Ľudia útočiaci na tradičnú rodinu sú ako utečenci – je ich veľa, pribúdajú a najmä ich tu žiaden správny Slovák nechce pretože s každým ďalším si len zatĺkame klinec do rakvy našej civilizácie. Čo je ale jednoznačne najhoršie, žijeme v dobe tak zvrátenej a šialenej, že ich ani nemôžeme naložiť do člna uprostred oceánu a potom do neho napáliť torpédo, pretože za to môžeme byť obvinení z mnohonásobnej úkladnej vraždy alebo dokonca z genocídy, akoby to boli ľudia, alebo čo. Odsúdenie elitárskej bratislavskej kaviarne môžeme získať už len tým, že im odporučíme, aby išli do pi tam, odkiaľ prišli.  Títo samozvaní elitári nechápu, že momentálne bojujeme v kultúrnej vojne o zachovanie našej civilizácie a akýkoľvek ústupok môže mať za následok koniec sveta, ktorý poznáme, a víťazstvo kultúry smrti.

 

Bohužiaľ nedávno utrpela v kultúrnej vojne kultúra života ďalšiu porážku. 19 odvážnych, idealistických a zapálených poslancov si totiž povedalo dosť a rozhodlo sa postaviť rozpínajúcim sa liberálom, ako aj zdravému rozumu. Títo ľudia sa rozhodli, že je načase ochrániť tradičnú rodinu. Odvahu s akou sa týchto 19 statočných postavilo na jej obranu proti namysleným pravdoláskarom možno naozaj porovnať len so statočnosťou, s akou 7 statočných zo známeho westernu bránilo tradičnú dedinu pred nájazdmi akýchsi tmavých cudzincov spoza južnej hranice (všimnime si tú paralelu).  Akurát, že 19 statočných použilo radšej hlasovacie zariadenia, než by použili kolty, ktorými by postrieľali svojich protivníkov, ako to spravila partia ako Yula Brennera. Tu aspoň vidno, že bez ohľadu na to, čo o nich tvrdia ich politickí oponenti, sú to skutoční ľudomili.

 

Samozrejme, že už aj pred nimi boli politici, ktorí  pomáhali rodinám, ale zväčša to boli len ich vlastné rodiny. Miernou výnimkou bol  možno len minister Jahnátek, ktorý nepomáhal len jeho rodine, pretože človeku so srdcom tak širokým, ako má on, bolo zaťažko nepomôcť niekomu, kto za ním prišiel s prosbou o pomoc. Teda, pokiaľ bol prosebník z Komjatíc.

 

Avšak títo noví politici sú iní. Oni nepomáhajú len svojim rodinám. Oni pomáhajú všetkým rodinám. Oni vedia, že každá rodina si zaslúži ochranu už od začiatku. A najmä si zaslúži byť tradičná. A ako možno založiť tradičnú rodinu, pokiaľ sa deti počnú netradične? Bohužiaľ z neznámych pohnútok čoraz viac mladých ľudí volí rôzne netradičné metódy počatia dieťaťa. Môžme len rozmýšľať prečo ľudia v tejto veci viac veria lekárom než farárom alebo poslancovi Kuffovi. V každom prípade je smutné, že ľudia radšej podstúpia kadejaké lekárske zákroky, o ktorých nie je v Biblii ani zmienka, miesto toho, aby najskôr vyskúšali tradičné a stáročiami overené postupy ako napríklad modlitba, návšteva Lúrd, alebo nechať sa vyklátiť susedom a povedať, že dieťa splodil Duch svätý.

 

Tu si dovolím len trocha vytknúť našim zákonodarcom, že síce chceli obmedziť netradičné plodenie detí, no opomenuli netradičné rodenie a zabudli zakázať a trestať aj rodenie detí netradičnými spôsobmi, napríklad cisárskym rezom. Ale v konečnom dôsledku je to jedno, pretože ľudia sú už tak zblbnutí neustálym brainwashingom tuzemských presstitútok platených vrahmi z Wall streetu, že namiesto toho, aby zákonodarcom, ktorí túto smelú iniciatívu podporili, tlieskali a nosili ich na rukách, len ich urážajú a smejú sa z nich. Nemožno sa preto diviť, že sa príklad  19 statočných báli nasledovať aj ďalší poslanci a nakoniec ich  návrh parlamentom neprešiel.

