Ááá, halloween... Kto by nemal rád ďalší umelo vytvorený marketingový pseudosviatok, určený na preklenutie nepriaznivého nákupného obdobia medzi „back to school“ a Vianocami? Ale ako hovorí prezident hlavy štátu, tak niekedy žiaľbohu, a niekedy je to aj chvalabohu, že žiaľbohu a v tomto prípade chvalabohu, že na Slovensku vládne klérofašizmus, takže halloween je potláčaný iným populárnym sviatkom – Dňom mŕtvych (aka Dušičky).

Každopádne keď vám chýbajú predvianočné karnevaly, aké sa robili kedysi na základných školách v Československej socialistickej republike, prípadne ste latentný transsexuál, práve na helovín sa máte možnosť obliecť ako retard, štetka, alebo retardovaná štetka. Preto vám Dailymale prináša niekoľko typov na originálne a vôbec nie drahé kostýmy, v ktorých budete celkom určite za kokota hviezdu večera.

 

Franken Berry

 frankenberry

Síce neviem, kto alebo čo, je kurva Franken Berry, zato poznám Finlandiu cranberry. Inak v maďarskom tescu ju majú teraz v akcii za nejakých 2 800,- forintov (čo je necelých 10 éčiek), čo sa myslím oplatí, lebo tu stojí asi 17 €. Nie, vážne, napíšte mi prosím, čo to je Franken Berry, lebo to nevydržím a vygooglim si to!

 

Kozia briadka rapovej hviezdy

goat

Viete, čo robí dobrého rapovú hviezdu rapovou hviezdou? Keď si myslíte, že Tourettov syndróm, zlatý kanálový dekel zavesený na platinovej nákrčnej klobáse a tetovačka G-unit, tak si myslíte tiež dobre, ale hlavne svoj hviezdny status musíte dať najavo nalepovacou kozou briadkou. Vyrobené z čistého pubického ochlpenia venezuelskej prostitútky.

 

Parochňa frontmana skupiny (unisex)

lead singer wig

Máte radi hudbu 80-tych rokov? Ani ja. Čo je ešte horšie ako hudba 80-tych rokov je už len móda 80-tych rokov. A čo je ešte horšie ako móda 80-tych rokov? Účesy 80-tych rokov. Keď ale máte kamošov, ktorí ešte stále ulietavajú na Modern Talking a Cindy Lauper, s parochňou hlavného speváka skupiny syntetizátorového popu nemôžete šliapnuť vedľa. Keytar nie je v balení. Tip: aj keď je parochňa označená ako unisex, je možné, že ak ste muž, získate touto proprietou mierne zženštilý vzhľad (viď. foto vpravo dole na obale) a nebudete sa cítiť pohodlne pri tancovaní electric boogie, preto je vhodné parochňu Dietera Bohlena skombinovať s kozou bradou ganxta rappera.

 

Ďalšie fancy kostýmy sú tu.