Ako včera informovala facebooková stránka kultúrneho združenia a4 – nultý priestor, súťaž mesta na 5 ročné fungovanie v priestoroch V-klubu vyhralo združenie známeho kúzelníka Alexandra Geriča CYLINDER, založené len 5 dní pred uzávierkou súťaže.

 

Konečne sa vo Véčku nebudú len premietať čudné artsy-fartsy filmy, hrať divadlo ktorému bežný človek vôebc nerozumie a organizovať hudobné festivaly so žánrami o ktorých nikto nepočul. Toto kultúrne šialenstvo nahradí kvalitná kúzelnícka produkcia pod dohľadom toho najskúsenejšieho – kúzelníka Alexandra, ktorý (citujeme z wikipedie) „Pôsobil aj ako predseda Klubu kúziel Bratislava pri PKO Bratislava, člen odborných porôt na domácich i zahraničných festivaloch, prehliadkach a súťažiach a tiež ako prednášateľ a lektor.“

 

Internetoví blogeri už zverejnili aj predpokladané logo, názov a program nového centra na január, ktorý dáva tušiť, že sa máme na čo tešiť..

kuzlo1

Veríme, že priestor bývalého Véčka, ktorý bol doteraz v rukách čudných indivíduí zanášajúcich našu mládež podivnými subkultúrami sa zmení. V rukách kúzelníka snáď táto zmena príde ako mávnutím čarovného prútika.. Držíme palce Alex!

 

alex1