SPÔSOB KARANTENIZÁCIE:

Digitálne knižnice. Steam. Epic Games. Iné knižnice sú tiež dostupné. Prístup po zaplatení poplatku. Pravidelne v zľave.

POZADIE:

Hra od Remedy Entertainment, rok vydania 2019. Žáner: akčný, paranormálny, pohľad z tretej osoby. Lineárny príbeh, mysteriózny, chladná estetika. Dostupné dva dodatočné datadisky. Svedectvá osôb, ktoré sa s objektom stretli, hru odporúčajú a dávajú jej vysoké hodnotenia. Humor suchý, takmer žiadny. Najmä sarkazmus.

OPIS OBJEKTU:

Stal sa menší incident. Mrakodrap uprostred mesta New York, ktorý sa schováva na najviditeľnejšom mieste. Zvykne meniť tvar zvnútra podľa toho, ako sa cíti. Štýl: brutalizmus. Máte úlohu. Áno, nejaká úloha to je, sem sa len tak hocikto nedostane. Áno, mal by tu byť. Tak ho poďme nájsť. Preto ste tu naozaj. Kvôli vášmu bratovi.

Odporúča sa myš a klávesnica, pokročilý výpočtový hardvér je odporúčaný, ale nie potrebný. Vďaka Nvidia DLSS sa dajú určité limity obísť. Používať opatrne, odporúčame Quality nastavenia. DX11 to istí. Informácie sú minimálne. Kontext je minimálny. Viete len toľko, koľko potrebujete vedieť.

Stal sa incident. Určitá osoba vpustila do budovy určité hlasy. Ale to vpustenie prišlo zvnútra. Áno, niekto pustil hlasy dovnútra zvnútra. Údržbár vás nasmeruje na miesto činu. Tú krv si netreba všímať, to je len výsledok menšieho rekvalifikačného testu. Riaditeľ neprešiel. Ste na rade.

Prešli ste? Výborne. Gratulujeme, ste nový riaditeľ FBC – Federal Bureau of Control. Vašou hlavnou agendou je riadiť hľadanie, skúmanie, karantenizáciu a ochranu pred Upravenými Objektmi. Snažte sa im porozumieť. Niektoré Objekty sú Nestabilné, opatrne. Mnohé z nich sú zodpovedné za Udalosti Pozmeneného Sveta (AWE). Ako Riaditeľ si viete niektoré Objekty Sily na seba [CENZUROVANÉ] a získať z nich určité schopnosti.

Služobná Zbraň, niekoľko foriem podľa ľubovôle držiteľa. Viete vytrhávať veci a hádzať nimi svojou mysľou. Levitácia. Aj iné veci sa nájdu. Tie levitujúce [CENZUROVANÉ] si nevšímajte, ale ak sa začnú hýbať, všímajte si ich s najvyššou pozornosťou a prioritou. Zbraň sa zíde. Nutná aktívna obrana.

Máte úlohu. Zastavte tie hlasy, prevezmite Kontrolu. FBC je zamorená týmto tajomným hlasom, ktorý má neblahé účinky na ľudskú psychiku, ale postihuje osoby aj po fyzickej stránke. Máte aj svoju agendu, je nám to jasné, Riaditeľ. Všetko treba spraviť poporiadku. My pomôžeme vám, vy nám.

Čistenie. Oddelenie za oddelením. Nájdite zdroj nákazy, zachráňte koho môžete, nájdite repelent, Správna Rada vám poradí. Stačí zdvihnúť [CENZUROVANÉ].

Máte na to / Odvaha / Nerozvážnosť

Svetu hrozí nebezpečenstvo / Katastrofa

Riaditeľ zlyhal / Prepustený / Ukončený

Nesklamte nás / Skúšobná doba / Smrť / Veríme vám?

Odporúča sa nelámať si hlavu. Čo sa stane, to sa stane. Všetko bude vysvetlené. Všetko sa dozviete včas. Niečo sa nedozviete vôbec. To nevadí. Len opatrne, máte silu, ale aj krehkosť cukrového skla. Pevné nervy. Nenechajte sa zlákať hlasmi.

