Inšpiráciu na dnešný článok som dostal na Dušičky. Rodinné okolkosti a.k.a. chorá žena a decká ma prinútili navštíviť moje rodné okresné mesto zapadného Absurdistanu osamote. Len tak sám bez rodiny, obehať cintoríny. Auto naložené sviečkami ako mníšky cestujúce na letný tábor a v hlave pokokot myšlienok.

Prídem k rodičom, jasné, že k mojim! Až taký chuj, aby som išiel dobrovoľne a sám k svokrovcom, nie som. A tam na mňa hneď vyletí info, že aj otec zaľahol a cintoríny navštívime len mama a ja.

Neviem ako by som vám opísal svoj vzťah k cintorínom, prirovnám to ku vzťahu, ktorý mám... jebme na to, nenávidím ich. Tak som sa vybral s matkou a sviečkami po Tour de Graves.

A hneď na prvom šok. Anita, holka, s ktorou som chodil na strednej. Akože ja som nebol žiadny model, avšak ona bola. Ale kurva, že toto bol The Real Shock. Kde sa stratilo to sexi chudučké telíčko? Kde su tie dlhé blond vlásky? Kde su tie modré očká? Tu predomnou stojí TETA, spolužiačka mojej mamy. Tých 50 kíl váži asi len jedna jej noha. Na hlave má namiesto vlasov nejaké farebné chuchvalce. Oči som nevidel pre množstvo vrások a okuliare.

Nepýtal som sa, ako sa má. Neodvážil som sa dokonca povedať viac ako ahoj. Pokojne ma pokladajte za povrchného chuja. Nadávajte mi, koľko sa do mňa zmestí, ale WTF? Od tohto roku sa môj vek začína číslovkou 4. Ale mal som pocit, že toto dievča, o rok mladšie ako ja, má snáď 50+.

Vtedy som si bolestivo uvedomil pravdivosť príslovia: ak chceš vedieť, ako bude tvoja žena vyzerať o pár rokov, pozri sa na jej matku. No a matku Anity som predsa videl veľakrát. A aj keď som bol nadržaný pubertiak, nikdy sa mi ani len na milisekundu nevtesnala do mojich sexuálnych predstáv. K MILF má tak ďaleko, ako ja k nobelovke.

Prepáčte, ak túžite po viac detailoch opisu Anity, nebudú. Grcal som a radoval sa zároveň, že dnes s ňou nemám nič spoločné. No napadla mi kacírska myšlienka, ako asi dnes vyzerajú moje bývalé lásky?

Krátky súhrn môjho tajného prieskumu:

Zuzka – nemám facebook a ani iný kontakt, bol to oriešok. No vo finále som ju našiel. Tá jedotkárka z gympla dnes maká v motrokárni v krajskom meste. Má dve deti a 20 kg naviac. Vážne mi verte, nie som povrchný, len jednoducho nechápem, prečo by so zvyšujúcim vekom mala narastať aj hmotnosť. Ak by som ju stretol niekde na ulici, nepozdravím ju. Jednoducho by som ju nespoznal. A ani som o nej nezistil viac. Výsledok: som happy, že sa nestala mojou ženou!

Možno má super povahu a tiež je to skvelá matka svojich detí, no ja som kurva brutálne rád, že s ňou nemám žiadny kontakt. Holt som len blbé sexistické povrchné mužské šovinistické hovado. Som normálny MUŽ! Grgám a prdím, pohľadom zavadím len o pekné ženy. Nemakal som roky na to, aby som dnes žral vegánske pičoviny, mučil si telo na krosfite a kukal sa na škaredé tlsté tety. Holt normálny MUŽ.

Júlia – uff, wtf, čtjb, oooooh... a neviem ešte aké iné expresívne výrazové prostriedky použiť pre opis tejto ženy. Pomohol mi kamoš Internety a ja som dostal šok, už neviem po koľkýkrát musím použiť to slovo, sorry. Nepozerala sa na mňa sexy ryšavka a intelektuálskymi okuliarkami. Kukala na mňa vrátnička z intráku, hajzelbaba z Medickej, jednoducho vekom unavená a zmorená ženská. Tri deti, už druhý manžel, rodinný dom na dedine, záhrada a zvieratá. Výsledok: som neskutočne happy, že sa nestala mojou ženou!

