Na kolotočoch sa dá napočítať pekné číslo gýču. Všade naokolo sa točia ľudia do rôznych uhlov, robí sa ružová, prípadne zelená cukrová vata, strieľa sa do plyšových macov a do všetkého burcuje tá pravá "kolotočárska muzička". Americká speváčka Dev nahrala svoj debutový album The Night the Sun Came Up, ktorý by do tohto prostredia celkom zapadol.

dev

Jej webová stránka je www.devishot.com, akože Dev is hot... a Dev tvrdí, že je iná. Vyrastala na hip hope a tak, blabla, koho to zaujíma, veď predsa DEV IS HOT! Keď jej manažmnent zistil, že nemá talent a album bol už hotový, dostala pravdepodobne imperatív, aby vybrala kozy vo videu na jej aktuálny hitík šmrncnutý saxofónom In The Dark. Všetko je ale, samozrejme, veľmi decentné a všetky tri intímne miesta jej držia nejaké ruky. Aha:

 

 

Sorry Dev, si sympatická, ale spievaš tak priemerne, že keď si človek pustí tvoj album, tak nevie, či počúva Ke$hu, Fergie, Innu alebo Martinnu z deviateho poschodia, čo sa práve sprchuje a pospevuje si pri tom. Tá je dokonca možno aj viac hot ako ty, čomu nasvedčujú jej duck face fotky na Facebooku. A ty také na devishot.com nemáš.

 

Najskôr bola Dev cez YouTube masírovaná masám ako interpretka electrohopu a nebolo to také zlé. Skladba Fireball mala svoju náladu, debilný text, priemerný spev, ale Dev tu bola ešte prezentovaná ako gangsta-glam-girl pop slečna. Tá baba sa vezie na BMX, je sexi a skladba je miestami melodická, dalo sa povedať:

 

No a teraz je Dev už iba hot a má rada paaartyyy:

 

obrázok: Facebook

album cover obrázok: Universal Republic