Vyrástla som v presvedčení, že ženy sú inteligenčne rovné chlapom. Potom som objavila ženské časopisy a začala som pochybovať. No schválne, napíšte mi názov časopisu, ktorý je orientovaný na mužské publikum a články v ňom sú tak informačne hodnotné, že sa v nich nedozviete viac, ako ste si prečítali v nadpise. Je v nadpise článku na webičinci otáznik? Celý článok bude tvoriť vata, aby ste zistili, že ani autor odpoveď na otázku netuší. Nájsť kvalitný ženský časopis je rovnako ťažké ako nájsť článok bez výkričníka v nadpise v Novom Čase.

Dokonca aj v Playboy-i nájdete zaujímavé články. (Moja spolužiačka z výšky vytiahla ako aktualitku na poisťovníctve článok z tohto časopisu. Keď prečítala zdroj článku, nastal samozrejme rehot, ale článok to bol naozaj dobrý.)

Samozrejme, nikto mi nikdy nedržal pištoľ pri hlave, aby som si ženské časopisy čítala (i keď podľa mojej kamarátky sú tieto časopisy vhodné do vlaku, lebo tieto časopisy sa nečítajú, ale pozerajú). A tak sme sa s časopismi míňali, až kým som nedostala ako dar pri narodení dieťaťa predplatné časopisu o starostlivosti a výchove detí. Považovala som to za praktický darček. Na materstve je pre mňa veľa nových vecí, preto som sa tešila, že sa podozvedám nové veci. To som nevedela, že zase budem mať dôvod pochybovať o ženskej inteligencii, lebo naozaj netuším, pre koho sú písané články ako:

7 zaujímavostí, ktoré by ste mali vedieť, ak sa snažíte o bábätko!

Tento článok nie je dostupný na webe, ale tu je dôkaz, že som si tento článok nevymyslela:

1. Ktorá poloha je pre počatie najlepšia?

Nedozviete sa. Respektíve sa dozviete, že tá, ktorá je „prínosná pre vás – ako pár, a ktorá vám v danú chvíľu vyhovuje. Obom!“ Takže všetci, čo sexujete v polohách, ktoré vám nevyhovujú, máte konečne dôvod s tým prestať.

2. Existujú pozície, ktoré nám môžu pomôcť počať chlapca alebo dievčatko?

Samozrejme. Keď sa muž udrží počas celej súlože tak, aby bol naklonený na jednu stranu (je jedno, či pravú alebo ľavú, dôležité je byť naklonený), výsledok jeho snahy bude chlapec. Totižto spermie nesúce chromozóm X sú väčšie ako spermie, ktoré nesú chromozóm Y a tým pádom sú aj ťažšie. Preto pri naklonení na stranu klesnú nižšie a ako prvé bojujú o vajíčko spermie nesúce chromozóm Y.

Za túto teóriu by ma biológovia utĺkli figurínou ľudského tela, ale uznajte, čo si asi myslela autorka daného textu o ženách, ktorým vyvracia tento mýtus. Naozaj netuším, pre ktorú ženu vychovanú v štáte, kde je povinná 10-ročná školská dochádzka a ktorá bola dovzdelaná časopismi ako Bravo girl, je novinka, že tá správna poloha pre počatie chlapčeka / dievčatka neexistuje. Koniec tohto odstavca oblaží svoje čitateľky tvrdením, že veď vždy je 50-percentná šanca, že sa podarí to pohlavie, ktoré by ste si želali. To tu nikto nepočíta s hermafroditmi?

3. Musíme dosiahnuť orgazmus?

No, čo myslíte, musíme? Nebudem vás napínať, u mužov je to žiadúce, u žien síce tiež, no ide to aj bez neho!

4. Po milovaní sa nehýbať, zdvihnúť panvu alebo bicyklovať!

Ak stretávate ženy v zvláštnych časoch na bicykloch, napr. o jedenástej večer, tak už viete, prečo to robia.

5. Ako často sa milovať?

Často. Ale nie príliš často. Proste tak akurát.

6. Notebook na stôl, prosím!

Ste muž, potrebujete si kúpiť nový PC a zároveň ste sa už vo vzťahu dostali do fázy, keď vás oplodneniachtivá partnerka vyčerpáva natoľko, že sa v práci kolegom začínate chváliť, koľko dní sa už úspešne vyhýbate sexu? Tento bod v článku vám pomôže zdôvodniť kúpu toho PC pred partnerkou, s tým druhým bodom si musíte poradiť sami.

7. Bez stresu a v kondičke

Šokujúce odhalenie na záver. Stres neškodí len ľudom v zápchach, v práci, vo vzťahoch, atď. ale aj pri počatí. Proste spomenúť stres sa patrí pri čokomľvek, keď idete ľudom radiť v živote. Chcete navariť dobrú večeru? Nestresujte sa. Vidíte, proste spomenúť stres treba. Navyše ako by ste inak dosiahli magicku hranicu 7 zaujímavostí?