Pridaj sa k nám Chceš sa k nám pridať Je nám skvele Tak skvele Nechaj sa viesť Hlas je pravda Sme šťastní Aj ty môžeš cítiť šťastie Chceš tomu uveriť Hlas ti ukáže cestu Hlas chce pre svet len dobre Pridaj sa k nám Ty vieš, že je to pravda Chceš aby to bola pravda Chceš aby to bola pravda Pridaj sa Pridaj sa Pridaj sa Šťastie prichádza

RIZIKO OBJEKTU:

Monitoruje sa, plán karantenizácie pripravený, ref. 68747898

ADDENDUM:

Vytesnite hlasy, údržbár vie čo treba robiť. Nájdete ho keď to bude potrebné. Aj on vás. Má svojské manierizmy. Treba upratovať.

Viac informácií v materiáli 54864587

Detailná správa z expedície dostupná u [CENZUROVANÉ]

URČENÉ VŠETKÉMU PERSONÁLU FBC

Od 16.11. sa budú organizovať školenia zamerané na komunikáciu s vonkajším prostredím a na správnu interpretáciu internetovej komunikácie. Aj keď sme nezaznamenali dramatický nárast konšpirátorov vzhľadom na nárast obyvateľstva a prístupu bežnej populácie k internetu, je to práve internet, ktorý týmto osobám umožňuje svoje teórie o ovládaní sveta Silami šíriť medzi ľuďmi.

Školenia sa musia zúčastniť všetci zamestnanci.

Nasledujúce pokyny nadobúdajú účinnosť okamžite:

  1. Nevyvracajte teórie o Silách, nechajte konšpirátora, nech premostí inam
  2. Ak konšpirátor odmieta premostiť, premostite vy
  3. Opýtajte sa konšpirátora, či hral hru Control. Ak áno, poznamenajte, že Najstarší Dom by sa im nikdy nezjavil, dôvod uveďte podľa ľubovôle
  4. Ak Control nehral, odporúčať. Pravdepodobnosť, že sa nevystaví Objektu je hraničiaca s istotou. Neodporúčanie či kritika len povzbudzuje zvedavosť konšpirátora

Ďalšie pokyny sa dozviete na školení.

Štandardný protokol počas náhodných návštev bežnej verejnosti vo vestibule FBC platí doteraz, pripravujeme však úpravy.

Team rádiostanice AO sa zúčastní dodatočného školenia.

Buďte opatrní.

Jesse Faden

Riaditeľ

...

knihy, hry, filmy, hudba, všetko sú to okná do iného sveta, príjemné úniky mimo realitu. niektoré trochu menej, ale tak nebudem súdiť. keď sa na trhu objaví hra, ktorá ponúka ešte zvláštnejší únik do iného sveta, len ho zasadí do prostredia ako zo zlého sna – lucídneho sna, môžem povedať, že aj keď som control od začiatku do konca prešiel iba raz, aj keď hra občas pôsobí ako brodenie sa denníkom snov fínskych developerov po tripe do sauny v úvodzovkách, na rozdiel od reálneho sna, control sa mi zapísal do pamäti a nechal vo mne viac otázok než odpovedí. veľmi málo hier, ale aj filmov, videí či hudby; veľmi málo média vo mne zanechalo akúsi stopu. control je niečo úplne iné, ale úplne podobné, ale úplne iné – dejú sa veci, sú zvláštne, nič nedáva zmysel, o ničom sa poriadne nevie, ui, zvuky a hudba sú minimálne, priestory chladne veľkolepé. kontrasty. a nepýtam sa, proste idem, veď čo bude, to bude. časom si človek zvykne a prestane sa čudovať všetkému neprirodzenému, proste bežný pracovný deň. som veľmi zvedavý na pokračovanie.

dávam veľmi silných 8 z 10 bodov