Bhaha, americká stanica Fox začala vysielať nový komedianálny seriál New Girl. A je to... hihi, haha, neskutočne vtipný seriál. Normálne že pôjdete do kolien. Len nie smiechom.

 

Jess (Zooey Deschantel) sa odsťahuje od svojho ex a nájde si bývanie u troch chalanov, tí ju dostávajú z jej post-rozchodovej depky a učia ju ako zapôsobiť na chlapov. Ona zjavne nevie ako na to, lebo je maximálne neatraktívna, knihomoľno-ohavná obluda (pozrite na foto, môže byť niekto odpudivejší?) a sama by na to žena s jej vizážou určite neprišla.

zooey deschantel

Holka je akože groteskný charakter a robí samé strašne groteskné veci: spieva si pesničky, dookola sleduje Hriešny tanec a dokonca, haha, spadne, keď si skúša topánky, aká psina! Ešte vtipnejší majú byť jej noví spolubývajúci - jeden z nich je sexista, takže majú v byte "Pohár Blbstva" a vždy keď spraví/povie niečo stupídne, tak tam musí vhodiť peniaze. LOL!!!

 

Aj keď sa na Zooey Deschantel vôbec nedá hnevať a koncept seriálu má (mal?) potenciál, dá sa srdiť na Fox, že už aj tak zmagoreného TV diváka "vychováva" na podpriemerných schémach humoru. New Girl sa tvári, že navaril vtipnú kašu, ale pilotný diel mieri maximálne tak na úsmev.

 

Tento sitcomový kôň kapal už niekedy v deväťdesiatych rokoch a podobné pokusy chcú aj napriek tomu jazdiť na jeho zdochline. Už len doplniť prednahraný smiech na miesta, kde sa máme zasmiať. Predsa len, nie je ľahké to rozoznať a nás treba donekonečna navigovať, čo je vtipné.

 

New Girl trailer:

 

fotografie: 20th Century Fox Television