Psiu psychiku aj ozubenie ošetruje a oblažuje žužlanie kostí, kostičiek, uší, hrtanov a obdobných predmetov. Čierna sviňa prezlečená za psa miluje ohlodávanie všetkých vyššie spomenutých vecí, ale v jej podaní (či skôr papuli) proces hryzenia pripomína animovaný film. Všetko v nej zmizne za pár sekúnd. Máte sto chutí ju na tom brlohu nadvihnúť, že to musela schovať pod seba. Predsa nie je možné, aby to doslova vdýchla, takmer bez procesu hlasného dlhšie trvajúceho opracovávania chrupom.

Nebola by to však moja milovaná čierna sviňa, keby aj v tomto sektore mlsiek a žižlátok nemala osobné (dosť nechutné) preferencie. Má.

Býkovec!

Vcelku. Nenarezaný.

Pre veci neznalých – býkovec je sušený býčí penis. O dĺžke cca 80 cm. V obchodoch pre psov je to taká dlhá tenká vec. Viaceré bývavajú spolu nastrkané vo vyššej nádobe. Pri prvom pohľade si myslíte, že ide o vkusné aranžmán konárov určených na voľný pohyb drobných hlodavcov. Bližší pohľad odhalí na jednom konci charakteristické rozšírenie, pripomínajúce plody dubu v maximálnom zlisovanom zväčšení. Bližší príčuch odhalí odporný puch, ktorý spolu s neuveriteľnou tvrdosťou a hnusne olejovito mastným povrchom objasňuje čiernosviňacie preferencie. Celá tá vec vyzerá ako krátka garniža s rozjazdeným megažaluďom na konci.

Tento „bleeeh“ pamlsok zakupujem len pri výnimočných príležitostiach, ako sú narodeniny alebo ako odškodné za dlhohodinovú neprítomnosť ľudskej obsluhy čiernej svine v spoločnej domácnosti. Do obchodu (to už mám preverené, kde sa táto pohlavná delikatesa predáva), vchádzam ostražito a bez očného kontaktu s akýmkoľvek prítomným mužom beriem onú vec do rúk a smerujem najkrajšou cestou k pokladni.

Poučená nepríjemnými skúsenosťami, že nechránený dlhší kontakt s predmetom necháva výrazné pachové stopy, používam na transport vlastnú papierovú vreckovku a pri kase si pýtam reklamný leták. Aj keď reklamný plagát by mi svojimi rozmermi vyhovoval viac. Totiž, okrem všetkých vyššie spomenutých vlastností, býkovec sa vyznačuje najmä svojou neprehliadnuteľnosťou pri prenose. Vodorovne nesený býkovec predstavuje nebezpečenstvo pre okoloidúcich a keď ho nesiem zvisle, vyzerám ako masajský bojovník menšieho vzrastu s veľkým oštepom.

V každom prípade, s býčím penisom v ruke sa cítim akomak neisto.

V jeho prítomnosti sa však veľmi isto cíti čierna sviňa. Ak je prítomná v aute pri jeho prevoze, vytuhne od radosti a hojne slintá v očakávaní vecí budúcich. Ak sa s býkovcom stretne až v domácich podmienkach, vyzerá niekedy trochu komicky, keď si ho chce odniesť na pelech. Taká tá klasická scénka z filmových grotesiek – dlhý rebrík kontra úzky otvor. Po prenose začína extáza (nie, nie, vy prasce, nepoužíva ho pôvodným spôsobom – len sa doňho odhodlane zahryzne). Problém je v tom, že ležovisko čiernej svine sa nachádza v tesnej blízkosti radiátoru. Pelech je na zemi a býkovec má takmer meter. No rachot preveľký. Veľmi rušivý, keďže sa mláti tvrdým predmetom do plechového radiátora. A v rôznych intervaloch niekoľko hodín. Čierna sviňa sa svojej býčej sušienke venuje horlivo, nepretržite a do konca. Z pelechu vstáva, až keď je všetko skonzumované.

Pokúšala som sa čiernu sviňu previesť na konzumovanie býčieho penisu v iných častiach bytu, ale priestorovo to ide len v inkriminovanej oblasti v lokalite radiátor. Býkovec sa predáva aj v úspornejšej, slušnejšej verzii – narezaný na asi 15 cm kúsky. Neprešlo mi to. Odmietla sa toho dotknúť. Ona, na internetoch známy živý chodiaci smetiak.

V byte nado mnou žije pán, ktorý na mňa kde-tu významne požmurkáva. Hoci ženatý, naznačuje, že by to teda šlo, keby som prejavila záujem. Po poslednom býkovcovom mecheche a sprievodnom bubnovaní po radiátore ma pristavil a nadhodil, že či niečo nemám s radiátorom, že by sa naňho prišiel pozrieť. Žmurk, žmurk. V poslednej chvíli som sa zarazila, aby som mu neodvrkla, že radiátoru nič nie, že to len čierna sviňa žižle penis jedného hoväda...

S obavami očakávam debatu, keď ma stretne priamo s býčou kopijou lásky v ruke a bude sa vypytovať, čo to je.

 

(Čierna sviňa prezlečená za psa svojich DM fanúšikov pozdravuje, celú diskušku jej musím čítať pred spaním nahlas a opakovane)