Teší ma, že Braňo a Nora, aj keď o nich nie je v poslednej dobe veľmi počuť žijú a darí sa im. Bývalá manažérka a účtovníčka Nora sa na plný plyn pustila do budovania svojej značky Nora Mojsejová Fashion a (bohužiaľ už pomenej) sa venuje komentovaniu diania na Slovensku. Ale ani Braňo nezaháľa a nedáva sa zahanbiť. Na leto nám pripravil „Letnú hymnu“ s názvom „Pijeme Fernet cez internet“...

 

 

Je stále aktívnym prispievateľom na svojej webovej stránke a v poslednej dobe si pre nás aj s Norou pripravil dve skvelé novinky.

 

V prvom rade Braňo Mojsej začal maľovať! Braňo síce nemá žiadne maliarske vzdelanie (ak teda nenavštevoval popri Obchodnej akadémii Otta Brucknera aj nejaké utajené kurzy o ktorých nevieme), je hudobníkom a dlhé roky pil (pije?) – no aj tak ako sa zdá pocítil znova tvorivý pretlak a vrhol sa na maľovanie. Ako vidíte nižšie, jeho tvorba by sa dala zaradiť k abstraktnému umeniu...

 

branomalba

 

Braňo sa k tomuto obrazu vyjadril na svojej Facebookovej stránke nasledovne: „Tento obraz som dokončil dnes, má už svojho majiteľa, zajtra začnem ďalší maľovať ale dopyt nepokryjem, to sa nedá ani urýchliť ani samo namaľovať!“ Chápeme Braňo. Umenie – to musí prýštiť priamo z duše a tá sa nedá dojiť ako kravské vemä.

 

V každom prípade z nejakého podobného miesta vyprýštila ďalšia geniálna myšlienka na produkt, ktorý by mohol niesť Mojsejovský branding – na parfémy! Áno. Braňo a Nora majú svoje parfémy. Bližšie informácie zatiaľ nemáme, ale fotky flakónov nižšie potvrdzujú, že Braňo a Nora využili stránku umožňujúcu si naklikať vlastné parfémy a nakonfigurovali si každý vlastný parfém.

 

branovona

 

Veríme, že sa tieto skvelé vôňe dostanú čoskoro na pulty predajní a každá žena a muž budú čoskoro môcť voňať ako Norine podpazušie v sparný letný deň a Braňove kožená bunda po koncerte skupiny Challenge.

 

 

foto: branomojsej.sk