako aj príšera, pre zlatokopku ste ten naj macko, chrústik, zlatko. Veľakrát ich to stojí naozaj veľké sebazaprenie, čo nie každá žena dokáže.

 

A to som sa ešte nedostal k najväčšej výhode, matke všetkých plusiek: u zlatokopky vám (za pomerne slušný balík) prejde aj nevera. Čo nevera, rovno kurvenie kade – tade. Rúž na košeli alebo na spodnom prádle, vôňa inej ženy je odteraz v pohode. Zatvorí sa do skrine, poplače si pri svojich drahých veciach a život ide ďalej.

 

Nie je práve zlatokopka zhmotnený sen všetkých chlapov? Všetci vieme, že v živote je to úplne inak než v porne. Lenže so zlatokopkou je to presne ako v porne. Je za všetky praktiky, nechutnosti a ešte je vám za to aj vďačná. Pripravená vždy a všade. Lebo peniaze.

 

Slabšie povahy, ktoré chuť na masturbáciu zaháňajú horlivou modlitbou a k raňajkám si zabudli pridať trochu nadhľadu, ale nezabudli si nasadiť svoje obľúbené ružové okuliar,e by mohli povedať, že veď nie všetci chlapi sú takí. Samozrejme že nie všetci, iba tí, ktorí si to môžu dovoliť. Seriózne, ak by ste nemali finančný limit, našli by ste si svoju vyvolenú, oženili sa s ňou, usadili niekde v krásnom domčeku na vidieku, s veľkou záhradou, aby sa vaše dve roztomilé deti mali kde hrať a boli by ste, chválabohu, preč od tej skazenej dekadentnej zábavy, chlastu, drog a kuriev, ktoré by ste striedali ako luxusné športiaky? Naaah drísty ( ;-) ).

 

Myslím, že by som nemusel použiť ani obe ruky na to, aby som spočítal v tejto republike tých, s ktorými by neobmedzené prostriedky nezamávali a nevyužívali by všetko, čo táto spoločnosť ponúka. Ak teda nerátam náboženských fanatikov, ale za tých by som sa tiež nezaručil.

 

Samozrejme, o zlatokopku sa treba riadne finančne postarať a platí, že čím viac peňazí, tým väčšie svinstvá si môžete dovoliť. Karta bez limitu, dovolenky niekoľkokrát ročne do tých najexotickejších destinácií, auto prémiovej značky (extra pre ňu) a ukážkový dom v lukratívnej časti mesta sú samozrejmosť. Ideálne je ešte jedna vila/apartmán niekde v známej oblasti, čo dobre znie, ako Cannes, Monaco a aby nemala ďaleko na nákupy do hocjakej svetovej metropoly. Tam ju môžete priebežne posielať si odfrknúť na nákupy, kým vy u vás doma zorganizujete swingerspárty, nebudete sa predsa s ostatnými deliť o to, čo je vaše, na to si privediete jednu z náhradníčiek.

 

Ku zlatokopke sa nemusíte nevyhnutne správať zle. Môžete byť aj milý a pozorný, urobiť jej masáž, dlhú predohru a dopriať jej skutočný orgazmus. Práveže pri zlatokopke si môžete vybrať, ako s ňou zaobchádzať, vždy podľa toho, na čo máte chuť vy. A aj keď zlatokopka znesie hrubšie zaobchádzanie, nejaká ta modrina sa vždy vstrebe, netreba to preháňať, nikto si predsa nechce poškodiť svoje bentley. Pri zlatokopke sa môžte naplno odviazať, šukanie do úst je už štandard aj medzi bežnými babami, zato výrazy ako šukaj, ty defka sú vítané.

 

Preto neodsudzujem zlatokopky, že si vybrali ten svoj smer, spôsob života. Som za zlatokopky vďačný. Som gentleman :-)

 

PS: Stránky, kde si ľahko môžete násť spoločnosť:

www.misstravel.com ich spot je tu

www.seekingMillionaire.com

www.whatsYourPrice.com