 

Avšak, na tom nezáleží. História si nebude pamätať tých poslancov, ktorí počas hlasovania vyžierali lacnú tresku v parlamentnom bufete, ani tých, ktorí vo svojej kancelárii akurát vymýšľali, čo podlizovačné sa spýtajú premiéra na hodine otázok a odpovedí,  ba ani tých, čo akurát pre Nový čas fotili auto svojho straníckeho kolegu. Keď sa budú ľudia doma triasť schovaní pod kobercom, lebo vonku ich budú terorizovať davy imigrantov a netradične počatých detí, potom si možno uvedomia, akú chybu spravili, keď uverili slniečkárskej ideológii. No vtedy už  bude neskoro. V každom prípade, ja sa na to teším, lebo potom budem aspoň vám nihilistickým liberálom môcť povedať: „Ja som vám to hovoril, ale nie, vy ste ma nepočúvali!“ A oni si smutne uvedomia, akú chybu spravili, keď nevolili OĽANO alebo KDH.

 

Pretože práve Kuffa a spol. sú vizionári, ktorí vidia dopredu. Oni sú tí, ktorí jediní môžu zabrániť takémuto katastrofickému scenáru. Preto si zaslúžia, aby si ich história zapamätala, preto si zaslúžia, aby sme im poďakovali už teraz. Nie je tu miesto, aby som osobitne vymenoval a pochválil každého z 19 statočných, pretože v takomto prípade by môj článok bol PDNT,AHNDK - príliš dlhý na to, aby ho niekto dočítal do konca (ako každý hrdý Slovák odmietam používať americký akronym TLDR). Preto ocením len ich vodcu, hlavu hada, či ako sa tomu hovorí.

 

Štefan Kuffa, je bohabojný konzervatívny poslanec, ktorého neskazil ani pobyt v Bratislave, meste plnom ateistov, homosexuálov a podobne divných ľudí. Napriek svojej funkcii sa nesnaží hrať na niekoho, kým nie je, a správať sa politicky korektne. Ukázal, že na obranu rodiny používa nielen ústa, či hlasovacie zariadenie, ale dokonca aj vlastné ruky, keď len nedávno prefackal drzú dôchodkyňu, ktorá vyskakovala do jeho syna. Človeku, ktorý dôchodcov dobre nepozná sa síce môže zdať, že mlátiť ich je bezpečné, ale ten kto sa ich pokúsil predbehnúť pri nastupovaní do prostriedku hromadnej dopravy alebo im uchmatnúť posledné zľavnené kurča počas akcie v Kauflande vie, že zdanie klame. Navyše som si všimol, že na všetkých fotkách tá pani drží v ruke akúsi palicu, teda je evidentné, že chodí pravidelne ozbrojená. Tým, že sa Kuffa pustil do dôchodkyne, získal v mojich očiach status poloblba poloboha a naozaj len málo chýbalo, aby som ho považoval za úplného.

 

Dôkazom jeho ľudských kvalít je nepochybne už len to, ako na neho neustále kydajú povýšení kváziintelektuáli z mesta, ktoré vlastne ani už nie je Slovenskom. Podľa nich majú totiž rôzni imigranti, rasové a sexuálne menšiny a podobní „ľudia“ rovnaké práva ako nepočaté, prípadne nenarodené biele deti. Sú to presne tí ľudia, ktorí bezostyšne používajú antikoncepciu, alebo dokonca masturbujú, neuvedomujúc si, že každá spermia, ktorú doma utrú do záclony, mohla byť zárodkom budúceho života, ktorý práve zmárnili. Preto vyzývam mužov, nech si uvedomia, že semeno nepatria na tvár ani na prsia, ale do mušličky, prípadne ešte možno do vlasov.

 

Je naozaj škoda, že si Slovensko nevzalo príklad z Kuffu a jeho 18 pomocníkov. Nielenže sme mohli byť prvá krajina, ktorá by v dostatočnej miere chránila tradičnú rodinu, ale tiež prvou krajinou, ktorá dokáže cestovať v čase. Z večera do rána sme sa mohli posunúť v čase aj o 200 rokov späť, čiže približne do rovnakej doby, v akej teraz je Saudská Arábia, pričom každý vidí, že Saudoarabi sa majú celkom dobre. Ale netreba sa báť, ešte nič nie je stratené, pretože keď človek niečo chce, tak veľmi, ako chcú naši fundamentalisti poslanci za KDH návrat do 19. storočia tradičných hodnôt, Pán Boh mu vyhovie. Navyše nik nemá takú veľkú šancu splniť si svoje sny ako neodbytní blbci. Preto nám neostáva nič iné, ako čakať a zatiaľ sa trpezlivo modliť.