Na Slovensku sa potápa? Klasická reakcia mojich kolegov.

Bolo mi povedané, že potápanie k tejto našej džahamarii patrí jak tradičná rodina™ alebo násilie na ženách. Taký adrenalín pre lenivcov.

 

Dlhé roky som sa vode vyhýbal. Bol som aj v exotike pri mori teplom jako chcánky. Tam som vliezol maximálne po členky a potom som radšej vietnamcom ukázal ožrana par excellence. Moju lásku k vode a nemyslím tým sprchovanie oživila až moja priatelka pri našom výlete v Izraeli(pekne podprahovo sa chválim, kde všade som bol). Každopádne som tam vyskúšal šnorchlovanie a po počiatočnom infarkte z toho množstva rýb, ktoré som tam videl som to chcel vyskúšať znova.

AKO NA TO?

Čistou náhodou som potom okolo silvestra videl na zľavomate  základný kurz aj pokročilý za najlepšiu sumu v histórii, tak som potom skočil a tam to začalo.Hlavne zdurdená frajerka, lebo to bol pôvodne jej sen.Za každým daj si pozor je bodaj by ti pipika odkusol zubáč. Zahrnuté v tom boli dva kurzy a to open water diver(OWD) kde sme sa zoznámili so základmi. Obsahoval tuším 5 hodín teórie a dva ponory v bazéne. Potom sme sa presunuli do Senca na hlboké jazero alebo tiež známe ako Guláška. Tam boli 4 ponory a bum keď ste to prežili ste potápači s limitom potápania 18 metrov hocikde na svete. Tu kopec ľudí končí lebo na potápanie v Chorvátsku raz za rok to bohato stačí poprípade sem tam vybehnúť na Gulášku. Ja som chcel ale aj ďalši advanced open water diver(AOWD) čo mi dovoľuje ponoriť sa do hĺbky 40m, čo už je trošku zaujímavejšie. Schválne kto vedel, že Košariská pri BA sú hlboké jak odtálto až do p**i. Potopiť sa do hĺbky 27m a zažiť vodu 3 stupne celzia bol mega zážitok. Kto by to chcel vyskúšať tak odporúčam academiaaquatica. Majiteľ a inštruktor je riadny týpek a ponúkajú celú škálu služieb. Nie blowjob nie. Pýtal som sa.

Veľa ľudí sa ma pýta, že kam sa chodím potápať. Či v tých kalužiach čo u nás voláme jazerá aj človek niečo vidí. Vidí. Sú tam dve prdele rýb. Minimálne na guláške. Krásne jazero kde je viditeľnosť zhruba 5 metrov. Čo je dosť. Samozrejme neni to tam pestré jak niekde v Egypte ale skôr také posrato šedo nepekno zelené. Ryby tomu zodpovedajú. Sranda je to v noci, slnečnice keď na nich zasvietite pekne žiaria farbami a celé to potom nevyzerá neutešene jak Bánovce.

Druhá vec su peniaze. Mám len nutný základ a ak človek neinvestuje do vlastnej výstroje, čo je cca 1100e našupu tak to vie byť celkom mastný koníček. Ja mám za sebou 15 ponorov a aj s kurzami by som za to mohol mať kurvu celý mesiac k dispozícii a  robila by veci, že by som ostal v šatníku plakať ake som zvrátené monštrum.

Ja už to nedávam a idem si kúpiť vlastnú výstroj aby som sa mohol potápať 12 mesiacov v roku u nás. Práve v zime sa u nás potápa najlepšie. Takže ak by niekto chcel sex za peniaze viete kam písať.

Ono sa veľmi tažko píše aké to je. Lepšie než sex, drahšie jak kurva to najlepšie vystihne. Pocit keď sa len tak vznášate a potom zažijete blízke stretnutie zubáčového druhu je na nezaplatenie. Jo a dole neni signál takže žiadny prekliaty whatsapp z roboty, čo odporúčam ak robíte v gaste(Dufusko zdravím ta).