A už mám toho akurát tak dosť!

 

Každý týždeň znova a znova musím znášať to isté - ako ma takmer každý bez zjavného dôvodu nenávidí!

Nechápem....čo som vám spravil? Ja som sa na začiatok týždňa prihlásil úplne dobrovoľne, lebo som chcel mať svoju robotu čo najskôr z krku a mať zvyšok týždňa voľno, a čo mám za to? Čím som sa tak hrozne previnil?

 

Je to ten nejaký týždňovodňový fašizmus alebo čo, nemať niekoho rád len preto, že si vybral - pre vás - zlý čas kedy a kde bude. A za to môžete len vy a vy, ľudia.

Máte spackané životy, chodíte do práce, ktorá vás nebaví a už v pondelok sa tešíte na víkend. Neobjektívne milujete len ten váš ňuňu Piatoček, aby si väčšina z vás mohla vyliať mozog z hlavy šnapsom alebo nejakou duniacou hudbou, tak preležať víkend v agónii a po víkende sa znova vrátiť k realite, k tej pravej krutej realite, k tej, ktorá vás tak štve.

Ale asi by som si mal zvyknúť, že ľudia nenávia hlavne toho, kto im ukazuje pravdu, nech je už akokoľvek krutá. Aby ste sa zmierili s tým, že život nie je len o tom chlemtať, baviť sa a chodiť po výletikoch, ale aj o drine.

 

Kde máte, vy, vraj vrchol tvorstva, aspoň trochu sebakritiky? Namiesto toho, aby ste sa kukli na seba, hejtujete mňa, obyčajný pracovný deň. Ja predsa nemôžem za to, že musíte ísť do práce, alebo že od pondelka začínate chudnúť, cvičiť alebo prestávate fajčiť.

Môžem ja sám za to, že ten život nie je ľahký? Beriete si ma do huby len preto, že som kde som a som čím som. Ráno som videl tričko "Dear Monday - F*ck you!" ... a vieš čo? F*ck you, too! Strčte si aj tie memečka, ktoré ukazujú ako by vyzeral Pondelok keby bol človekom tam, kde slnko nesvieti. Však kto by chcel byť prirovnávaný k tomu, že vyzerá ako Fico?!

 

Prečo nemôže byť osočovaná napríklad taká Streda? Však to je tiež celkom nanič deň. Predchádzajúci víkend bol dávno, do toho ďalšieho ešte ďaleko... Ale nie, radšej budete používať dvojitý meter...tak dobre!

Ale ja vás varujem - ja sa raz, vážení, seriózne naštvem. A odídem z týždňa. A potom si budete musiet nájsť nový deň, ktorý budete hejtovať, vy pracovnodňoví rasisti!