Dávať si na fb fotky z dovolenky, kde všetkým naokolo dokazujeme, aký šťastný a spokojný život máme. Ukazujeme vám, ako super žiť. Ako si môžeme dovoliť dovolenku pri mori a ako mi zo šuchania toaletným papierom narástla veľká riť. Len škoda, že príroda je občas krutá mrška, a teda k veľkému zadku nepridala aj velké prednosti. Žiadne jeb cecky, ale normálne odkojené dvojky. Asi si ich malo šúchala tým toaletným papierom.

Májka – uff, wtf, čtjb, ooooh... a neviem aké ešte expesívne výrazové prostriedky použiť pre opis tejto ženy. Ak máte dežaví, nebojte sa, toto je presný opak. Neskutočne krásna milfka. Nemal som s ňou kontakt cca 20 rokov, len som počul, že tiež žije v Bubline. Spýtal som sa kvázi kamoša medzi rečou, či o nej nemá info. Že sa mi zazdalo, že som ju videl v centre. Zasmial sa, povedal, že určite som ju nevidel, lebo by som ju nespoznal. A natiahol mi jej fb a instagram. Vraj si spolu občas napíšu.

Ak výraz MCBP vznikol vďaka Stifflerovej mame, tak je to nespravodlivé. Táto ženská má postavu dvadsiatky, hoci sa jej vek v máji preklopil na číslovku 4. Táto ženská má dve deti, manžela a dom niekde za Ružinovom, ale... je lekárka a ja chcem ísť k nej na vyšetrenie. Veď môjho oného pozná, učila sa na ňom žužľanie, tak prečo neposúdiť, ako za tých 20 rokov pokročila? Výsledok: milujem moju manželku a záverečné hodnotenie z úcty k nej nedám. Cmuk.

Kristína alias Kika – táto bola prvá, legálne ona bola tá, na ktorej som sa učil vraziť jazyk do úst, rozopnuť prsenku, prstami obchytkávať prsia, dlaňami oblapávať zadoček a... áno, dopracovali sme sa aj k finále a mali sme spolu koitus. Učili sme sa jeden na druhom. A ja som sa naučil vtip: mala si na to presne toľko času ako ja. Túto holku nebol problém nájsť, keďže stále býva neďaleko mojich rodičov, občas sa porozpráva s mojou matkou. Občas sa na detskom ihrisku stretne s mojou sestrou a jej deťmi. Nemal som v pláne ju sem zaradiť, ale patrí do zoznamu bývaliek. Takže, ako vyzerá? Tým, že ju celé tie roky občas vídavam, jej zmeny sú pre mňa postupné. Má asi stále rovnakú postavu, chudú až kostnatú. Má stále tie tmavé vlasy po plecia. Má stále okuliare a tvár plnú smiechu. Je zvláštne, že nikdy nikto nepodotkol, že sme mali ostať spolu. Akosi každý akceptoval, že prvá láska nikdy nie je na celý život. Výsledok: som happy, že sme stále kamarati, aj keď vzdialení.

Evka – predposledná holka môjho života, z výšky, ktorú z piedestálu kráľovnej zhodila moja manželka. Takže to nebolo až v takej hlbokej minulosti, ale aj tak. S bývalkami neudržiavam žiadne vzťahy, nepíšeme si ani len blbé sms na Vianoce. Vedel som, že po výške sa odsťahovala do Mordoru. Už posledný ročník na výške bol blbý, kedže sme boli z jedného krúžku a predchádzajúce 4 roky sme strávili spolu. Nekomunikovala so mnou, mala právo byť urazená. V Mordore sa občas vyskytnem a priznávam, že myšlienka napísať jej sms mi napadla. No odolal som. Nehľadal som ju, akosi verím, že si zachovala svoju športovú postavu. Dúfam, že našla svojho princa, má deti a dom, o ktorom vždy snívala. Nemyslite si, že to mám nejako nevyriešené. Mám. Len akosi som zradil jej sny a dúfam, že keď nebudem vedieť realitu, tak si stále môžem hovoriť, že nakoniec to dobre dopadlo.

Ak ste čakali nejaké necitlivé hovado, ktoré by najradšej každej tricine vrazilo poneváčom medzi žemlice, sklamem vás. Dlho sem chodím, čítam vaše články a príspevky. Poznam vás aj vaše bingo, no som introvert, nemám vašu odvahu ukázať sa. Ale túto sondu do mojej minulosti som vám dlhoval.