Nerozumiete si so super peknými ženami vo vašom okolí, no stále máte pocit, že žena po vašom boku by mala byť niečo medzi modelkou a herečkou? Máte frajerku, s ktorou si super rozumiete, no občas vás napadne, že by mohla byť o niečo krajšia? Netrápte sa – my sme pre vás pripravili zoznam piatich dôvodov, prečo je dobré mať škaredú frajerku.

 

1. Budete sa cítiť viac oceňovaný

Povedzme si pravdu - ak máte super peknú frajerku, nevyhnete sa pocitu, že si ju nezaslúžite. Stále sa budete snažiť byť super, pretože si budete myslieť ako ste to brutálne vychytali a že lepšiu si už nenájdete. A teraz si predstavte, že tento pocit má opačná strana. Ak si toto o vás myslí vaša frajerka – budete jej Bohom a urobí pre vás všetko.

 

2. Budete mať vymakaný sex

Jasné - možno budete zhasínať v spálni svetlo skôr ako by to bolo pri supermodelke, ale! Supermodelku chce pretiahnuť každý a tak je zvyknutá na to, že v posteli sa deje všetko samo. Menej pekné ženy to také jednoduché nemajú a tak už majú pripravených kopec trikov ako sexuálny život osviežiť, aby zostali v hre. Čo znamená, že budú ochotné urobiť takmer čokoľvek!

 

3. Budete mať imidž vyznavača vnútorných hodnôt

Ľudia ktorí majú škaredé ženy sú v spoločnosti viac vážení, pretože pôsobia, že ich zaujíma vnútro a nie len povrchná vonkajšia krása. Navyše budú mať ostatní muži pocit, že viete niečo čo oni nie a preto s babenkou ste – a vy sa môžete tváriť ako najmúdrejší na svete, aj keď pravdou je, že len nemáte na nič lepšie.

Pre ženy to však funguje presne naopak – sorry baby, ale ak vás uvidíme s nejakým starým hnusným chlapom – bude nám jasné že ste obyčajná zlatokopka!

 

4. Budete mať s frajerkou podobné záujmy

Aj keď modelky v rozhovoroch v časopise Maxim pôsobia, že majú rady autá, pijú pivo a sú to úplne bežné dievčatá – nie je to tak. Celý život dostávajú všetko na zlatom podnose, všetci sa smejú na ich vtipoch a milujú ich nech urobia čokoľvek. Načo by sa teda zaujímali o to čo vy, pracovali na sebe a mali bohatý vnútorný život? To zas škaredé ženy presne naopak – tie sú skvelými milenkami aj najlepšími kamarátkami v jednom!

 

5. Opitý sex je oveľa väčšia zábava

Opitý sex je super. Žiadny stres, žiadne obavy z toho, že sa vám nepostaví, alebo že budete nešikovní. Po ôsmich panákoch sa každý muž cíti ako Rocco Sifredi a navyše – jeho partnerka vyzerá tiež ako Adriana Lima. Ak už vaša frajerka vyzerá ako Adriana Lima, o čo lepšie to po drinkoch môže byť? Keď je žena škaredá, v opitosti bude ten rozdiel oveľa väčší!

 

Nebojte sa škaredých báb! Aj keď nerobia dojdem "na prvú" - za karosériou Trabanta sa častokrát ukrýva motor z Veyrona!

 

foto: https://www.uglypeople.se