Dopozerali ste komplet Show Billa Cosbyho, Roseanne aj Seinfelda, dali ste celý Big Bang Theory a IT Crowd a vo vašom živote sa zmráka, lebo začínate byť odsúdený na rozhovory s frajerkou, s ktorou si už nemáte čo povedať? Mám pre vás riešenie. Keďže som sitkomový fanatik, spísal som vám pár nových aj „nových“ seriálov, ktoré stoja za to si pozrieť.. Pod každou popiskou je navyše link na webstránku aj torrent seriálu, aby ste si ho mohli hneď užiť..

 

Začnime tými staršími, no stále neznámymi:



It’s always sunny in Philadelphia – Traja kamaráti a sestra jedného z nich zdedia bar. O prevádzkovaní baru vedia prd, kamaráti sú len preto, že sa s nimi nechce kamarátiť nikto iný a v princípe si idú každý len za svojimi cieľmi. Sú to navyše takí lúzri, že aj pol roka nezamestnaný Jožo so základným vzdelaním je oproti nim super úspešný človek. Po niekoľkých dieloch sa k nim navyše pridáva Danny DeVito v postave skrachovanca, ktorému sa rozpadlo manželstvo a ktorého musia medzi seba zobrať, lebo len vďaka jeho prachom ich bar stále existuje. Seriál je už v siedmej sérii, takže toho máte na pozeranie dosť.

 

pic1


Web:          https://www.fxnetworks.com/shows/originals/sunny

Torrent:     https://btjunkie.org/torrent/Its-Always-Sunny-in-Philadelphia-Season-1-2-3-4-5-amp-amp-6/43584ddb6ed03f413ef34718111697573c839ed30eb9

 


The Office – V Česku tento seriál bežal pod názvom Kancl a v Amerike v súčasnosti beží 8. séria (začala 22. 9.). Seriál je o príbehoch zamestnancov veľkého open Office vo firme predávajúcej kancelársky papier, ktorá sa pomaly ale isto stáva pod tlakom konkurencie zbytočnou. Jeho hlavnou hviezdou je Steve Carrell, ktorého poznáte napríklad z práve bežiaceho filmu Blázniová hlúpa láska. Seriál vymyslel Ricky Gervais a jeho prvé dve série bežali v anglicku s pôvodným – anglickým obsadením. Prvá séria sa v Amerike navyše nakrúcala podľa britských scenárov, takže ak si budete prvú sériu púšťať striedavo v britskom a americkom prevedení, môžete si užiť pohľad na dva rôzne prístupy k jednému scenáru od rôznych tvorcov..

 

pic2


Web:          https://www.nbc.com/the-office/

Torrent:     https://btjunkie.org/torrent/The-Office-US-Season-01-720p-WEB-DL/43585beaeae1223212d7f5330bc5c6bd8217ac09c3db

 

 

Modern family – spája príbehy troch rodín – dvoch gayov čo si adoptovali ázijské dieťa, dvoch manželov s troma deťmi – malým hlúpym synom, sexi tínedžerkou a jej mladšou, bifľošskou sestrou a starnúceho právnika s jeho mladou ženou, ktorá si priviedla malého tučného mexického syna. Toto nastavenie umožňuje nakombinovať množstvo uveriteľných a vtipných príbehov, ktoré pobavia široké spektrum divákov. Aj keď celá zápletka možno znie trápne a pateticky, seriál taký určite nie je a korunu mu nasádza aj herec Ed O’Neill, známy zo seriálu Ženatý so záväzkami, v skvelej postave milionárskeho právnika, ktorý už zažil všetko.

 

pic3

 

Web:          https://abc.go.com/shows/modern-family

Torrent:     https://btjunkie.org/torrent/Modern-Family-S01-Complete-720p-BluRay-x264-REWARD/4358f52b9f912281b93144a118f7bc0fe0cda96e4f64



Curb Your Enthusiasm – Larry David je scenárista, ktorý vymyslel seriál Seinfeld, napísal prevažnú časť jeho dielov a momentálne žije v bohatstve a prosperite v Los Angeles. Larry však má jeden problém – sám seba. Vadí mu nespravodlivosť a neprávie páchané v bežnom živote a tak sa háda. Znova a znova a dookola a snaží sa dosiahnuť aby boli ľudia fér, rozumní a robili všetko „tak ako sa má“. Navyše má šťastie na nešťastné situácie, do ktorých sa často bez svojho pričinenia dostáva. Seriál sa trošku pomalšie rozbieha, no treba mu dať šancu – za tú nás odmení minútami a minútami veľmi zábavného zdieľaného trápna.

 

pic4


Web:          https://www.hbo.com/curb-your-enthusiasm

Torrent:     https://btjunkie.org/torrent/Curb-Your-Enthusiasm-Season-1-7-Complete-mkv-x264-YIFY/4358a997fc4db77d338d886bcd320fe325191d2e965b

 

 

The Extras – Seriál Extras to už má spočítané a nové epizódy sa už nenakrúcajú. Seriál však určite stojí za vzhliadnutie, pretože je top podľa môjho názoru to najlepšie čo v britskom sitcome vzniklo. V súčasnosti už hviezda svetových rozmerov Ricky Gervais tu hrá neúspešného herca-komparzistu túžiaceho po ozajstnej filmovej kariére. Preraziť sa mu nedarí, jeho stredný vek mu nepomáha a do cesty sa mu pletú jeho nahlúpla kamarátka, neschopný manažér a jeho konkurent – podobný herec, v podobnom veku, ktorého navyše manažuje ten istý človek ako jeho. Na frustrovaného Ricky Gervaisa v súboji s neľútostným svetom filmu a televízie a vlastným otrasným charakterom je radosť sa dívať!

 

pic5


Web:          https://en.wikipedia.org/wiki/Extras

Torrent:     https://btjunkie.org/torrent/UK-Extras-Series-Seasons-1-amp-2/3952675e1d87ddd5981cfe89edbca74ba48d1895dc02

 

Foto: nbc.com, abc.com, loripuente.com, bbc.co.uk, FXnetworks.com