Kamaráti!

 

Život nás bije. A to tak, že dosť. Nielen, že žijeme v Mordore, ale akoby to nestačilo, ešte aj žijeme v Mordore. A kto normálny z Mordoru sa bude trepať  405 km tam a 405 km späť, dokopy desať hodín aj s pišpauzami, na Bratislavské dailystretko? Nie, stačilo!

 

Dokážeme to aj sami a preto si spravíme stretko vlastné. A tak ty, áno TY, kto si z Košíc, Prešova, Michaloviec, Bardejova, Humenného, či dokonca z Popradu, skrátka z marginalizovanej časti Slovenska, neváhaj! Nehanbi sa a príď na historicky prvé Mordor stretko, ktoré sa uskutoční ako inak v Mordore, teda v najkrajšom meste na Slovensku, v Košiciach, v sobotu 28. februára a 19.00 v Keltskej krčme na Hlavnej 80 (na prvom poschodí vo dvore). Heslo je DM. 

A teraz vážne. Keďže ide o premiéru a absolútne netušíme, koľko z vás naberie odvahu a príde, teda pre koľko ľudí bude treba ohradiť stôl policajnou páskou, bolo by fajn, keby ste o sebe v diskusii dali vedieť.

 

A pretože máme dobré srdiečko, srdečne pozývame aj všetkých DMkáčov z Bratislavy (aj keď fakt netuším, na kieho oného by sa sem trepali).