Evolučný kreacionizmus bude určite ešte nejaký ten čas prežívať, zrejme aby sa tí, čo evolúciu podstúpili, mali na čom zabávať. Jedným  z množstva dôkazov o tom, že kreacionizmus je číra sranda a Američania majú hlboký zmysel pre humor, keď ho seriózne vyučujú na školách, je napríklad aj to, že nám ostali rôzne výčnelky a výstupky, ktoré očividne stratili svoju funkciu, stále však vieme spätne zistiť, na čo slúžili.

 

 

Najznámejším orgánom, ktorý nám je viac-menej na houby, je slepé črevo. Podľa všetkého je to pozostatok časti žalúdka, podobnej, ako majú napríklad kravičky, v ktorej nám kedysi žili baktérie tráviace celulózu. Bum, vegetariáni, rana medzi oči. Človek už dávno nie je prispôsobený rastlinnej strave. Najdôležitejša schopnosť, ktorú momentálne slepák plní, je schopnosť zapáliť sa, v horšom prípade aj prasknúť a zabiť svojho majiteľa.

 

Ďalším nešťastným zvyškom z dôb minulých sú nosové dutiny. Nikto nevie, či na niečo vlastne sú, okrem toho, že sa tiež občas zapália a potom vám ich musia na ušno-nosno-krčnom prerážať. Našťastie neviem, ako to presne vyzerá a ani po tom popravde netúžim. Majitelia zubov múdrosti sú na tom predsa len trošku lepšie, lebo na rozdiel od nešťastníkov s chronickým zápalom horných dýchacích ciest, si svoj zdroj bolesti môžu dať aspoň vytrhnúť. A odpoveď, načo sú zuby múdrosti, je samozrejme – na nič. Možno je to trest Boží za to, že ľudstvo prestalo veriť spomínanému kreacionizmu.

 

 

Poď fešák, strčím ti do mozgu cez nos kovovú tyčinku

 

Keby ste náhodou mali pochybnosti, načo máte bradavky (muži), tak vedzte, že na hranie. Keďže embryo je na začiatku vývinu v podstate ženského rodu, vyvinú sa bradavky (viac-menej) každému človeku. Ak máte veľmi malé deti, možno ste si všimli, že majú sklon chytať vás za prst. Vyzerá to nevinne, ale tento reflex slúžil na to, aby sa vám inštinktívne chytili srsti a mohli sa nechať pohodlne prenášať. Srsť už väčšinou nemáme. Hovorím väčšinou. Ak máte, prenášajte!

 

S kostrčou je to najjednoduchšie – je to pozostatok chvosta. Superpower, ktorá sa v kostrčí ukrýva, je schopnosť dlho sedieť. Paráda, nie? A ešte sa dá zlomiť, keď sa zveziete po schodoch po zadku, potom o túto schopnosť na pomerne dlhý čas prídete.

 

Zdroj