Asi ste to už tušili. Možno ste to videli naživo. A možno ste to (bohužiaľ) zažili na vlastnej koži. Aj keď ženy stále dookola mindžujú na to, že ich týpci nemajú empatiu, nekupujú im kvety, či poriadne nekomunikujú – keď to zmenia, vykašľú sa na nich.

 

Ženy skrátka nechcú milých, vymäknutých, dobrých chlapcov. Prečo?


Dobrí chlapci nevyzerajú, že by ju vedeli ochrániť

Aj keď čas jaskýň a mamutov je už preč, niečo z myšlienok na pocit bezpečia v ženách zostalo. Ženy chcú mať pocit, že ich dokáže muž ochrániť. Aj dnešný svet má mnoho nástrah – zlodejov, násilníkov, či protivných tupcov a žena chce vedieť, že má niekoho na koho sa môže pri stretnutí s týmito ľuďmi spoľahnúť.


Milí chlapci sa príliš snažia

Milí chlapci vidia ženu na piedestáli a správajú sa k nej ako keby bola bohyňa. Stále a všade. Sú príliš násilní, cítiť na nich, že odkladajú svoje potreby, len aby naplnili potreby ženy. To môže byť na chvíľu milé, ale aj žena je (prekvapivo) len človek a nech stále stať na piedestáli z ktorého môže spadnúť...


Milí chlapci sú predvídateľní

Väčšina ľudí žije predvídateľným životom – zoznámia sa, vezmú sa, majú deti, zostarnú a idú do dôchodku. Takáto predvídateľnosť však už stačí. Žiadne žena nechce muža, ktorý je predvídateľný v rozmedzí dní či hodín. Ženy hľadajú aspoň trochu spontánnosti a nečakaných udalostí.


Milí chlapci chcú aby ste na nich boli milí

Milí chlapci sú natoľko milí, ústupčiví a vždy sa obetujú, že potom očakávajú, že oj ostatní budú milí na nich. Ak sa tak nedeje, stavajú sa do pozície obete – chúďatka, ktoré trpí lebo sú na neho všetci zlý. Žiadna žena nechce muža s komplexom mučeníka.


Milí chlapci sú nedôveryhodní

Nikto nevydrží byť stále milý. Aj Nelson Mandela má určite nahovno dni. Ak ste stále milý a príjemný, na každého kto vám príde do cesty, môže to vyznieť umelo. Ak ste stále na všetkých milý, možno by ste sa mali zamyslieť nad svojimi ozajstnými pocitmi a občas ich dať najavo.


Milí chlapci nie sú žiadna výzva

S milými chlapcami je veľmi jednoduché zostať nenalíčená v teplákoch na gauči s čipsami a pozerať telku. Nevadí to, pretože je jasné, že taký muž vás nikdy neopustí. Ženy však chcú pri sebe niekoho, kto pre ne bude výzvou – niekoho kto ich bude prebúdzať, debatovať s nimi, nútiť ich rásť. To robí vzťah zaujímavým.


Milí chlapci vyzerajú nesebaistí

Milí chlapci často tak túžia po prijatí a láske, že nikdy neviete, či sú so ženou preto, že sa im páči, alebo len preto, že vôbec prejavila záujem. Na jednej strane sú super „trtkom“ pre ženy, ktoré si potrebujú upraviť ego a dostať drink zadara. Na druhej strane – to je všetko. Každý učíme svoje okolie ako sa k nám má správať a ak je niekto neistý a potrebuje len „niekoho“, bude sa ten niekto k nemu správať povýšenecky. Nikto nemá rád neistých mužov.


Milí chlapci nie sú sexy

Ženy neočakávajú, že to bude s milým chlapcom fungovať v posteli. Chcú byť s mužom, ktorý preberie kontrolu a spraví to čo má. Ak ste celý čas jemný, milý a opatrný – nie je to sexy. Žena chce aby ste ju vedeli uspokojiť a nechce sa cítiť v posteli ako čínsky porcelán.


Milí chlapci sa nesprávajú ako muži

Niektorí muži si myslia, že to, že sa stále ženy pýtajú na jej názor znamená, že sú citliví, no často sú len a len otravní. Ženy chcú muža, čo vie vybrať reštauráciu, spraviť plán a urobiť rozhodnutie. Stále sa musieť rozhodovať je pre ženy otravné a muž pri tom pôsobí ako keby nemal gule.

 

Čo je teda výsledkom? Na to aby ste zbalili ženu nemusíte byť arogantný čurák, stačí mať chrbtovú kosť. Musíte sa mať rád, cítiť sa sám so sebou dobre a vedieť dať najavo svoj názor. AK nie je žena mentálne nestabilná, nechce chodiť s naozaj zlým chlapom – chcú muža, čo ich bude rešpektovať, ale bez toho aby sa im 24 hodín denne pchal do zadku. Ženy vás neodmietnu preto, že ste „príliš milý“, ale preto, že sa správate ako rohožka pred dverami.

 

zdroj: https://www.askmen.com/dating/heidi_500/542_why-nice-guys-finish-last.html