Verím, že úchylným z DM naplním ich pohár nechutnosti až po okraj a možno po tomto príbehu vám ten pohár nechutnosti pretečie jak Plačková v Solárku.

Ping Pong Show budú poznať ľudia, ktorí už niekedy navštívili Thajsko. Ja v tejto parádnej krajine už bývam dlhšie, a tak som sa rozhodol, že si doprajem darček na svoje narodeniny.

Miesto konania Phuket/Patong. V Patongu je ulica dlhá asi 3 km, všade samé bary, kde tancujú spálené buchty, kde vám predovšetkým malí škaredí ľudia dávajú ponuky na rôzne show, rôzne drogy, prípadne ponúkajú svoju sestru alebo mamu na short time alebo long time. Je na vás, čo si vyberiete.

Rozhodli sme sa ísť do nášho obľúbeného podniku.

Ako vchádzam do baru, odmietam ponuku od ladyboya, ktorý sa mi snažil rukou a jazykom naznačiť, že ma vyfajčí za five hundred bath (v prepočte 12,50 €). Kývnem rukou, odmietam ponuky na súlož a dudľanie mojej pýchy od niekoho, kto má širšie ramená a je v kohútiku vyšší ako ja. A to mám 189 cm.

Nenechajte sa zmiasť, banky tu poskytujú pôžičky určené na plastické operácie pre ladyboyov v špecializovaných klinikách. Tí po pár operáciach vyzerajú lepšie ako naše playmate, hmm, to je na piču prirovnanie, naše playmate vyzerajú dosť špatne. "To" má dokonalé cecky, žiadne znaky po ochlpení, vajcia má v žalúdku (ak viac zatlačíš, vraj to môžeš cítiť). No jednoznačne žiadna Zdena Studenková.

Vchádzam do baru, buchty sa snažia o zvodný tanec, ide im to mimoradne asexuálne. Sadneme si k pódiu, kde sa divne krútia spálené buchty a snažia o tanec. Buchta s holou vagínou sa postaví predo mňa, nerozumiem z jej reči tela nič, maximálne to, že jej mám do vagíny vložiť kartu alebo dva prsty, na prsty som málo opitý, je ešte skoro.

Cítim, že za mnou sa niečo deje. Áno, prichádza Thajka, najprv prichádzajú jej prsia o veľkosti medicinbalu, ak by som si položil jedno prso na rameno, vytrhne mi kľúčnu kosť z pántov. 

Môj biely kamarát jej vraví, že mám narodeniny. Ďakujem mu za to. 

Na pódium vystúpi ženská, táto mala aspoň tangáče (čokooko by som nechcel vidieť), ktorá sa predo mnou predklonila. Z jej rodidiel sa stala vstupná brána pre moju bielu oholenú hlavu. Využívam túto možnosť a po zasunutí hlavy do brány som sa dostal do štádia maximálnej eufórie a zabudol na čas a svoje problémy. Jediné, čo mi vadilo, boli hlasy druhých ľudí. Asi zlá izolácia. Vystrkujem hlavu s úsmevom. Evidentne jej moje krátke vlasy spôsobili rozkoš. Pýta sa ma štandardné otázky a chce drink. Drink pre lady stojí 200 bath (5€). Opýtam sa, či za tento zážitok. Jasné a či chcem aj ja. Po tomto zážitku zabúdam na to, že nepijem a pritakávam.

Moja škrtacia klapka v krku hovorí, že je to lacná tequila a nie je možný prienik. Policajt pred škrtiacou klapkou otáča tequilu pohotovým tempom von z úst a rozum si to neuvedomuje, ale striekam lacnú tequilu cez zuby priamo na medicinbalové prsia. Našťastie to buchta zobrala športovo, vyzliekla mi tričko a utrela si ostriekané poprsie. Obliekam si späť tričko. Buchta sa odprsila a odišla k inému "klientovi".

Prichádza Barmama s dobrým dealom. Každý dáme 100 bath (2,5€), v cene máme 10 show.

Ping Pong Show

Štandardne tieto show robia ženy, ktoré majú priemer vaginálneho otvoru ako kanalizačná rúra. Naša dnešná mama odchádza s našimi investovanými peniazmi do secret room. Mama sa vracia, super, nevybodla sa nás, kiež by radšej...

Drží v ruke akvárium. Akvárium položí na pódiu pod svoj skorodovaný podvozok, tvári sa divne, pomastí si brucho ako 140-kilový Nemec po dobrom Big Macu, a zrazu sa z jej vaginálneho otvoru vynorí biela vec. Neverím tomu, ale pingpongová loptička sa tlačí von, vyšla a dostáva 100 bodov, lebo trafila akvárium. Iný skill. Vytlačila takto tri loptičky. Kamarát pokúša šťastie a necháva si vytlačiť loptičku z jej rozmnožovacieho systému priamo do úst. Dostávam záchvat smiechu. Nie je to z trávy, je to prirodzený smiech, prestávam dýchať, on má tú loptičku v ústach. Keby mal môj kamarát chvost, tak s ním od radosti rozbije akvárium s loptičkami. Šťastný pes.

Prichádza ďalšia show (thai mama prichádza zo secret room, názvy show nesledujem, čakám, čo vyjde. Klasický postoj predo mnou, buchta sa nesnaží a netlačí, ale predsa niečo vychádza. Je to žlté. Nie je to RegioJet, je to žltý kanárik! Skutočný vták o veľkosti asi cca 10cm. Na jej požiadanie prikladám svoj vztýčený prst k jej vagíne a vták sa mi chytá na prst. Vyzeral, že ho táto robota extrémne nebaví, ale ako kanárik si moc nenavyberáš. Vyzerá, že mu chýba už len ciga a pivo. Kamarátka (áno, bol som tam aj s kamarátkou) pičuje, prečo si z piče vyťahuje živé zvieratá. Smejem sa, aj keď nenávidím týranie zvierat, ale toto je iné.

Začína ďalšia show a neviem si predstaviť, čo môže prísť ďalej. Opäť využíva vlastnosť akvária. Prvé, čo vidím, sú nohy. Priblížim sa a v tom okamihu to čľupne do akvária. Snažím sa identifikovať, čo to bolo. Viem, že to má nohy. Dostávam záchvat smiechu. Žaba o veľkosti dlane. Z tých stehien by sa dalo nakŕmiť desať hladných bezdomovcov na Hlavnej šťanici.

Skrátim to, z piče si vytiahla ešte vajíčko (neviem, či uvarené), potom kvetiny, dokonca ihly. Tie bary sú tak nechutne zvrátené, až je to skvelé. Ďalší bar bol v štýle freeporn, starší, predpokladám Nemec, vedľa mňa lízal buchtu na pódiu, vedľa neho sedeli asi rodinní priatelia, starší pár.

Trik je v tom, že tie buchty majú vaginálne otvory tak veľké a opotrebované, že sa im tam zmestí aj odrezaná pet fľaša, a tým sa vo vagíne spraví:

  1. čierna diera 
  2. vákuum 
  3. dočasný útulok pre zvieratá, 
  4. sklad pre rôzne iné pičoviny.

Pozdravujem vás zo slnečného Phuketu, kde je momentálne 34 stupňov.

Peace and Love